OSTI JAREJ IMA GLOBOK POMEN PREŽIVETJA

Oddajabram1b2 Cej, dne 2016-12-18 ob 22:43:29

Ostani zdrav in mlad-Kdo bi danes to razumel, če ne bi tega staroslovenske pozdrava poznal? Ohranili smo pojem pri JARI pšenici, ki se seje spomladi.Zanimivo je,da obstaja v severno zahodnem Iranu vsa z imenom JARIN.35 stopinj S zemljepisne širine.Rezultat iskanja slik za osti jarej fotografije

https://uploads.publishwall.si/imgsmedium_2/2016/12/18/publishwall_resized_1482058354_9144972.jpg

Po mojem mnenju je bila Zemlja pred 14000 leti ujeta v led do 35 stopinj S-J zemljepisne širine.Pred 14000 leti so bili naši predniki neoziraje se na raso neandertalci,ki so se ves ta čas preobražali v nas homo sapiens in mi se še vedno preobražamo na najvišji nivo človeškega obstoja, da bi zopet padli. In tako večno sedaj bomo v ciklih ponavljali življenjsko vajo in se občasno osvobodili iz te ujetosti.

Kaj je ostalo padlim/ civilizaciji/  neandertalcem, kot to da so zapustili področje ledu. In v pasu brez ledu je počasi začela rasti vsa naša civilizacija. 1. Indijanci na zahodu ,na skrajnem vzhodu njihovi  mongolidni bratje.2. Negridi  so ostali na področju podsaharske Afrike čisti in v Meditarenu pomešani z belci. 2. Aoborigini - isto negridi- so bili osmljeni v Avstraliji in 3.belci kavkazijska rasa je poselila Arabski polotok in Indijo.

Bela rasa je imela najmanjši zemeljski zeleni pas. Vas čudi ,da je bela rasa  še vedno najbolj brutalna v zavzemanju novih ozemelj ?! To imamo v krvi še od časa ko so naši predniki neandertalci tavali po ZEmlji in iskali svoj zeleni  košček Zemlje. Koga vse smo belci uničili pobili in mu vzeli zemljo? Komu bomo odgovarjali ? Vse to še  vedno počnemo,ker se našega akumuliranega brezčasnega spomina ne da zbristati.Danes smo samo svojo lakoto po Zemlji že uresničili, saj je več kot 3/4 Zemlje že naše in tako svoj pohlep še naprej hranimo z materijalnim bogatsvom,tudi na način,da drug drugega izkoriščamo in ne zmoremo zbrisati svojega spomina, da nas je  samo vesolje oropalo našega nekdanjega blagostanja z ledeno dobo.Vprašajte se ,ali je moje pisanje golo  nakladanje, ali resnica ? Zakaj govorimo o indoevropskih jezikih ? NI pomembno kdo smo, smo potomci tistih,ki imajo v sebi zamero do vesolja in se nikakor ne morejo pomiriti z vesoljnimi naravnimi zakoni.

Osti Jarej, da boš lahko še naprej mlad in močan branil zemljo, ki ti nudi preživetje. Je to izraz strahu?

profileimage
Všeč mi je
0
Komentarji
8
abram1b2 Cej
0
Dec 21, 2016
Haapy yack 5#
NE boš verjel on bi vedel vse, saj je prinašalec luči. Kar pomeni, po dobi zatemnitve nastopi doba svetlobe.
#8
abram1b2 Cej
0
Dec 21, 2016
haapy yack
Pravo vprašanje si odprl. Znanost beži od Biblije, a se je sama ujela v njeno past. Čestitam yack,prava stvar :)***
#7
haapy yack
0
Dec 21, 2016
hoj
Jebela.
Bog je rekel:
Naj zemlja rodi travo;
Žitom, ki od semenja rodi seme;
Sadna drevesa, na katerih raste različno sadje;
Ki v sebi vsebujejo semena.

In je bilo tako.
Zemlja je rodila trave;
Različna žita, ki dajejo semena;
In drevesa, ki rodijo sadeže, v katerih je
različno seme.

Vprašanje je od kje je Bog s seboj prinesel te sadike in seme
na žit in semena riža in podobne zadeve? Od kje je privlekel trto?
Nekje je moral obstajat prvi sadovnjak na planet?
Ja pišuka v Raju na vzhodu. Vzhodno od današnjega Izraela. Kjer izvirajo reke Tigris in Eufrat. V vzhodni Mezopotamiji. Tlle se Biblija in znanost v popolnosti strinjata.
čao
#6
haapy yack
0
Dec 21, 2016
Tale bi to lahko pojasnil.
http://ichef-1.bbci.co.uk/news/1024/cpsprodpb/5DFC/production/_84606042_satan-promo.jpg
čao
#5
abram1b2 Cej
0
Dec 21, 2016
haapy yack
Nemogoče je to povezati v smiselno celoto,če ni kompletnega uvida in pravih temeljev razumevanja zadev.Pred dva tisoč eti so razumeli ciklični čas,danes dojemamo in razlagamo linearni čas.

V resnici nam manjka poznavanje vseh ciklov ,ki vplivajo na naše in spošno na življenje.MI povežemo 70 000 let linearno namesto ,da bi upoštevai cikličnost v 70 000 letih se zgodi skoraj 10 cikličnih dob po 7ooo let.Te cikli pa na nas tako vplivajo,da se nam še sanja ne kako.

Avstralopitek je že sam po sebi laž antropologije, ker Lucy nima dlačnih kosti,ki ločujejo človeka od primata. Z linearnostjo časa se ne razumemo več cikličnosti dob. Dobe so si pa med seboj podobne, kot letni časi na Zemlji. Ne more biti galaktično poletje enako galaktični jeseni, isto je na Zemlji. Zaradi teh nepravilnosti se ostanki kosti izpred 7000 let nazaj lahko podobni tistim izpred 28000leti. Ogljikovi izotopi pa niso pravi pokazatelji,če bi bili bi lahko z njimi dokazali npr. čas obdelave megalitov uporabo kamenja,pa jih ne morejo.Iz tega vzroka je skoraj vsa antropologija in zgodovina zavita v meglo naše domišlije, ne pa pravega znanja in vedenja. :)**
#4
haapy yack
0
Dec 21, 2016
hoj
Ja. Ja kedu bi vedel da prav govori.
V verigi evolucije je človek resnična uganka. K so najdl na različnih mestih zlomljne lobanje so mislili, da se človk pojavu pred kakimi 500 000 tisoč leti. Pol pa so spet mal dol padl k so našl še starejše črepinje fosilov. Pol pa so sklenil, da je šlo mal drgač. Pojav človeških prednikov - opice datirajo v čas pred kakimi 25.000.000 leti. Pol so odkril v vzhodni Afriki prehodne ostanke opic podobnih človečkom (hominidi) stare 14.000.000 let. Nekako pred 11.000.000 let kasneje se pojav prva opica - človek, ki se ga lahko uvrsti pod ime Homo.
Prvi, ki se ga lahko smatra za človeku podobnemu - napredni avstralopitek - je živel v istih predelih Afrike pred približno 2.000.000 let. Potem je bilo, da mine še miljon let, da se je pojavil Homo erectus. In končno pred 900.000 leti pozneje se pojavi prvi primitivni človek: imenovan Neandertalec po mestu najdbe.
Neglede zaradi časovnega razmaka od več kot 2.000.000 miljona let, ki delijo naprednega avstralopitka in neandertalca, orodaj teh dveh skupin so bila skoraj enaka (ostro kamenje) in njihovi pripadniki so si bili skoraj identični. In pazi pol se naenkrat nepričakovano, pred kakimi 35.000 leti praktično od nikoder pojavi nova rasa ljudi - Homo sapiens (modri človek), in zbriše iz obličja Zemlje neandertalca. Ta moderna rasa imenovana kromanjonci, so bili tako podobni nam, da bi se oblečeni v moderna oblačila kot so naša bi se lahk izgubili v množici katerega koli mesta v Evropi ali Ameriki.
Pojava modernega človeka pred 700.000 leti po Homo erectusu in kakih 200.000 let pred neandertalcem je absolutno nemogača Popolnoma jasno je, da Homo sapiens predstval tolikšno odstopanje od počasnega procesa evolucije, da se mnoge naše karakteristike, kot je naprimer sposobnost govora ne morejo nikakor povezati z predhodnimi primati.
čao
#3
abram1b2 Cej
0
Dec 20, 2016
haapy yack
To sploh ne drši DK v Zgodovini sveta navaja izumrtje neandertalcev pred 20000. Wikipedija pred 25-27ooo leti.Antropogija trdi,da je neandertalec drugačna človeška veja kao da so se primati razcepili na dve vsporedni vaji, od homosapiensa, hkrati pa navajajo,da imamo mi v sebi gene neandertalcev. V Zgodovni sveta DK- navajajo, da se je ledena doba začela pred 13000 leti. NIti v enciklopediji Zgodovina sveta ne najdeš podobnih podatkov,ker ti enostavno ne obstajajo ,ker mi ne razumemo naše soodvisnosti od 4 naravnih cikov ZEmlje ,Osončja, Galaksije .

NE poznamo časovnih okvirov teh ciklov ,poznamo samo cikle na ZEmlji o cikih Osončja Galaksije se nam še sanja ne. Ravno tako se nam ne sanja,da se naš genom DNK zapis odziva na te ciklične EM frekvence.
Antropologija je ugotovila, da ima neandertalec možgansko prostornino 800-1200ml ,povprećno življenjsko dobo 33 let in povprećno višino 169cm

Za homo sapoensa trdijo,da ima možgansko prostornino 1200-1600 ml povprečno višino od 170-180 cm povprečnoživljenjsko dobo 60 let-.Zakaj se po anologiji homo sapiens konča in se pojavi homo sapiens-SE je neandertalec 7000 let preobražal nazaj v homo sapiensa?

Ali se danes ne spreminja homo sapiens MI// v nekaj nam še ne poznanega? Ali naša povprećna višina ne raste skokovito? Če raste telesna višina raste tudi možganska prostornina in povprečna življenjska doba. Vse več je stoletnikov.
Ko bomo opazili drastične spremembe sami pri sebi, bo homo sapiens že izumrl ? Ne, preobrazil se bo v svojo najpopolnejšo podobo.

Bo t.i.homo-dei premagal homosapiens??? Ne bo ga premagal, ampak se homo sapiens tekoče preobraža v homo dei, da bi ta zaradi neugodnih EM frekvenc zopet padel na nivio homo sapiensa in na nivo neandertalca, da bi ta zopet začel rasti.

Kakšne so rastline pozimi? Pomadi,Poleti ,Jeseni in zopet pozimi? Moral bi napisati romane, da bi ljudje verjeli, da živijo v veliki zmoti, skoraj v nepredstavljivi ILUZIJI svoje lažne svevednosti.
#2
haapy yack
0
Dec 20, 2016
hoj
Abram@ ....Po mojem mnenju je bila Zemlja pred 14000 leti ujeta v led do 35 stopinj S-J zemljepisne širine.Pred 14000 leti so bili naši predniki neoziraje se na raso neandertalci,ki so se ves ta čas preobražali v nas homo sapiens in mi se še vedno preobražamo na najvišji nivo človeškega obstoja, da bi zopet padli. In tako večno sedaj bomo v ciklih ponavljali življenjsko vajo in se občasno osvobodili iz te ujetosti.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Homosapiens se je v 50 tisoč letih spremnil iz neadertalca v homohapiensa?
Za tak proces bi rabil kaka 2 miljona let.
čao
#1
abram1b2 Cej
abram1b2 Cej
Objavil/a 2016-12-18 22:43:29 (Dec 18, 2016)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
ONESNAŽAVANJE NAŠEGA PLANETA -VSAK STRAH JE ODVEČ
SINTEZA UMA IN RAZUMA JE Vedno ČLOVEK
NE LOČUJE NAS VESOLJNA ZAKONITOST, LOČUJEJO NAS NAŠE OSEBNE ŽIVLJENJSKE VIZIJE
FAKTOR -TRPEČA ALI BOJEVITA CERKEV
30 LET SLOVENCI MEŠAMO MEGLO IN IZGUBLJAMO LASTNO DRŽAVO
VPRAŠLJIVI OPISI PRAVKAR ODKRITE ČRNE LUKNJE IN EINSTEINOVE RELATIVNOSTI
ZADNJI KOMENTARJI
IŠČI PO ARHIVU
oktober 2020
PTSČPSN
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj