SVETOVNA NEPRAVIČNOST BO ŠE VEČJA

Oddajabram1b2 Cej, dne 2016-06-01 ob 19:42:19

Nekateri na PW neutemeljeno zagovarjajo  vsecivilizacijsko  anomalijo.Nikoli nimajo pred očmi dejstva,da 1% - 7 milijonov ljudi upravlja že z večjim bogatstvom kot ga ima ostalih 7 milijard človeštva.Delež teh  bogatunov naj bi že presegel 50% celotnega zemeljskega bogatstva.Govoriti,da ti bnogatuni,ki jih sam imenujem- pohlepne nemoralne človeške hijene-niso prisotne v vseh človeških dejavnostih je absurd in odsotnost zdrave logike in razmišljanja-.

Danes govoriti o humanizmu,demokraciji,socialni državi ,ki ekspresno umira ,tudi v EU ,je zame drugi absurd.

Zdravstvo je vse bolj plačljivo,izobraževalni sistem prehaja v isto plačljivo obdobje.Socialne transfere onemoglih bodo plačevali otroci ostarelih,če bodo ti imeli imetje jim ga bo država pobrala.V čigavo korist? Državljani so vse bolj kontrolirani in opazovani,ko bodo izdelali vozila,ki bodo sama komunicirala z okolico,ne boste nikjer več sami,da ne bi bili opazovani in kontrolirani.

Je kdo pomislil,da je uvoz emigrantov v EU namenjen vaši kontroli in vašemu nadzoru ???? Pod lažno kontrolo emigrantov,boste vi bolj kontrolirani  in omejevani v svobodi kot emigrantje sami.

Razmislite,tisti,ki zagovarjate in zatiskate oči pred resnico,ki se dogaja sistemsko in organizirano ravno od teh bogatunov. Vse to se dogaja pred pretvezo skrbi za vas,da vas bodo samo zaščitili in vaše bivanje naredili varno-ne varno za vas,ampak kontrolirano in vodeno v njihovo dobrobit.

Zamislite si kakšen pohlep vodi te ljudi! ?Njih je komaj za ozemlje in naseljenost Avstrije Te barabe želijo zase celoten planet.Ohranili pri življenju bodo samo potrebne število sužnjev,ki bodo delali za njih.Zato zagovarjati katero koli človeško dejavnost je absurd,ker njihov namen je odstraniti nepotrebno množico delovne sile,ki jo bodo zamenjali roboti in nova znanstvena odkritja,ker znanost dela samo za njih,vi ste še deležni drobtinic,pa tudi teh kmalu ne več. Dobili boste tiste,ki omogočajo kontrolo in nadzor nad vami.Države postajajo vse bolj policijske ,ne pa demokratične.Vse za korist te elite bogatunov.

Vem in se zavedam,da dobro misleči ljudje ne zmorejo verjeti v takšen scenarij.Žal, celotno civilizacijsko dogajanje pelje v to smer.Vse bolj postajamo običajni Zemljani totalno nadzorovani,tudi v Sloveniji.Ker je temu je neizpodbitno tako,.Je sum nekaterih v cepljene otrok po meni upravičen?.Kdo lahko dobrohotnemu zdravniku,ki cepi otroka v dobri veri,garantira,da v cepivu ni strupenih dodatkov,če zdravnik ni proizvajalec zdravila???Zdravnik lahko živi v dobri veri in čisti vesti,ne ve pa kaj je v kapsuli,ki jo je prejel od proizvajalca,ki ga vodi bogata pohlepna zdužba,ki ji ne odgovarja vse večja populacija.

Po meni so zadeve še bolj črne ,kot sem jih opisal sam.Bogatunom si ni več kaj bati,saj imajo oblast in zemeljsko bogatstvo že v svojih rokah in še organizirano in sistemsko delujejo.Njihov sistem je že vraščen v naš vsakdan.MI sami mali ljudje kljub svojim vsakodnim uporom, nimamo več moči upreti se temu njihovemu nemoralnemu in ubijalskemu načrtu.Veliko je tlačenih ljudi,ki bi šli v boj z njimi,a pozabljajo na njihovo organiziranost s pravimi psi čuvaji,ki jih bodo branili s pravim in ubijalskim orožjem in s tem zatrli vsak upor,takšna je že njihova odločitev.!

Spisal :Mirko Cmerar!

profileimage
Všeč mi je
0
Komentarji
0
Ni komentarjev
abram1b2 Cej
abram1b2 Cej
Objavil/a 2016-06-01 19:42:19 (Jun 01, 2016)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
ONESNAŽAVANJE NAŠEGA PLANETA -VSAK STRAH JE ODVEČ
SINTEZA UMA IN RAZUMA JE Vedno ČLOVEK
NE LOČUJE NAS VESOLJNA ZAKONITOST, LOČUJEJO NAS NAŠE OSEBNE ŽIVLJENJSKE VIZIJE
FAKTOR -TRPEČA ALI BOJEVITA CERKEV
30 LET SLOVENCI MEŠAMO MEGLO IN IZGUBLJAMO LASTNO DRŽAVO
VPRAŠLJIVI OPISI PRAVKAR ODKRITE ČRNE LUKNJE IN EINSTEINOVE RELATIVNOSTI
ZADNJI KOMENTARJI
IŠČI PO ARHIVU
januar 2020
PTSČPSN
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj