90% NAŠE BITI ZAVZEMA POLJE NEZAVEDNEGA

Oddajabram1b2 Cej, dne 2016-12-11 ob 10:57:40

Logično vprašanje,kako naj potem razumemo vseobsežno vesolje, če smo dokazano neozaveščeni palčki ? Ali naš izobraževalni sistem kaj pripomore k našemu  ozaveščanju nezavednega? Popolnoma nič .Če se naučimo veljavnega  pravopisa, matematike geometrije celotnega poznanega naravoslovja , družboslovja in tujih jezikov ,še ne pomeni, da smo uspeli karkoli preko izobraževalnega sistema resnično ozavestiti v sebi.Izobraževalni sistem danes je največji krivec in najbolj zavajajoč sistem. . Izobraževalni sistem danes v resnici proizvaja človeške ego miselne hlapce.Izobraževalni sistem si je umetno ustvaril status vrhovnega strokovnega sodnika z lepo upeljano hierarhijo, ki naučenim papagajem -žal- ne dopušča več svobodne misli.Vedno je nekdo strokovni  mentor in dirigent ,četudi je v resnici zahojen komolčar, ki mu je uspelo prehoditi pot naučenega strokovnega človeškega papagaja.Ta papagaj uveljavlja ista pravila avtoritete kot jo je sam doživljaj in ne dopušča nobene svobodomiselnosti izven  dogovorjenega načrta  dela.

Hvaležen sem PW,da ima človeka z imenom haapy yack, in še nekaj njih, ki se trudijo na sebi lasten način razbiti ta znanstveno tehnološki in izobraževalni nateg tvorcev NWO. Posredoval mi je tale video, ki ga priporočam vsem ,da si ga ogledate. Potem bom dal semle skice ,ki pokažejo kako do zastonjske energije.

https://www.youtube.com/watch?v=tXWA5DB-TNg&spfreload=10   Priročam ogled tega videa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.

https://uploads.publishwall.si/imgsmedium_2/2016/12/11/publishwall_1481448132_1624992.jpg  1.Poglejte možnost smeri rotacije z dvigom ali spustom rotorja preko osi -rotacije Naris 6 glavnih piramid in 6 omejitvenih- ki omogočajo kotni samo premik- velikih piramid glede na rotacijo.Ali Zemlja nima 6  velikih in 6 malih tektonskih plošč? Agregat ne rabi ničesar,da samodeluje in ga zaženeš ali ustaviš samo z dvigom ali spustom preko  varoval na ohišju zgoraj..V srednjem položaju miruje.

2.image

Preko osi osrednega rotorja do zastonjske energije. Sistem je 1. notranji stator =vlek rotorja, 2.rotor z osjo  in 3.zunanji stator= odriv rotorja.Stranski ris agregata EL-Mago.Risba 2 ni popolna,v osnovi podpre razlago. Razumite, da nekaj še moram ohraniti zase. Čas še ni pravi. Primerjate skice z sistemom rotacije v videu.

Ta agregat opravičuje mojo  enačbo  enotne večno sedanje vesojne samozakonitasti:

Xmept* = Rmept* > EM T.O. A/O < Amept* = Xmept*

NIkola Tesla je imel še kako prav. Če imaš zastonjski neomejen vir energije,lahko Zemlja preživi 40 milijardno populacijo.Zakaj tvorci NWO namerno uničujejo človeštvo ?

S to energijo lahko slano vodo spremeniš v sladko in ozeleniš celo puščave..Odpraviš ekološko osnaževanje planeta itd.Zakaj smo tako pohlepni in egocentrični, tudi to je sedaj še naravno. Čas je,da se te pohlepnosti ,samovšečnosti in hkrati strahu ki je osnova naraščajočega egoizma med nami- znebimo.

Dodal pravo risbo !

https://uploads.publishwall.si/imgsmedium_2/2016/12/12/publishwall_resized_1481579093_4214552.jpgšt.3

profileimage
Všeč mi je
0
Komentarji
24
abram1b2 Cej
0
Dec 13, 2016
Človeštvo je žal pozabilo zakonitost svete gradnje megalitskih temljev. Zemlja nima mono magnetizma. V bistvu je vse vedenje na Zemlji subjektivno z očitnim manjkom objektivnega. Mi še nismo sposobni ločiti subjektivno od objektivnega, Danes si lahko uspešen, če zmoreš uveljaviti svoje subjektivno teorijo-odkritje, ki z objektivnim nima nič skupnega.

Vse je odvisno od tega kako znaš danes svoj ego uveljaviti in s kakšno finačno podporo, da javnost lahko sprejme tvoje subjektivno znanje.

MI imamo danes v znanosti ,politiki in kapitalu skratka povsod v družbi vladavino subjektivnih avtoritet in nimamo objektivnih, ki so edine verodostojne.

Človek danes še ne zmore zanikati svoje subjektivne minljive ego pomembnosti. Nismo še sposobni objektivnega razumevanja samih sebe.Upam,da me razumeš?
#24
Andrej Slovenija
0
Dec 13, 2016
Abram, zidarji bi morali več vedet kako so včasih gradili. Res so bili cikli, ne moremo pa vedet časovno kdaj so se zgodili. Severni pol se premika. Južni pol ne obstaja.
To metodo katero uporabljajo danes za datiranje, je neverodostojna, oziroma je določena brez pravega temelja.
#23
abram1b2 Cej
0
Dec 13, 2016
Andrej 21#

To tehnologijo megalitske gradnje in obdelavo kamnitih blokov moramo mi ponovno odkriti. Upam si trditi,da bomo tudi mi gradili megalitske strukture za naše zanamce. Gradili bomo na osnovi računalniške simulacije ponovnega nihaja ZEmlja. Gradili bomo na področjuh kjer bodo najmanjše možnosti,da jih poplavijo oceanske voda in to v pasu 30 stopinj S in J zemljepisne širine. Tam naj bi se kopno ohranilo in ne bi bilo ledu z nastopom nove edene dobe. Upam, da lahko povežeš od kje so stare megalitske strukture. Najprej moramo odkriti tehnoogijo gradnje in strojno opremo ki to omogoča .Piramide v Gizi niso nikoli gradili Egipčani niti piramid v Andih Mayi, ampak vse to izvira iz starega civilizacijskega vala,ki ga mi danes imenujemo Atlantida.
#22
Andrej Slovenija
0
Dec 13, 2016
Abram, najprej bi rad razumel kaj se je dogajalo v preteklosti. Kakšno tehnologijo so uporabljali takrat. Te današnje teorije nimajo vrednosti, ker ne znajo razložit drevnih civilizacij.

Megaliti

http://megaliths.org/
#21
abram1b2 Cej
0
Dec 12, 2016
Andrej -Risba št.3 Vorteks
Predstavljaj si zgoraj Sonce,spodaj na krožnico postavi Jupiter potem povežeš vse planta na osrednjo os Vortexa v asteroidnem pasu ,ta na skici ni priksazan. Planeti so vezani naprej na središčno os preko EM repov in nazaj na svoje satelite. Tako dobimo dve sočasni rotaciji v nasprotno smer okoli središne osi osončja..Jupiter in Sonce tvorita osno rotacijo, tudi zlivanja realizirane in akumulirane mase,tako jupiter z vsemi sateliti osončja tvori akumulirano maso energijo in Sonce z vsemi planeti realizirano maso energijo, ki se nenehno medsebojno zlivata celoten posamični 15 milijardni cikel osončja od njegovega samozlitja do novega samozlitja,kjer je konec cikla sočasno začetek novega 15milijardnega cikla.
#20
abram1b2 Cej
0
Dec 12, 2016
Andrej
Zgradba našega osončja ni heliocentrična. Prvi je opzarjal na heliocentrični sistem v 14 st. NIcole Oresme,nato Kopernik v 16 st. in na koncu Kepler v prehodu v 17 st. Newton ga je potrdil.V resnici Sonce ni središče ampak je središče osno vreteno med soncem in jupitrom v asteroidnem passu. Še eno risbo bom dal semle.
#19
Andrej Slovenija
0
Dec 12, 2016
Heliocentrični model.

http://us.123rf.com/450wm/bswei/bswei1506/bswei150600155/41663607-juggling-businessman-standing-on-top-of-colorful-symbols-ball-balancing-on-a-wire-with-sun-mist-city.jpg
#18
Andrej Slovenija
0
Dec 12, 2016
abram, ta misli da je zemlja trdno na mestu.
http://i.stack.imgur.com/81yv9.jpg
#17
abram1b2 Cej
0
Dec 12, 2016
Andrej 12#
Vsi izdelovalci UFO ali NLP delajo napako,ker mislijo,da se celoten objekt vrti, V resnici je samodejnih pogonskih agregatov lahko v takšnem plovilu 10-20. Četudi je plovilo manjše se nikoli ne vrti v zunanjem ohišju. Osrednji agregat vedno daje elektriko za pogon plovila , vzdrževanje svetlobe,energijo za instalirane aprature itd.Čim mi pokažejo svetleč objekt na nebu ves v lučeh že vem,da gre za prevaro,ali naravni pojav..
#16
abram1b2 Cej
0
Dec 12, 2016
Haapy yack :)*
Preseravanje bednikov, ki se gredo neke obrede,ker nimajo pokma kako si kvarijo dušo in jo potiskajo zaradi lastnega ega v ozadje..
#15
abram1b2 Cej
0
Dec 12, 2016
Andrej #8
Bom zrisal zmajeve črte Zemlje in ti jih bom dal ob prvi priliki sem. Sveta geometrija je zelo precizna in ne dopušča napak.To lahko rišem samo ko sem popolnoma zbran in samo v tem.Pokažem ob priliki.
#14
abram1b2 Cej
0
Dec 12, 2016
Haapy yack 7#
Šokantno ,vendar tudi pričakovano !.
#13
Andrej Slovenija
0
Dec 12, 2016
Werner Von Braun another Disney HOAX! (My Response)
https://www.youtube.com/watch?v=SDQJX1rvjRY

Werner Von Braun another Disney HOAX! (My Response) - YouTube

http://Wellaware1.com for the truth. PERIOD Description to come If you find the information you just viewed helpful, ple
#12
Andrej Slovenija
0
Dec 12, 2016
happy yack, vidiš koliko jih je vmešanih v "spiritualne seanse". Od čistilke do zadnjega povabljenega.
#11
haapy yack
0
Dec 12, 2016
hoj
Skrivnostni vesoljski program.
http://exopolitics.org/partial-disclosure-and-competing-secret-space-programs/

Exopolitics » Partial Disclosure and Competing Secret Space Programs

A secret space program run by the U.S. Air Force with the support of the National Security Agency, Defense Intelligence
#10
haapy yack
0
Dec 12, 2016
hoj
https://www.youtube.com/watch?v=jDkdqW6m1Sc
čao

It is Not Satanism - It's Spirituality - Marina Abramovic ~ November 9 2016 - YouTube

Kreëmart at the MoCA Annual Gala 11 12 11 with Marina Abramovic and Deborah Harry. They will put you down as being a rig
#9
Andrej Slovenija
0
Dec 12, 2016
Zmajeve linije i Sveta geometrija (nevroni zemlje)
https://www.youtube.com/watch?v=cYwQkS9sMks
#8
haapy yack
0
Dec 12, 2016
hoj
Tole za naše zavedanje.
https://sli.mg/a/mdv0hG

Maria Occult Gala

60 images in Album
#7
abram1b2 Cej
0
Dec 12, 2016
Andrej
Kako delujejo možganski nevroni? Na osvi česa potekajo miselni procesi.Zemlja se vrti okoli lastne osi .Enkrat se zavrti v 24 urah. Sočasna rotacija v nasprotni smeri vremenski tokovi S-J polaritete realizirano in akumulirano samozlivanje,česar posledica je EM valovanje.:)*
#6
Andrej Slovenija
0
Dec 12, 2016
Abram, gravitacija je izmišljena stvar matematikov. Brez nikakršnega potrjenega dokaza iz laboratorija.
Videoposnetek od 8 minute naprej, pokaže kakšna je oblika našega planeta. Zemlja se ne premika(iluzija) , premika se magnetizem, enako kot severno od ekvatorja se tokovi premikajo v eno smer južno od ekvatorja se premikajo v naspritni smeri.
Točno to pokaže preizkus.
Nikakršne sfere ne prikazujejo EM frekvence.
To sem razumel ob ogledu preizkusa.
#5
Pokaži več komentarjev
abram1b2 Cej
abram1b2 Cej
Objavil/a 2016-12-11 10:57:40 (Dec 11, 2016)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
ONESNAŽAVANJE NAŠEGA PLANETA -VSAK STRAH JE ODVEČ
SINTEZA UMA IN RAZUMA JE Vedno ČLOVEK
NE LOČUJE NAS VESOLJNA ZAKONITOST, LOČUJEJO NAS NAŠE OSEBNE ŽIVLJENJSKE VIZIJE
FAKTOR -TRPEČA ALI BOJEVITA CERKEV
30 LET SLOVENCI MEŠAMO MEGLO IN IZGUBLJAMO LASTNO DRŽAVO
VPRAŠLJIVI OPISI PRAVKAR ODKRITE ČRNE LUKNJE IN EINSTEINOVE RELATIVNOSTI
ZADNJI KOMENTARJI
IŠČI PO ARHIVU
februar 2020
PTSČPSN
12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj