SVET V 2017

Oddajabram1b2 Cej, dne 2016-12-31 ob 10:15:07

Svet v 2017 bo še vedno po meri bogatih in priviligiranih!!!!

Mene ni zajela evforija praznovanja  novega leta,čeprav vsem želim vse naj v letu 2017. Ostanimo realni, nič se ne spremeni, če se mi sami ne zmoremo spremeniti. Mi pa še nismo zreli za spremembe še več, večina zdravih si želi, da bi vsaj tako preživeli  leto 2017 kot so leto 2016.

Bolni si želijo ozdravitve, lačni in žejni  hrane in vode. Trpeči  /zaradi pohlepa kavbojcev, korporacijskega kapitala in sionistov , ki vedno znova ustvarjajo nova vojna žarišča/ si  želi samo miru .

Vsi v svojih glavah in srcih te dni ob prehodu starega v novo leto  iskreno želimo vsem  zdravja, sreče obilo ljubezni, blagostanja in miru. To isto želimo tudi sebi !  Ali se bo zaradi tega realno kaj spremenilo naše življenje ? Popolnoma nič,ker v sebi nismo sposobni sprejeti misel, da boljši svet zahteva spremembe v naših glavah, srcih in konkretnih dejanjih.

Dokler bo v naših glavah in srcih samo dobre želje brez naših konkretnih dejanj  za boljše življenje slehernika in vsega življenja z nami, na svetu ne bo ne sreče, ne blagostanja in ne ljubezni. V nas bo še naprej živela iluzija in utvara,da so naša prihajajoča življenjska pričakovanja realno in uresničljiva. Pa so res?

Dokler se sami nismo pripravljeni aktivno vključiti in boriti za svoja življenja in življenja svojih potomcev ne bo pravih sprememb. Ostale bodo naše utvare in golo upanje, da svet spremeni sam po sebi na bolje. To pa se ne bo nikoli zgodilo,če se mi ne bomo sposobni aktivirati in vzeli svoja življenjska pričakovanja v svoje roke in jih začeli sami uresničevati. Dokler bomo samo pisali in negodovali nad vsemi krivicami in kršitvijo naših osnovnih življenjskih  pravicah, se svet ne bo spremenil in kapitalsko politična vodilna svetovna elita- tudi ne !!!

Tej eliti je potrebno jasno in glasno povedati, da imamo dovolj njihovega plenjenja, sprenevedanja in , da nam je dovolj njihovih privilegijev , nepotizma,korupcije in dvoličnosti in kršitev naših osnovnih življenjskih pravic.

Jasno jim moramo povedati in pokazati z dejanji,da oni niso nadljudje,ampak samo ljudje in to tudi zahtevati od njih, da postanejo zopet ljudje, ne pa  naši gospodarji , plenilci naravnih dobrin,ki so skupna last vseh nas in nikoli njihova.

Slovenci čas je,da začnemo čistiti smeti in naše hlapce svetovnih samooklicanih gospodarjev damo na čevelj in jim onemogočimo predajo Slovenije v roke teh pohlepnih samooklicanih  gospodarjev.

Če ne bi bilo nas, ne bi bilo njihovega naplenjenega premoženja.To moramo zaustaviti, če si resnično želimo uresničiti boljši svet zase in za svoje potomce v prihajočih letih.

Smo pripravljeni stopiti kot eden vsi skupaj in ustaviti to očitno morijo, pohlep,brezobzirnost in neodgovornost v Sloveniji in v svetu?

Ko bomo to pripravljeni lahko računamo na boljši svet, ki si ga te dni tako radi voščimo.!!!!!

profileimage
Všeč mi je
2
Komentarji
14
rastko plohl
0
Jan 05, 2017
lp
#14
haapy yack
0
Jan 03, 2017
hoj
Ja: preiskovalni odelek EPA uporablja sistem za nadzor iz zraka s pomočjo letal in daljinsko vodenih satelitskih sistemov.
Pejt na spletno stran Scaramellove organizacije ECPP. Prideš na sred Washingtona nedalč stran od Bele hiše...
čao
#13
Andrej Slovenija
0
Jan 03, 2017
Nadzirajo nas brez Nase, Natova brezpilotna letala.
NATO Global Hawk Alliance Ground Surveillance Aircraft Successfully Takes Flight
http://www.deagel.com/news/NATO-Global-Hawk-Alliance-Ground-Surveillance-Aircraft-Successfully-Takes-Flight_n000014772.aspx

NATO Signs Contract for Five Block 40 Global Hawks
http://www.deagel.com/news/NATO-Signs-Contract-for-Five-Block-40-Global-Hawks_n000010305.aspx

ATO's First Global Hawk Alliance Ground Surveillance Aircraft Unveiled
http://www.deagel.com/news/NATOs-First-Global-Hawk-Alliance-Ground-Surveillance-Aircraft-Unveiled_n000014085.aspx

NATO Global Hawk Alliance Ground Surveillance Aircraft Successfully Takes Flight

NATO Global Hawk Alliance Ground Surveillance Aircraft Successfully Takes Flight
#12
Andrej Slovenija
0
Jan 03, 2017
Four Myths About Nuclear Weapons: Hiroshima, H-bomb ...
https://www.youtube.com/watch?v=_bB9_hsETP4

Four Myths About Nuclear Weapons: Hiroshima, H-bomb ... - YouTube

Ward Wilson, grand prize winner of the 2008 Doreen and Jim McElvany Nonproliferation Challenge Essay Contest talks about
#11
Andrej Slovenija
0
Jan 03, 2017
Haapy yach, nuklearni reaktor. Nu clear, no clear ali ne jasen način pridobivanja električne energije.

Mislil sem na pridobivanje električne energije na nejasen način. (Legalen)

Galen Winsor: The Nuclear Scare Scam
https://www.youtube.com/watch?v=rMqHTbXm3rs

Galen Winsor: The Nuclear Scare Scam - YouTube

Galen Winsor war Kernchemiker der ersten Stunde. Zu seinen Aufgaben gehörten Planung, Errichtung sowie Betrieb der erste
#10
haapy yack
0
Jan 03, 2017
hoj
Tale pa je močna.
Preiskovalni oddelek EPA ima dostop do geografskega informativnega sistema Nase za opazovanje iz zraka. Torej vedo za vsak kilogram umazanega jederskega materjala na planetu in lahko zasledijo vsak tramsport radiaktivnega materjala. Tako so uhvatili makedonskega ministra za okolje Tona Popovskega, ki je bil vpleten v tihotapljenje jederskih in radiaktivnih materjalov iz držav bivše Sovjetske zveze Varšavskega sporazuma. Članice REC so Albanija, Bosna in Hercegovina, Bolgarija, Češka, Hrvaška, Malta, Makedonija, SLOVENIJA, Srbija, Turčija, poleg njih pa še Avstrija, Nemčija, Kanada in Švica. nekatere od teh držav so močne vpletene v nezakonito trgovino z radioaktivnimi materjali in mamili.
Zanimiv bi blo vedeti kaj šmugljajo z rudnikom urana v Žirovskem vrhu?
čao
#9
Andrej Slovenija
0
Jan 03, 2017
Abram, nekdo že uporablja na skrito generatorje za pridobivanje električne energije.

"and the hidden nuclear reactors you are secretly operating in your basement."


Hardware & Making

This track is all about developing and creatively using things that allow the digital to make a physical impression. Reverse engineers, micro-controller developers and quantum physicists are all very welcome. Decapped smart cards and system-on-chips, sanded-down PCBs and reverse-engineered firmware should feel right at home, next to the cocktail-mixing 3D-printer and the hidden nuclear reactors you are secretly operating in your basement. The focus is on all kinds of hardware design, the expansion and liberation of proprietary system, getting your hands dirty – and of course rockets!

https://events.ccc.de/2016/09/01/call-for-participation-33rd-chaos-communication-congress-en/

Call for Participation: 33rd Chaos Communication Congress [EN] « CCC Event Weblog

33C3 – 33rd Chaos Communication Congress December 27. through 30. 2016, CCH, Hamburg
#8
haapy yack
0
Jan 02, 2017
hoj
https://www.youtube.com/watch?v=moPY9_wqH-8
čao
#7
abram1b2 Cej
0
Jan 02, 2017
Taja in...
Sam trdim,da lahko Zemlja preživi še 5x tolikšno populacijo kot nas je danes. Pogoj je najti ekoločko čist vesoljno neomejen in poceni energetski vir. Na tem delam in se trudim,uspeh je lahko ničen, ali pa odrešujoč.Srečo in mir, želim vsem ljudem in celotnemu zemeljskemu življenju.
#6
Taja in ...
0
Jan 01, 2017
Ne vem, Abram.
Mogoče sem naivna, a verjamem, da se današnji svet lahko spreminja predvsem z odgovornim potrošništvom. Kupuješ samo kar res potrebuješ in še to po pameti. Tako se kot posameznik lahko upreš tendencam sveta, če pa postaneš vsaj še vegetarijan, če ne že vegan, pa ubiješ dve muhi na en mah. Moramo se zavedati, da je ravno hiper produkcija živinoreje eden od največjih tragedij za svet in eden od grobarjev prihodnosti. No, to je moj način upora, mogoče ni veliko, a bolje od nič zagotovo je. Tako bo tudi 2017.
Tebi pa želim Srečno!
#5
abram1b2 Cej
0
Jan 01, 2017
Hvala enako, srečno tudi tebi.:)*
#4
magic bus
0
Jan 01, 2017

srečno novo leto.
https://www.youtube.com/watch?v=bl9bvuAV-Ao

Magic Bus The Who ( HQ sound ) - YouTube

Magic Bus by The Who was released in 1968 but only reached number 26 in the charts.
#3
haapy yack
0
Jan 01, 2017
http://www.novi-svjetski-poredak.com/2016/12/26/kraljica-elizabeta-stavljena-u-kucni-pritvor-nakon-bozicne-cestitke/

Kraljica Elizabeta stavljena u 'kućni pritvor' nakon Božićne čestitke | Novi Svjetski Poreda

Kraljica Elizabeta je stavljena u kućni pritvor od strane kraljevske obitelji i nije joj dozvoljeno da se pojavi u javno
#2
haapy yack
1
Dec 31, 2016
hoj
Leto se končuje. 25. december označuje prvi dan solarnega Novega leta Ker krščani ne vedo resničnega datuma rojstva Jezusa Kristusa. Zato krščani združujejo stare solarne poganske novoletne praznike s njegovim rojstvodnevnim slavjem. Torej v prazničnem duhu srečen božič in srečno novo leto v prepričanju, da bo leto 2017. še boljše.
čao
#1
abram1b2 Cej
abram1b2 Cej
Objavil/a 2016-12-31 10:15:07 (Dec 31, 2016)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
ONESNAŽAVANJE NAŠEGA PLANETA -VSAK STRAH JE ODVEČ
SINTEZA UMA IN RAZUMA JE Vedno ČLOVEK
NE LOČUJE NAS VESOLJNA ZAKONITOST, LOČUJEJO NAS NAŠE OSEBNE ŽIVLJENJSKE VIZIJE
FAKTOR -TRPEČA ALI BOJEVITA CERKEV
30 LET SLOVENCI MEŠAMO MEGLO IN IZGUBLJAMO LASTNO DRŽAVO
VPRAŠLJIVI OPISI PRAVKAR ODKRITE ČRNE LUKNJE IN EINSTEINOVE RELATIVNOSTI
ZADNJI KOMENTARJI
IŠČI PO ARHIVU
januar 2020
PTSČPSN
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj