DOMOLJUBJE

Oddajabram1b2 Cej, dne 2017-01-22 ob 11:47:33

Vsak  samooklicani  slovenski domoljub, ki danes pričakuje domoljubje pri Slovencih v resnici ni domoljub, ker ne pozna lastnega naroda. To je isto kot trdi Vlada, da je vsak Slovenec bogataš, saj ima  milijion evrov na Lotu,ki čakajo nanj, samo ujeti  jih še mora. Tako je z domoljubjem pri Slovencih, ki vedno samo čakajo,da bodo dobili milijon ,pri tem pa niti Loto listka ne napišejo..

Tisti ki pa v resnici igrajo pa vedno izgubijo milijon in samo eden od njih ga vzame. Dokler bo domoljubje v resnici navadno koristolubje in mahanje s praznimi  Loto listki ,resničnega domoljubja ne bo.Bo pa prepir za dobitno kombinacijo,kar vsi DOMOLJUBI iščejo zase. Resnični domoljub mora najprej poznati naravo Slovencev,njihovo zgodovino in kulturo.

Danes se slovensko domoljubje prodaja kot blago za promocijo raznih izgubljenih duš v vesolju,ki so se samooklicali za domoljube. Lajati v Luno in pri tem varovati svoj lažno domoljubje,je navadno blefiranje, ki nikoli ne more biti uspešno in ne bo.!!!

Slovenci smo bili nekoč samostojni. Pozor!!! Samostojni smo bili samo takrat,ko smo se premikali po zemeljski obli.Čim smo se ustalili na določenem mestu, smo padli pod tuj jarem.Danes smo samostojni ? Prosim vas ,da mi iskreno odgovorite, smo res?

Sam opazim samo hlapce tujcev, tako naših politikov kot naroda v celoti. Nikjer ne vidim,  pravih ponosnih in samostojnih Slo-Venetov.-Slovenec. Ta naj bi z besedo netil pravo vedenje.

Danes Slovenec neti zgolj neumnost in pohlep neizživetega hlapca,ki ne razume svojega pravega življenjskega poslanstva in vseh življenjskih darov,ki mu jih je samo vesolje podarilo. NI vse zlato,kar se sveti. Mi Slovenci se niti ne svetimo več in smo daleč od pravega življenjskega zlata,ki nam pripada.

MI bomo svet učili živeti v novi dobi in v miru, kljub temu,da smo izgubili narodno samošpoštovanje in narodno amozavest. To pa bo vesolje samo zbudilo ! To mi sprejeli, hoteli, ali ne ,tako bo. Najprej se bodo zbudili tisti, ki danes sploh ne vedo kaj je v resnici življenje. Do danes smo se vsaki tuji avtoriteti podredili. Naša vera ni krščanstvo, niti gospodstvo RKC.Danes smo sužnji RKC in  EU.Komu bomo sužnji jutri ? A ni že dovolj tega terorja nad nami ? Naši poltični hlapci nas še naprej prodajajo kot ničvredno ljudsko blago in pri tem ne vedo kako nizko so padli. To je prvi znak kako Slovenec ceni samega sebe.  . Do kdaj še ? Ne več dolgo !!! V to verjamem !

profileimage
Všeč mi je
1
Komentarji
2
abram1b2 Cej
0
Jan 22, 2017
Haapy yack :)
Dobro primerjavo si našel.:)D
#2
haapy yack
0
Jan 22, 2017
hoj
Ja. Torej pravih Slovencev ni več. Tako kot biblijskih židov ni več.
Smo nekaka kavna usedlina.
čao
#1
abram1b2 Cej
abram1b2 Cej
Objavil/a 2017-01-22 11:47:33 (Jan 22, 2017)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
ONESNAŽAVANJE NAŠEGA PLANETA -VSAK STRAH JE ODVEČ
SINTEZA UMA IN RAZUMA JE Vedno ČLOVEK
NE LOČUJE NAS VESOLJNA ZAKONITOST, LOČUJEJO NAS NAŠE OSEBNE ŽIVLJENJSKE VIZIJE
FAKTOR -TRPEČA ALI BOJEVITA CERKEV
30 LET SLOVENCI MEŠAMO MEGLO IN IZGUBLJAMO LASTNO DRŽAVO
VPRAŠLJIVI OPISI PRAVKAR ODKRITE ČRNE LUKNJE IN EINSTEINOVE RELATIVNOSTI
ZADNJI KOMENTARJI
IŠČI PO ARHIVU
februar 2020
PTSČPSN
12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj