NWO

Oddajabram1b2 Cej, dne 2016-05-09 ob 08:37:44

 NWO-Nov svetovni red

Hermetična filozofiija-ali teozofija je kot -edini možni ključ do Absolutnega v znanosti in teologiji.

Danes zjutraj sem ob kavi razmišljal,kako je možno,da ozki krog ljudi,ki jih je komaj 1% in ti imajo skupaj več bogatsva,kot ves ostali svet lahko uresničuje tako podel načrt kot je NWO.. Vprašal sem se, koliko časa se že ta načrt izvaja. Po meni že kakšnih 200 let.Značilnost vojaških spopadov v 18. stoletju so bili spopadi med nacionalnimi političnimi entitetami s povsem razvidno suverenostjo.Preboj kapitalističnega načina proizvodnje je v mednarodne odnose vnesel veliko sprememb,med katerimi še posebej izstopa pojav "močnih" držav. Te se zavzemajo za teritorialno ekspanzijo, ali pa jo odrekajo drugim državam.

Vzdrževanje vojaške strukture zahteva velik priliv družbenih energij, saj so v tem obdobju vojaški konflikti dolgotrajni, obenem pa se je njihova geografska razširjenost večala. Ob nezmanjšani intenzivnosti konfliktov so bili izdatki za oborožene sile vse višji.Tu stopi v ospredje Mayer Amschel Rothsild s svojimi petimi sinovi.Dinastija Rothscild izhaja iz židovske veje v Frankfurtu.Ta dinastija je izrabila  to borbo med državami v 18st. za svoje bogatenje.Bii so prisotni v vseh takratnih dvorih Avstrije kot baroni, Francije,Anglije s plemiškimi naslovi,Nizozemske,Prusije,Italije.Te medržavne spore so izrabljali tako,da so posojali denar vsem vojskujočim stranem državam in tako enormno bogateli.

DAnes je taktika t.i. skupine BIlderberg popolnoma enaka, lokalne vojne in uničevanje držav IRAK,LIBIJA,SIRIJA, kompletna destabilizacija arabskega in sedaj tudi EU področja jim zagotavlja še vedno velike dobičke.Toda to ni njihov končni cilj!!!!

Njihov končni cilj je najlepše zapisan tule: Hermetična filozofiija-ali teozofija je kot -edini možni ključ do Absolutnega v znanosti in teologiji.

Vprašajte se kdo podpira znanost in zakaj? Zakaj razviti svet izvaja nabor mladih znanstvenikov?Od kje toliko fundacij,ki kao podpirajo  razvoj ,napredek?Kaj želi ta pervezno bogata skupina ,ki izvaja NWO in je hermetično zaprta in organizirana- sploh doseči in kaj zagovarja v imenu lažne demokracije?

Zakaj ustvarja banke semen,GSO,podpira znanstvena odkritja,medicinske raziskave,robotiko?Zakaj hoče preko multinacionalk in bančništva priti v možnost razbiti nacionalne države in jim oduzeti suverenost? Vse pod krinko demokratizacije. V resnici skupina NWO uresničuje svoj najbolj perverzen in podel načrt,ki ga običajni ljudje niso sposobni dojeti,tako podel je ta njihov načrt. Oni namreč želijo,da korporacijsko pravo pripeljejo na nivo,ki bo nad ustavo posameznih danes samostojnih držav. Korporacije,ki so jih sami ustanovili v ta namen.

Kaj je končni cilj teh NWO podgan?  Odkriti OSEBNO NESMRTNOST ,prevzeti  kontrolo nad celotnim planetom in vsemi njenimi naravnimi viri ,omejiti populacijo in jo zreducirati na najmanjši možni nivo sužnjev..Najti biološko snov,ki bo na daljši rok onemogočila življenjsko samoreprodukcijo naše vrste.

Do onemoglosti podpirati znanost,medicino,- za našo večnost NWO- in uvajati robotiko v največ možnih dejavnosti,ki bodo učinkovito zamenjali za njih -bedaste male ljudi,ki se bunijo in zase zahtevajo preveč.Vedno imeti pred očmi denar je sveta vladar,le tako obdržimo svojo agendo NWO..Vprašanje izvedbe tega načrta ni na njih ,ampak na nas malih ljudeh,ali jih bomo še zmogli zaustaviti? Bomo uspeli sebe in svoje potomce rešiti pred počasnim umiranjem ,ali  suženjstvom?

Ko je v Evropi začela harati dinastija Rothschild je v ZDA nastal ta simbol.ZAKAJ ŽE? 

profileimage
Všeč mi je
1
Komentarji
2
abram1b2 Cej
0
May 09, 2016
Radmila
Imaš čisto prav ! Zadevo je potrebno izpopolniti do željenega uspeha.Ravno zato sem napisal: Od kje toliko fundacij? Mislil sem ravno to med drugimi
Radmila hvala za tvoj komentar-resnice ni mogoče zanikati.:))*
#2
Radmila Čučak
0
May 09, 2016
Abram...napisal si:..citiram....Najti biološko snov,ki bo na daljši rok onemogočila življenjsko samoreprodukcijo naše vrste....konec citata..

to se že izvaja...Fundacija *dobrodelnega* najbogatejšega človeka na svetu in Iluminata Bil in Melinda Gates-a izvaja v Indiji , Afriki ( in morda še kje)...programe cepljenja...ki povzročajo sterilnost....pa tudi druge zaplete in celo smrt..

India Holds Bill Gates Accountable For His Vaccine Crimes

https://vactruth.com/2014/10/05/bill-gates-vaccine-crimes/

India Holds Bill Gates Accountable For His Vaccine Crimes | VacTruth.com

Are vaccines right for your child? Go to VacTruth.com and instantly download free life-saving information.
#1
abram1b2 Cej
abram1b2 Cej
Objavil/a 2016-05-09 08:37:44 (May 09, 2016)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
ONESNAŽAVANJE NAŠEGA PLANETA -VSAK STRAH JE ODVEČ
SINTEZA UMA IN RAZUMA JE Vedno ČLOVEK
NE LOČUJE NAS VESOLJNA ZAKONITOST, LOČUJEJO NAS NAŠE OSEBNE ŽIVLJENJSKE VIZIJE
FAKTOR -TRPEČA ALI BOJEVITA CERKEV
30 LET SLOVENCI MEŠAMO MEGLO IN IZGUBLJAMO LASTNO DRŽAVO
VPRAŠLJIVI OPISI PRAVKAR ODKRITE ČRNE LUKNJE IN EINSTEINOVE RELATIVNOSTI
ZADNJI KOMENTARJI
IŠČI PO ARHIVU
april 2020
PTSČPSN
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj