DINOZAVRI NISO NARAVNO UZUMRLI

Oddajabram1b2 Cej, dne 2017-01-26 ob 15:06:16

Še danes vladajo Zemlji človeški Tiranno-sarsusi,kralji človeške vrste. Ker človeštvo še vedno živi v živalskem svetu,je čas ,da PONOVNO iztrebimo te predatorske in tiranske človeške živali ,ki pobijajo in plenijo po Zemlji nas nemočno čredo.

MI ljudje smo potomci tistih,ki so prinesli na Zemljo življenje.MI sami smo potomci nezemljanov vsi neglede na barvo kože in celotno zemeljsko življenje je nezemelkskega izvora. Naši predniki so s seboj prinesli živ DNK zapis celotnega zemeljskega življenja. Oni so ustvarili dinozavre,da so dobili prepotrebno bio maso,za naselitev ostalih višjih življenjskih vrst. Naselili so morja in kopno z življenjem.KO je na ZEmlji bilo dovolj prepotrebne bio mase so dinozavri opravili svoje kopensko življenjsko poslanstvo.Zato so bili uničeni, ker so bili po svoji naravi prenevarni za sesalce.Naši nebeški predniki so dinozavre enostavno uničili. Tako bi morali storiti tudi mi danes s svojimi kapitalističnimi in lažno liberalnimi dinozavri,ki nas plenijo in nas vidijo zgolj kot njihovo hrano.

Oni živijo od nas,ne mi od njih!!!!!!

NObeden asteroid ni uničil dinozavre,uničili so jih naši predniki. Zakaj? Če razumemo,da je vse v vseobsežnem vesolju medsebojno povezano v vseobsžno enost, je logično,da na Zemljo ne more pasti 5km asteroid.Na Zemlo lahko pade kvečjemu kakšen meteorid,ki  je sestavljen iz manjšega trdega zrna in ledu,ki izhlapi v ozračju,še preden pade na Zemljo..Strašenje z asteroidi je znanstvena fantazija,ker znanost ne razume  zgradbe enotne večno sedanje vesoljne samobitnosti in njene samozakonitosti. Znanost danes podcenjuje nas laične ljudi,kot nas podcenjujejo RKC in ostale verske prakse,ki nas veselo nategujejo s pravljicami.

Zakaj asteroid ne more past na Zemljo ?  Zato ker je vse v vesolju medsebojno vezano. Zemlja naprej preko Antarktike na osrednjo os osončja,nazaj na svojo luno,luna naprej na Zemljo in nazaj na planetrane asteroide, planetarni asteroidi naprej na luno,nazaj na satelitske asteroide,satelitski asteroidi naprej na planetarne asteroide in nazaj na večje komete. Če kakšen planetarni asteroid izgubi svojo EM vez ga ujame JUpiter,če satelitski asteroid izgubi svojo EM vez ga vsrka Sonce vase.Padec asteroida na Zemljo je tako nemogoč in se nikoli ni zgodil in se ne bo.Vse kar  lahko pade na Zemljo je ubogo  malo zrno meteorita, ki pa ne more biti globalno katastrofalen za naš planet..

Za naš planet je katastrofalen egoizem in samovšečnost tistih,ki na tiranizirijajo,vodijo in ukalupljajo v navadne ubogljive človečnjake. Oni nas vidijo kot svoj plen s katerim se oni hranijo in od katerega živijo. Čas je, da pokončni in združeni končamo dobo človeških tyrannosarusov.Naj bodo oni naš plen,če nam ne pustijo živeti,tako kot dinozavri niso pustili živeti drugim vrstam in jih je človek zato pokončal,da je osvobodil zemeljsko življenje.

profileimage
Všeč mi je
4
Komentarji
17
haapy yack
1
Jan 29, 2017
hoj
Ja. Umakniti se. In početi tisto kar te veseli.
Vsakdajni boj za preživtje...
suhkruhinvodapres
čao
#17
Azra .
0
Jan 28, 2017
Ja Abram, hudič je ker jaz uživam v delu in v tem da pomagam ljudem.
Ampak moram zmanjšati delovne ure in oddelati tistih 8 ur/dan do penzije
in vse kar zaslužim sproti zapraviti.
Ker tako je kot praviš: sranje in še večje sranje, sranje na kubik.
In to sranje se je tako zasušilo in je tako trdo, da ga sam hudič več ne more podreti.
Abram, najbolj od vsega me moti ker je rešitev tako enostavna in bi ves svet živel v miru in v blagostanju.
In da res ne moremo prav ničesar narediti in spremeniti?
Če izberemo novo vlado ne bomo s tem nič rešili. Vse bo enako, razlike bodo v zelo majhnih niansah, tako da to ni rešitev.
#16
abram1b2 Cej
1
Jan 28, 2017
Azra:)*
Najboljša varianta. Umaknit se iz vsega tega sranja in počet kar te veseli.
#15
Azra .
0
Jan 28, 2017
Ja, bolj ko razmišljam, bolj se mi zdi, da je najbolje da leta, ki so še pred mano preživim s čim manj dela in da sploh več ne razmišljam o kakršnihkoli investicijah v tem norem svetu. Še to kar sem ustvarila in pri tem pošteno "garala" bi bilo bolje, če ne bi.
Itak bodo vse uničili oz. je skoraj že vse uničeno. Razen, če upoštevamo tvoj komentar haapy yack in pokončni in združeni končamo to dobo.
Misliš, da bi šlo? Težko verjamem.
#14
haapy yack
1
Jan 28, 2017
hoj
še en dokaz, da je človek uničevalc. Za svoj obstoj rabi vse okoli sebe uničevati. Ko uniči zemljo bo šel nekam drugam v vesolje uničevat.
Človek je na planetu Zemlja v karanteni! In ni nič videti, da bo galktična federacija umaknila embargo nad planetom in dovolilo spet obiskovalcem obiskovati planet.
Global ima v načrtu večino fentat in zmanjšat škodo, ki jo človek povzroča nad svojim domačim planeto. Uničuje dom. Samo tudi tistih deset odstotkov, ki naj bi ostalo je okuženo z uničevanjem planeta. In tako bo po par tisoč letih planet postal kamnit in pust planet.
V resnici za tako vrsto ni rešitve. Ampak globala ima tudi zato rešite.
uničevalcipres
čao
#13
rastko plohl
0
Jan 27, 2017
lp
#12
abram1b2 Cej
0
Jan 27, 2017
Taja in :)*
To je bil tudi moj namen.Hvala ti :)**
#11
abram1b2 Cej
0
Jan 27, 2017
Zim Zelen:)D
#10
Zim Zelen
0
Jan 27, 2017
Skorbut je uničil dinozavre, ker še niso poznali kislega zelja.
#9
Taja in ...
0
Jan 27, 2017
Bere se kot popolna teorija zarote, Abram.
A v zadnjem odstavku, vseeno, ne glede na neverjetnost, zadaneš glavo žeblja točno na sredino.
Lp
T.
#8
abram1b2 Cej
0
Jan 27, 2017
Kaj pa če je to pojem za Galaksijo? Našo veliko mater.Hkrati je pa še opis dveh vesoljnih vrednosti mept*-Nebes in Zemlje kot eno .
#7
haapy yack
0
Jan 26, 2017
hoj
TI.AMAT/Devica življenja.
čao
#6
abram1b2 Cej
0
Jan 26, 2017
haapy yack
Kaj pa pomeni TIAMAT v resnici ? ;)*
#5
haapy yack
0
Jan 26, 2017
hoj
Ja. Hude miljarde omenjaš. Zdaj rabiš še v praksi to dokazat.
Kaj je v Zemljo trčilo? Zemlje sploh ni bilo. Je polovični ostanek planeta TI.AMAT. Ostalo od planeta TI.AMAT je asteroidni pas med Marsom in Jupitrom. Nibirov satelit Miranda je fuknu Uran in od takrat je Miranda ostal ujet kot satelit Urana. Tako Sumerc.
Ne bi operiral z miljardami. Raj bi recimo s kakimi 3760 leti pred našim štetjem. To je bližje.
čao
#4
abram1b2 Cej
0
Jan 26, 2017
Haapy yack :)*
Kaj je pa na Zemljo udarilo,da ima členovit teren od nič do 8,5 km? Ko se je osončje samozlilo pred 4,5 milijradami let je rabilo 3 milijarde let,da se je ponovno izpostavilo staro EM vezje ,kot je bilo pred njegovim samozlitjem Obliko določa večni hologram osončja.Ta samo proces se dogaja v ponavljajočih 15 milijiradnih ciklih. Isto je z našimi celicami,ki se samoobnavljajo v 7 letnih ciklih. Pari osončja so osni Jupiter-Sonce, Notranji Zemlja -Mars,Osrednji Saturn-Uran in Zunanji Neptun -Pluton. Jupiter je nosilec skupaj s satelit akumulirane vrednost mase energije in Sonce s planeti realizirane vrednosti mase-energije osončja. Merkur in Venera nista planeta, ampak samo naravna satelita Sonca.Moje razumevanje zadeve. Nič prepisanega in nič tujega-samo moje razmišljanje in ugotovitve. Za njimi stojim.:)*
#3
haapy yack
0
Jan 26, 2017
hoj
Na teh slikah se dobro vidi anomalija na Mirandi.
https://www.google.com/search?q=uranov+satelit+miranda&biw=1600&bih=736&tbm=isch&imgil=ctU4glh7Nc4m4M%3A%3Bortirk_6Jxyp8M%3Bhttps%253A%252F%252Fen.wikipedia.org%252Fwiki%252FMiranda_(moon)&source=iu&pf=m&fir=ctU4glh7Nc4m4M%3A%2Cortirk_6Jxyp8M%2C_&usg=__D94vv6_GmIMnBfDNR2kGI_-146E=&ved=0ahUKEwjgpe_Ej-DRAhWKK5oKHVw2D7gQyjcIQQ&ei=HBWKWOCnBYrX6ATc7LzACw#imgrc=ctU4glh7Nc4m4M:
čao

uranov satelit miranda - Google-Suche

Erweiterte SucheGoogle Bilder-Startseite Hilfe Feedback geben
#2
haapy yack
0
Jan 26, 2017
hoj
Ja. Velika skrivnost našega osončja je da planet Uran dobesedno leži na svojem boku - njegova os sever jug - gre horizontalno proti Soncu namesto, da je vertikalna. Torej je nekaj v njegovi preteklosti hudo udarilo Uran. Nasa si ne upa povedati kaj je trčilo v Uran. Na Uranovem satelitu Miranda je sled velikega udara v obliki črke v. Voyge 2 je to slikal leta 1986. Astronomi zadnjih let so astronomi ugotovl, da veliki zunajni planeti Sončnega sistema niso ostali na svojem mestu kjer so bili formirani ampka so "drseli" ven stran od Sonca. Študije so prišle do zaključka da je ta premik bil najizrazitejši v primeru Urana in Neptuna.
čao
#1
abram1b2 Cej
abram1b2 Cej
Objavil/a 2017-01-26 15:06:16 (Jan 26, 2017)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
ONESNAŽAVANJE NAŠEGA PLANETA -VSAK STRAH JE ODVEČ
SINTEZA UMA IN RAZUMA JE Vedno ČLOVEK
NE LOČUJE NAS VESOLJNA ZAKONITOST, LOČUJEJO NAS NAŠE OSEBNE ŽIVLJENJSKE VIZIJE
FAKTOR -TRPEČA ALI BOJEVITA CERKEV
30 LET SLOVENCI MEŠAMO MEGLO IN IZGUBLJAMO LASTNO DRŽAVO
VPRAŠLJIVI OPISI PRAVKAR ODKRITE ČRNE LUKNJE IN EINSTEINOVE RELATIVNOSTI
ZADNJI KOMENTARJI
IŠČI PO ARHIVU
februar 2020
PTSČPSN
12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj