BLIŽAJOČI HARMAGEDON NA ZEMLJI !

Oddajabram1b2 Cej, dne 2016-05-20 ob 12:33:17

Skoraj sem izgubil voljo za pisanje.V tej usodnem času,ko je na svetu vse več sužnjev,revnih, lačnih in brezpravnih,ob nemogočem plenjenju zemeljskih naravnih bogastev. Vse to si prisvajajo najbolj pokvarjeni ljudje,ki se imajo za nekakšno elito celotnega zemeljskega človeštva. Situacija na Zemlji je nevzdržna za malega človeka. Dejanjsko je konec svobode,demokracije,uravnoteženega razvoja in sobivanja,ker si je ta samo okronana civilizacijska nemoralna,neetična elita prisvojila vse,kar se je prisvojiti dalo.Mali človek za njih ni več niti človek,je samo nepotrebna živa smet. Kdor misli,da mu bo uspelo uiti temu ubijalskemu pohlepu najvišjih človeških hijen,ki so  povevezane med seboj kot civilizacijski plenilski trop ,se zelo moti.Nekdo je dejal,da jim dajemo moč ko jih priznavamo!! MI jim nimamo kaj dajati moč,oni so si moč že vzeli v svoje roke,ali mi to imenovali NWO,ali kataklizma,ki bo iztrebila za njih nepotrebno človeško golazen.Beseda kataklizma označuje ogromno in nekontrolirano katastrofo, ki bi popolnoma spremenila svet, kot ga poznamo danes.

MI danes nezavedajoč se doživljamo dobesedno kataklizmo,ker se ta načrt zemeljske človeške hijenjske elite že dogaja,vsem politikom in nam samim pred našimi očmi. Politiki več ničesar ne morejo storiti za rešitev lastnih državljanov,pred to katalizmo,ker upajo,da jo bodo preživeli in,da se jih bodo njihovi dejanjski gospodarji usmili in jim ponudili osebno ugodje.Tu so v veliki zmoti,na koncu kataklizme,ki bo totalno spremenila življenje na tem planetu,bodo tudi psi čuvaji elite sami žrtve,ker ne bo več potrebno nikogar varovati,! Mi mali ljudje smo v resnici slepi in že ujeti v svoj strah,ki so nam ga vcepili in se nismo več sposobni združiti in upreti. Kaj nam ostane? Nič,če se ne združimo in upremo temu ubijalskemu pohlepu elite!! Nič,popolnoma nič drugega kot naš vse zemeljski upor poteptanih in brezpravnih..Naš upor  bo začetek  pravega Harmagedona na Zemlji.

Dejstvo, da Biblija vedno znova omenja konec hudobije, bi nas moralo opogumiti. »Grešniki naj izginejo z zemlje,« je napisal psalmist, »naj ne bo več krivičnikov.« (Psalm 104:35SSP) »Pravični bodo prebivali v deželi, pošteni bodo ostali v njej,« je napovedano v Pregovorih, »hudobne pa bodo iztrebili iz dežele, varljivce bodo iztrgali iz nje.« (Pregovori 2:21, 22SSP)

V Bibliji je tudi jasno zapisano, da se hudobni svoji oblasti ne bodo odpovedali mirno; zato je potreben Božji končni poseg, s katerim bo odstranjeno vse zlo, tudi zlo vojne kot take. (Psalm 2:2) Ime, ki ga Biblija pripisuje temu edinstvenemu spopadu – harmagedon – je zelo pomenljivo.

Zadnji odstavek pove v bistvu resnico,ki jo človeške plenilske hijene,nikoli ne bodo ozavestile,zato bodo zbrisane z zemeljskega obličja.Upam si trditi,da se v ozvezdju Oriona zavedajo in vedo,kako peklenski načrt se danes izvaja na Zemji.

To zadnje ne želim obrazložiti,ker v to nihče ne verjame,pa mi lahko še tako zatrjujete,kako pa vi to razumete.Vedite služabniki in varuhi vesoljnega človeštva,nikoli ne izdajo trpeče sobrate in sestre,pa četudi ti ne verjamejo vanje.

profileimage
Všeč mi je
2
Komentarji
10
zdenka
0
May 31, 2016
Abram, no pa ne obsojamo drugih a ne.Ti ne zamerim.Nekateri so recimo ta trenutek nemočni pa samo ozaveščajo*pa še to se spravljajo v nevarnost.Kaj misliš,česa pa se elita najbolj boji ?mene tebe...Sam Rastko...
#10
abram1b2 Cej
1
May 23, 2016
Anelimus
Že po odzivu se vidi,kako resno se zadeva jemlje.Vem tudi,da večina raje ozavešča s svojim videnjem soljudi kot ,da bi kaj konkrtenega storila.Na PW je nekaj ljudi,ki konkretno delajo v želji,da bi se situacija izboljšala. Sam delam na tehničnih rešitvah,energijskem viru- da bi ta postala praktično uporabna vsak dan in dostopna vsakomur. Uspeh ni zagarantiran,pa kljub temu nadaljujem. Hvala za tvoj komentar:)*
#9
Anelimus
0
May 23, 2016
Abram, lep in točen opis sedanjega dogajanja.
Tudi mene zelo boli in še kako prekleto čutim vse te pritiske, ki jih vrši golazen. Naš planet ni njihov dom. Upam, da bom doživel dan, ko bodo pocrkali od frekvenc, ki jih tako vneto nižajo z njihovo tehnologijo.
Zelo sem jezen na soljudi, ker vse to prenašajo na videz neprizadeto, ali pa je že toliko "portalov" med nami, da je že strašljivo?? Glede na obnašanje folka se ne bi čudil.
Tudi jaz mislim da je čas, da nam zunanji bratje ali pa Višja inteligenca pomaga, drugače se bojim, da se ljudje ne bodo prebudili?

L.p.
#8
rastko plohl
0
May 21, 2016
lp
#7
Zdenka
0
May 20, 2016
Abram
Hvala ti za odgovor. Nekako sem slutila ,da bo tak..... Kakor si že omenil , predaleč je šlo, že zdavnaj.Zverinica je postala velikanska obsedena zver...
Zelo mi je všeč tvoja zaključna misel. :D Hvala.
#6
abram1b2 Cej
0
May 20, 2016
Zdenka
Pride,ko bomo dovolj dorasli! Niti ne želim igrati preroka,edino kar nas reši je izven zemeljsko posredovanje,tistih,ki so zemeljsko življenje tudi izpostavili in so v resnici naši angeli varuhi, ki uresničijo našo odrešitev iz tega zla in nemorale samooklicanih upravljavcev človeštva in tega planeta Za mnoge je tole moje pisanje ,moje sanjanje,ki se bo uresničilo točno tako,kot sporočam...Na koncu zmage dobrega na zlim,bomo spoznali vse,tudi naše nebeške očete brate in sestre,katerih kri je tudi naša kri..NObenih čudnih bitij ni po vesolju,vsi smo samo vesoljno človeštvo. Na Orionu je sedež naše Galaktične Sončne dinastije-v to sploh ne dvomim.MI pač živimo v osončju,ki je satelitsko in mi smo satelitska sinova civilizacija,ki živi pod naravno večno sedaj isto vesoljno zakonitost,zato ciklično izgubimo znanje,vedenje in ga ciklično tudi pridobimo nazaj.Ko bodo tvorci NWO že mislili,da je vse v njihovih rokah,bodo to tudi hipno izgubili in tudi sami propadli.Naravno je cikel teme in cikel svetlobe,ki se večno sedaj izmenjujeta med seboj,neodvisno od naših hotenj in želja.KO temne sile mislijo,da so zmagale v resnici že izgubljajo.Toliko o tem. Hvala za tvoj komentar:)
#5
Zdenka
0
May 20, 2016
Abram,moj želodec je že tolikokrat bruhal v 25 letih,da je že zelo zmatran.Tole,kar se pa zdaj dogaja, zadnje čase, kar javno...pa me zadane na kilometre.Kdaj pride zlata doba..za zemljo?A bomo še dolgo čakal? :(
#4
Radmila Čučak
0
May 20, 2016
Abram...v luknjo bodo šli sami....treba jih bo samo še zakopati...da ne pridejo več ven....kot kakšna nepotrebna golazen... :D
#3
abram1b2 Cej
0
May 20, 2016
Res je Radmila,tja v luknjo jih je potrebno položiti,ki so si jo sami skopali.;)
#2
Radmila Čučak
0
May 20, 2016
zato si elita gradi podzemna mesta.......a saj itak tja sodijo tako ali drugače
#1
abram1b2 Cej
abram1b2 Cej
Objavil/a 2016-05-20 12:33:17 (May 20, 2016)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
ONESNAŽAVANJE NAŠEGA PLANETA -VSAK STRAH JE ODVEČ
SINTEZA UMA IN RAZUMA JE Vedno ČLOVEK
NE LOČUJE NAS VESOLJNA ZAKONITOST, LOČUJEJO NAS NAŠE OSEBNE ŽIVLJENJSKE VIZIJE
FAKTOR -TRPEČA ALI BOJEVITA CERKEV
30 LET SLOVENCI MEŠAMO MEGLO IN IZGUBLJAMO LASTNO DRŽAVO
VPRAŠLJIVI OPISI PRAVKAR ODKRITE ČRNE LUKNJE IN EINSTEINOVE RELATIVNOSTI
ZADNJI KOMENTARJI
IŠČI PO ARHIVU
december 2019
PTSČPSN
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj