JE ZEMLJA RES RAVNA ?

Oddajabram1b2 Cej, dne 2017-01-07 ob 11:59:47

Vse bolj se pojavlja teza o ploščati Zemlji.  Horizont je vedno resnično raven  in od tu se je rodila ideja o ploščati Zemlji.. Kjerkoli se nahajamo na Zemlji- vedno je horizont raven. Zamislite,da se nahajata na ravni  tektonski plošči-vidne na skici-pa je Zemlja kljub temu podobna žogi-poenoteno telo krogle kocke. Zemlja ima kao 122 tektonskih plošč 6 velikih zgornjih  6 manjših spodni  in dve tečajni ploskvi.Na teh plošščah je horizon vedno raven neodvisno na kateri plošči se nahajate oz kjerkoli ste na Zemlji.

 

image

https://www.youtube.com/watch?v=AsUg2w7ajUQ&feature=youtu.be

Upam da se da ugotoviti od kje ideja o ploščati Zemlji,če pogledate poenoteno telo kocke-krogle,kar Zemlja v resnici tudi je.

Zemlja ostaja GEOID. Sveta geometrija obrazloži to  skrivnost.Sedaj ni več prostora za ugibanje.

https://uploads.publishwall.si/imgsmedium_2/2017/01/07/publishwall_1483787440_5043261.jpg

Oproščam se Zim Zelenu,da sem njegovo temo obnovil.

profileimage
Všeč mi je
0
Komentarji
37
abram1b2 Cej
0
Jan 08, 2017
Stoyan:)*
Se ne ocenjujem,velikokrat pozabim nase.:)*
#37
Stoyan Svet
0
Jan 08, 2017
po tvojem komentarju o tvoji predstavi o tem kaj si ;)
#36
abram1b2 Cej
0
Jan 08, 2017
Stoyan :)*
Ne vem od kje ti ideja, da sem nagnjen na negativno stran? V vsakem človeku je akumuliran in realiziran genski zapis, ki se navzven izraža enotno, kot samostojen osebek. Toliko sem toleranten,da te razumem in ti ne ugovarjam. Tvoja predstava o meni ,tvoj zapis :)*
#35
Stoyan Svet
0
Jan 08, 2017
v vsakem človeku je pol negativnega in pol pozitivnega dela glede na to, na katero stran se nagibaš v svojih mislih, besedah in dejanjih.
Želim ti dragi Abram, da se glede vsega bolj nagneš v pozitivno stran, predvsem pa, da čim manj verjameš raznim teorijam in se glede česarkoli čimbolj nasloniš na svoja izkustva.
Zapomni si, da si božansko bitje nič več, kot kdorkoli drug, pa tudi nič manj.
Si velik intelektualec, želim ti, da svojo energijo začneš usmerjati tudi v svojo notranjost, kjer se ti lahko odkrijejo povsem nova obzorja.
Postani raziskovalec energije, ki te živi.
lp
#34
abram1b2 Cej
0
Jan 08, 2017
Stoyan:)*
Sem specializiran mešalec drekca.:) Drugega tudi nočem biti,ker sem se že navadil na ta drek.Moje življenjsko poslanstvo sedaj poznaš:)* Bil bi idealen politik ,ali duhovnik s tem svojim poslanstvom.:)*
#33
Stoyan Svet
1
Jan 08, 2017
Abram vprašal si me, če verjamem, da je zemlja ravna?
Odgovor je ne, ne verjamem, niti ne verjamem, da je globus,
vem samo to, da je Zemlja božje stvarstvo,
je pa res vse več dokazov, ki nasprotujejo teoriji globusa.
Sicer pa, ko boš umrl boš s svojim duhom lahko preveril kaj je s tem.
V samem bistvu je to nepomembno vprašanje,
edino pomembno vprašanje je, zakaj si ti tu in kakšno je tvoje poslanstvo.
To vprašanje velja za vsakega človeka.
#32
abram1b2 Cej
0
Jan 08, 2017
Andrej :)
Breztežnost ni svoboda, je vesoljno dejstvo.Umetnost je svoboda našega izražanja. Problem je,če od nje ne zmoreš živeti. Človek je lahko svoboden tudi,če živi v ječi. Tu je trik,ki se ga moramo naučiti.;)*
#31
Andrej
0
Jan 08, 2017
Umetniška vizualizacija!
Kaj pa, če breztežnostni prostor ne prinese uživanja v svobodi?

Da polje znanosti in umetnosti nista popolnoma ločeni, so prepričani akterji iz središča vesoljskih tehnologij v Vitanju. Tam je trenutno na ogled razstava mehiških umetnikov, ki izvajajo eksperimente v breztežnostnem prostoru.

http://www.rtvslo.si/kultura/razstave/kaj-pa-ce-brezteznostni-prostor-ne-prinese-uzivanja-v-svobodi/373015

Kaj pa, če breztežnostni prostor ne prinese uživanja v svobodi? :: Prvi interaktivni multimedijski p

Da polje znanosti in umetnosti nista popolnoma ločeni, so prepričani akterji iz središča vesoljskih tehnologij v Vitanju
#30
abram1b2 Cej
0
Jan 08, 2017
Andrej
Dragana Živadinova poznam osebno in sem z njim že bil v debati. Nordung je oče vesoljskih poletov.Tematiko o osmišljanju in kultiviranju vesolja poznam. Kaj če je sistem obrnjen in vesolje samo kultivira človeka? Poznaš pravi odgovor? :)*
#29
Andrej
0
Jan 08, 2017
Vse je domišljija!
Breztežnost, "najdražja droga na svetu"

Osrednja karakteristika raziskovanja vesolja je odsotnost osebne izkušnje opazovanja. Človeška zaznava je omejena na čutila, ki so se razvila za potrebe preživetja v zemeljskih pogojih, tako da z njimi neposredno ni mogoče zaznavati zunajzemeljskega prostora. Zato se je razumevanje prostora zunaj osebne izkušnje skozi zgodovino spreminjalo vzporedno z razvojem filozofije mišljenja, tako v znanosti kot v umetnosti. Današnje razumevanje vesolja tako navidezno temelji predvsem na znanstvenih podatkih, pridobljenih s pomočjo znanstvenih metodologij in tehnologij. Pridobivajo se v širšem elektromagnetnem spektru, ki ga človek s svojimi čutili ni sposoben zaznati. Tudi sami astrofizikalni pojavi so tako zelo drugačni od fizikalnih pojavov na Zemlji, da se jih ne da ilustrirati z izkustvenimi prispodobami. Zato se za potrebe znanstvene vizualizacije uporabljajo različne reprezentacijske oblike, računalniške animacije podatkov ali algoritmov, računalniške simulacije, informacijske vizualizacije, površinski in prostorninski renderji ter kompozitne fotografije. Kako torej človek vidi nevidno? Kakšne so razlike med znanstveno in umetniško abstrakcijo? Predvsem pa, zakaj določene podobe tako izrazito vplivajo na človeštvo? Vse to raziskuje Kulturno središče vesoljskih tehnologij (Ksevt) skozi program Vesoljski vid. Ker gre za vprašanja širšega polja od astrofizike in opazovalnih tehnikalij, nanje poskušajo odgovoriti in jih reflektirajo skozi strokovnjake različnih polj znanosti, humanistike in umetnosti.

http://www.rtvslo.si/znanost-in-tehnologija/video-brezteznost-najdrazja-droga-na-svetu/374323

Video: Breztežnost, "najdražja droga na svetu" :: Prvi interaktivni multimedijski

Biti človek v vesolju ne pomeni zgolj razvijati tehnologije za prodor vse globlje onkraj našega osončja.
#28
abram1b2 Cej
0
Jan 08, 2017
Andrej
Ali ti dojemaš breztežnost? Prosim te ,da mi obrazložiš kako bi ti zaustavil vesoljno plovilo v breztežnosti - v vakumu ?

Vesoljna matrica je enotna in se zapiše Xmept*= Rmept* >EM T.O. A/O Sedaj pa mi ti prosim povej kje sem to prebral? Odgovori mi zakaj Zemlja in Luna ne padata, ampak potujeta po tirnicah ? Se ti sedaj sanja zakaj sateliti ne padejo na Zemljo? Ali razumeš princip magnetizma, sočasnost vleka in odriva ? Si že kdaj probal dve namegneteni krogli vrteti sočasno na odaljenosti ,katera ne onemogoča njun stik v praksi -ne na sliki in v opisu?
Probaj dve magnetni plošči in vstavi med niju navaden kamen .Mogoče ugotoviš kaj zanimivega?
Si že videl, ali mogoče izdelal model osončja ,ki pokaže zakaj je tvoja telesna zgradba /skelet/ popolnoma enaka zgradbi osončja.Ne vem , kje sem vse to prepisal in prebral?
Če ti veš, mi prosim povej ? Andrej nočem biti zloben in te ne sodim.Če ti misliš, da je vse teorija zarote nimam nič proti. Odgovoril sem ti na vprašanja,odgovore moraš ti sam dojeti. :)**
#27
Andrej
1
Jan 08, 2017
60% od tega kar mi odgovarjaš v tem zapisu si povzel razmišljanje od znanosti in podobnih sanjačev vzdrževalcev matrice. Brez možnosti dokaza razen teorije. To je teorija zarote!
Kako sateliti letijo po tirnici v orbiti na različnih straneh bolj namagnetenega geoida? Kako vzdržujejo višino, da ne zletijo iz "tračnice"? Kako premagujejo magnetizem zemlje, da ne skrenejo v vesolje ali padejo na zemljo? Kako počnejo to z jadri?

Zakaj ni še nihče preplu geoid od severa proti jugu in se vrnil na isto točko? Abram, sprašujem ne vsiljujem z hitrostjo svetlobe zmerjene v vakumu.
"Zemlja ima kao 122 tektonskih plošč 6 velikih zgornjih 6 manjših spodni in dve tečajni ploskvi."
Od kje tebi te informacije, da jih lahko označiš za verodostojne?
#26
abram1b2 Cej
0
Jan 07, 2017
Andrej :)
Praviš,da znanost ne priznava,da je Zemlja geoid? Ne moreš brati samo prispevke,ki omenjajo temne identitete. Hitro izgubiš možnost normalne presoje.Teorija zarote te hitro poskrka vase, kot te posrka vase znanost, kar pomeni, da nisi samostojen mislec. Moj predlog : Verjemi samo sebi,če se da ? :)* Predlog- nič več .
#25
abram1b2 Cej
0
Jan 07, 2017
Andrej si ti res razumel ,oz. si si ogledal poenoteno telo kocke krogle? Kaj misliš kakšno vlogo igra EM valovanje Zemlje in atmosfere,da je Zemlja sploh lahko geoid? Zakaj ima Zemlja svoje magnetno polje,zakaj je vsaka snov diamagnetna ? To pomeni da je odzivna na magnetno polje, zakaj potem ni potebe po ravni Zemlji ? Ne zanikam NWO,toda sočasno se tudi zavedam,da niso tvorci NWO-vsemogočni. Leonu Musku še veliko manjka, da bi razumel vse probleme potovanj v vesolje. Ima samo kapital in sanje.Sanje pa so dovoljene.razen če nisi KUčan: Danes so sanje dovoljene,jutri je nov dan.:)*
#24
Andrej
0
Jan 07, 2017
Ta pajac naj bi poslal v roku 2h let 4425 satelitov v orbito.
#23
Andrej
1
Jan 07, 2017
Mogoče Stoyan razmišlja da obstaja drugačna možnost. Omenjaš obliko geoida, katero znanost ne priznava, tudi kocka je malo čudna.

FRAUD SpaceX Hoax Mini-NASA fakes just like Daddy!
https://www.youtube.com/watch?v=L_6ftbpozuw

FRAUD SpaceX Hoax Mini-NASA fakes just like Daddy! - YouTube

This video shows mini-NASA otherwise known as "SpaceX" knows how to fake space just like daddy. Elon Musk is a pathetic
#22
Andrej Slovenija
1
Jan 07, 2017
Ne verjamem, da je tako preprosto kot si opisal. Jurija si vrgel kot karto iz spomina. Ker smo se vsi učili o njemu, mora bit verodostojen.
Tako pravi znanost, znanost je samo podaljšek religije. Kar niso dosegli pri vernikih v religiji so dosegli z verniki v znanost. Totalna kontrola igre.

Globus, je simbol intenacionalistov, globalistov, kateri vodijo to sfero kvazi elite. Leta 1934 je Rokfeler uvedel v učilnice globus. Toliko smo idoktrinirani z globusom. Vse je biznis.
Razumem zakaj je ljudem težko pomislit na drugačno možnost. Tehnologija je tako napredna, da ne razlikujemo več realnosti od fikcije. To se je videlo že leta 2001 kjer ljudje mislijo da so ljudje z nožki za rezanje lepenke ugrabili 4 letala, z dvemi letali zrušili 3 stavbe v New Yorku, tretjim letalom zrušili krilo pentagona. Četrto letalo je zginilo v luknji na travniku.
Bolj delo produkcijske hiše iz holivuda kot pa delo teroristov. Vsej tej lažni napadi kateri se dogajajo vsakodnevno. Težko je ločit od tega kaj je resnično kaj zrežirano.


Google pošilja v luft balone, Facebuku padajo elektični droni (sončna energija kot pogon). To vse zdaj.
Čez 2 leti imajo načrt poslat 900 satelitov.
Elon Musk ima v načrtu poslat 4425 satelitov. Da ne naštvevam nesmislov.

Če je kaj res, je to da želijo imet pokrit cel svet z internetom z namenom nadzora zavesti posameznika. V indiji bodo privatniki vložili 20 miljard dolarjev v tehnologijo da bo indija cela pokrtita z brezplačnim internetom. Zato že zdaj v Indiji propagirajo ukinit denar, bankovce kot plačilno sredstvo. V kolikor so naredili še kaj z nano tehnologijo, bomo še sami odajali signale bančnemu operaterju.

https://www.youtube.com/watch?v=uJUTMeva7Fk

In this episode of Canary Cry News Talk, I discuss the technology that has been built to begin externalizing a global in
#21
abram1b2 Cej
0
Jan 07, 2017
Stoyan
Imam vprašanje zate. Ali ti verjameš,da je Zemlja ravna?
#20
abram1b2 Cej
0
Jan 07, 2017
Andrej
Preberi izkušnjo Jurija Gagarina !
#19
abram1b2 Cej
0
Jan 07, 2017
Andrej
Satelitu da začetno hitrost nosilna raketa, ker je satelit v breztežnosti ohranja začetno hitrost enako.Sateliti imajo tudi sončne celice, vendar ne pospešujejo.Za pospeševanje bi moral imeti raketni pogon,ki pa je omejen na količino pogona.Zato niso z obstoječo tehnologijo možna potovanja izven našega osončja.Sateliti potujejo enakomerno in ohranjajo komunikacijsko sposobnost s pomočjo sončne energije-jader.Usmerjajo jih z Zemlje,ko pride do navigacijskih motenj,je zadeva praktično končana. Se da razumeti .? EDina rešitev je prozvodnja elektrike na sami ladji-Vimani.
#18
Pokaži več komentarjev
abram1b2 Cej
abram1b2 Cej
Objavil/a 2017-01-07 11:59:47 (Jan 07, 2017)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
ONESNAŽAVANJE NAŠEGA PLANETA -VSAK STRAH JE ODVEČ
SINTEZA UMA IN RAZUMA JE Vedno ČLOVEK
NE LOČUJE NAS VESOLJNA ZAKONITOST, LOČUJEJO NAS NAŠE OSEBNE ŽIVLJENJSKE VIZIJE
FAKTOR -TRPEČA ALI BOJEVITA CERKEV
30 LET SLOVENCI MEŠAMO MEGLO IN IZGUBLJAMO LASTNO DRŽAVO
VPRAŠLJIVI OPISI PRAVKAR ODKRITE ČRNE LUKNJE IN EINSTEINOVE RELATIVNOSTI
ZADNJI KOMENTARJI
IŠČI PO ARHIVU
februar 2020
PTSČPSN
12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj