ZA KAJ ŽIVIMO ?

Oddajabram1b2 Cej, dne 2017-01-30 ob 16:31:49

Mi vsi zmotno mislimo,da je naše materialno blagostanje vir življenske sreče.Danes zmotno poteka boj med ljudmi,ki imajo in tistimi ki nimajo nakopičeno bogatstvo, s katerim bi lahko celotna zemeljska populacija živela brez lakote. Je porazdelitev tega predatorskega bogastva  med vse ljudi , kakšna garancija, da bo celotno  človeštvo srečnejše? Po meni je puščica tega t.i. razrednega boja napačno usmerjena. Trenutni nivo obče človeške zavesti, takšen boj med bogatimi in revnimi,med kapitalisti in brezpravnimi... ne omogoča resničnega živlenjskega napredka. V bistvu ni problem pri današnjem človeku zaznati, resnico,laž, zlo in dobro .Vse to se dogaja na intelektualnem realiziranem nivoju zavesti.Problem človeštva danes je.. neozaveščen del naše biti. Ta del naše neozaveščene biti nam ONEMOGOČA ,da smo tisto kar v resnici smo. Tisto kar v resnici smo,se včasih hipno prebudi v nas in takrat se zavemo, da to naše življenje ni to, kar od njega pričakujemo najglobje v sebi.

Kdor meni danes reče, da je srečen-- ta laže, ker globoko v sebi ve,da te sreče ne bo zmogel zadržati . Isto je z tistimi, ki opravljajo ta svet, tudi oni niso srečni v sebi. Ker so duhovno nepotešeni v sebi isto kot vsi ostali, hlastajo za materialnim bogatstvom in še bolj polnijo svoj ego razum in s tem vse bolj postajo duhovni pohabljenci v sebi. To isto materialno blagostanje je cilj zatiranih, ker njihov realiziran um deluje po istem principu kot plenilski -predatorski.Imeti najboljše pogoje preživetja. Je to res cilj in smisel našega bivanja? 

Še vedno nam ostane vsa naša očitna duhovna pohabljenost. Ta duhovna pohabljenost človeštva je prisotna že skoraj14000 let med nami.Njen čas se počasi izteka po naravni poti Neodvisno mi to hoteli, ali ne.!!!

Kje se je potrebno boriti, za pravo življenje - vredno življenja?  Samo na duhovnem nivoju. Tiste,ki imajo oblast in bogatstvo je potrebno označiti kot duhovne pohabljence, ki razumsko niso sposobni upravljati z državami, s planetom in človeštvom.Oni so v resnici najbolj duhovno neozaveščen del človeške populacije, in vedno vredni našega pomilovanja. Oni s svojimi dejanji dokazujejo, da so na NAJNIŽJEM duhovnem nivoju naše zavesti.

Pri njih ni ozaveščeno vesoljno brezčasje, oni so ujetniki prostora časa- sedaj in njihov duhovni nivo razume samo ta del naše življenjske realnosti. ONi ne dojemajo, da je naše življenje veliko več, kot lahko njihov realiziran um /intelekt /dojame.ONi so brez kančka akumuliranega brezčasnega uma /vesoljne modrosti/,ki v sebi nosi brezčasni spomin naše vrste in vso vesoljno vedenje in  samorazumevanje. V nas samih sleherniku je ta potencial živ in se vse bolj naravno spodbujen prebuja.

Pri pogotnih je ta proces zastal, njihov genom je v resnici nepopoln pohabljen vlačugarski genom. Ta njihov genom  nima v sebi kodiranega  brezčasja./brezčasen genski spomin/ naše vesoljne vrste.

To se je doseglo v namenski vlačugarski reprodukcijski verigi. To seme se je prenašalo preko izbranih vlačug in predatorskih očetov. Tako spočeti nimajo več možnosti,da vstopijo v brezčasno zavest. Oni so pohabili sami sebe in svoje seme za večno. Njim ni rešitve, zato njim pihati in jih opozarjati na njihove dobesedno /mrtve duše/ nima pomena.

Oni nikoli ne bodo posedovali pravega vesoljnega brezčasnega znanja in vedenja. To je rezervirano orožje za zatirane, da  njim ob pravem času onemogočijo svoje dosedanje 14000 letne lažne gospodarje in oblastnike. Samo to nam omogoča osvobodtev in pravo srečno življenje,ki smo ga zgubili--MI VSI. Največ zla na Zemlji je naredila RKC in mediteransko afriška podrasa. Ta se je vlačugarsko vrinila v vse rase in jih tudi duhovno močno pohabila.

Tudi Slovenci smo kontaminirani od njih. Vse bolj postajamo pravi duhovni palčki, pripravljeni klečeplaziti za ljubi kruhek.Zato nikomur ne verjemite, ozavestite najprej sebe, da boste v sebi mirni kot rezilo meča in tako tudi delovali. Če me kdo ne razume, ta naj se globoko v sebi  najprej vpraša: Kdo in kaj sploh sem ?

profileimage
Všeč mi je
4
Komentarji
16
abram1b2 Cej
1
Feb 01, 2017
haapy yack
Podpis:)*** 15#
#16
haapy yack
0
Feb 01, 2017
hoj
Ja. Najde pa se še kak starejši človek kot tale finec, ki ima več jajc kot dvajsetletniki. Seveda je to na finskem in ne pri nas.
https://www.youtube.com/watch?v=yFn7vfzelww
seupamoaliseneupamopres
čaobao

Finnish man tells Muslims what they are, Like a Boss! Now get the hell out! - YouTube

The old Finnish man has more courage than ten 20 year old white boys. Please subscribe, I will have an excellent channel
#15
abram1b2 Cej
1
Feb 01, 2017
Stoyan:)*
Kar se tebe tiče, je tvoj problem.
Zakaj pa se SLovenci ukvarjamo z duhovnostjo ? In to s kakšno ? Lažnivo in zaigrano . V resnici vsi mislimo najbolj na lastno rit. Čim nekdo postane saomoklicani duhovnež,začne kasirati denar zase od naivnih.

Nihče iz nobenega duhovnegsa učenja ne pride ven samospoznan, samopotrjen in samozadosten. Vedno padejo takšni blitz duhovneži nazaj v razočaranje, ker ni prave startne osnove v pravo duhovno preobrazbo. Ta je vezana na materialni svet in je njegov del in iz te zakonistosti se ne da ne iztopiti in ne prehiteti.
Ni uravnotežene inicijacije, vedno pridejo ven ekstremi, brez uravnoteženega bivanja in razumevanja. Takšna duhovnost je navadno čredno blejanje. Kako pa se doseže kritično maso Stoyan?

Veš kaj pravijo Srbi-Nadanje ludom radovanje!
Ne imej se za več kot si,ker ne veš kdo si in ne sodi po sebi! )*
#14
Stoyan Svet
0
Feb 01, 2017
kar se mene tiče ne bi tako posploševal,
kot posplošuješ ti dragi Abram,
procentualno gledano je Slovenija glede ljudi,
ki se ukvarjajo z duhovnostjo,
s poglabljanjem vase nekje med prvimi na svetu.
Veliko nas dela na spreobrnitvi v dobro za vse nas
in ko bomo dosegli kritično maso
bo do konkretnih sprememb tudi zares prišlo.
Imejmo tisto upanje in zaupanje, ki izhaja iz naših src.
#13
abram1b2 Cej
0
Jan 31, 2017
Haapy yack :)*
Mi smo predvideni za sužnje.Državo smo jim že poklonili.MI bomo pa nagi ,bosi in brezpravni tlačani,če se takoj ne prebudimo.:)***
#12
haapy yack
1
Jan 31, 2017
hoj
Kje smo glede tega v Sloveniji? V globoki riti.
Kaj lahko glede tega? Nič!
https://www.youtube.com/watch?list=PLwfFtDFZDpwulG0PJ9IID0iypsRXDSa1E&v=iK9nVR9H34g
arsonategurovičipres
čaobao
#11
haapy yack
0
Jan 31, 2017
hoj
Ja. Živimo, da nas fentajo. Tlele ne moreš nič kaj v smeri, da ne živiš samo zato, da umreš.
http://www.geoengineeringwatch.org/images/artificial-clouds-photo-project.jpg
plastičnatrugapres
čaobao
#10
abram1b2 Cej
0
Jan 31, 2017
haapy yack .)*
Bilo na radiu pri jutranjih poročilih. Sam ne živim samo zato,da umrem. Moji cilji so drugačni.Mogoče me udari rek: Kdor visoko lete,nizko pade. Nepomembno, se vsaj trudim. :)*
#9
haapy yack
0
Jan 31, 2017
hoj
Ja. Živiš zato da umreš. Tle ne rabiš nič filozofirat.
Evo lep primer neke španske familije. Med spanjem se je na mamo in hčerko prevrnilo, ne morš verjet kakih 2 tone oblačil natlačenih v kartonaste škatlje. Obe sta umrli. Da so jih en dan pred tem vprašali kdo sta in zakaj živita, bi bil odgovor sugrno takle: Živim da bašem stare cunje v kartone! Jebiga tudi to je koristen posel.
starecunjepres
čao
#8
abram1b2 Cej
0
Jan 31, 2017
Hvala Romano ! :)*
#7
abram1b2 Cej
0
Jan 31, 2017
Taja in..
Najboljši izraz si našla : tržna doba sreče !! Dovolj je že,če se to osmisli v sebi.Hvala za tvoj tehten komentar:)*
#6
Taja in ...
0
Jan 31, 2017
Ne vem, Abram. Pri takih zapisih sem vedno ob branju razdvojena. Po eni strani povsem razumem, kaj želiš povedati in upam, da sama živim v nekem spodobnem približku temu, da se zavedam pomembnosti, a po drugi strani živimo v tržni dobi sreče, ki jo tako ali drugače vsi na nek način kompenziramo. Eni bolj drugi manj, a princip je isti, vse ostalo so nianse (bi rekel Balašević).
Lp
T.
#5
Romano Rajkov
1
Jan 31, 2017
Lep zapis Abram, prijetno ga je bilo prebrati in bi se kar strinjal s tabo...
#4
abram1b2 Cej
0
Jan 30, 2017
Hvala ika, za tvoj komentar.Vem,da me razumeš. :)*
#3
i k a
1
Jan 30, 2017
Se strinjam s teboj. Tvoj misel in spodbuda:
.... ozavestite najprej sebe, da boste v sebi mirni ...
In tudi to je res. Sreče se ne da držati in ne zadržati.
#2
rastko plohl
0
Jan 30, 2017
lp
#1
abram1b2 Cej
abram1b2 Cej
Objavil/a 2017-01-30 16:31:49 (Jan 30, 2017)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
ONESNAŽAVANJE NAŠEGA PLANETA -VSAK STRAH JE ODVEČ
SINTEZA UMA IN RAZUMA JE Vedno ČLOVEK
NE LOČUJE NAS VESOLJNA ZAKONITOST, LOČUJEJO NAS NAŠE OSEBNE ŽIVLJENJSKE VIZIJE
FAKTOR -TRPEČA ALI BOJEVITA CERKEV
30 LET SLOVENCI MEŠAMO MEGLO IN IZGUBLJAMO LASTNO DRŽAVO
VPRAŠLJIVI OPISI PRAVKAR ODKRITE ČRNE LUKNJE IN EINSTEINOVE RELATIVNOSTI
ZADNJI KOMENTARJI
IŠČI PO ARHIVU
januar 2020
PTSČPSN
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj