NAŠE ZMOTE

Oddajabram1b2 Cej, dne 2016-03-31 ob 09:31:23


https://uploads.publishwall.si/imgsmedium_2/2016/03/31/publishwall_1459409484_9864975.jpg


Velikokrat preberam trditev,da je Bog ustvaril vse! Da se duše selijo in so po smrti pri Bogu.
Najprej Bog ni ničesar ustvaril,ker je Bog sam v vsemu večno sedaj v svoji lastni samopodobi.Tako v elementarni kot v življenjski samopojavnosti.Bog ima svobodno voljo v vsemu- nima pa v vsemu zavesti in samozavedanja,kar ima samo v človeku.Bog ima sebi lastno enotno vseobsežno zakonitost ,ki velja enako za kamen kot za človeka,pri kamnu gre za nezavedno samopojavnost večno sedaj iste vseobsežne vesoljne samopojavnosti :BOG ,samodelujoče,samozadostne in samoohranitvene x pojavnosti ,pri življenju pa gre za nepretrgano samoreprodukcijsko verigo kjer spola nadomestita akumulirano in realizirano masno,energetsko in življenjsko vrednost.Tudi pri hermafroditnih življenjskih vrstah,kot so deževniki ,polži itd. Bog ne more ustvarjati,on samo je v vsemu večno sedaj sam,tudi v vsakem človeku,ki veruje v njega,a se ta človek ne zaveda,da je sam živa božja samomanifeatacija,točno takšen kot je.Č je ta človek zloben,jezen,morilec,ljubimec,bolan,slaboumen,vesel,srečen je sočasno tudi bog sam takšen .Večno sedaj se Realizirana in Akumulirana masno energetski vrednosti medsebojno ciklično  zlivata druga v drugo česar vzrok in posledica EM sila ,kar pomeni,da je vsak začetek sočasno konec in obratno vsakega cikla vsake individulne pojavnosti.Človek danes še ni sposoben motriti BOga v večno sedanji dimenziji,ampak ga zaradi svoje časovno prostorske ujetosti veže na svoj začetek in konec.Človeška smrt ne pomeni nič drugega,kot konec samo zavedne božje individualne pojavnosti,katero nadomesti nov človek.Smrt je prehod življenjske božje zavesti v nezavedno božjo samopodobo.To pa še ne pomeni,da duša umrlega potuje k BOgu,ker ne more potovati,ker je BOg vse sam..Naši možgani so v resnici živo mini vesolje,ki vse naše življenje  beležijo v naš akumuliran brezčasen spomin.Ta brezčasen spomin mi prenašamo kot gensko akumulirano  in realizirano vrednost na svoje potomce.Duša se ne seli ampak je že v matrici našega razmnoževanja zapisana.Kaj potrjuje to mojo trditev?Biolog Peter Garjajev je ugotovil to zadevo z ultra zvokom,ko je molekulo DNA odstranil z njenega mesta,se je ta prostor kjer je molekula bila,še vedno obnašal popolnoma isto kot  da je molekula še vedno tam. Duša je v bistvu osnovna akumulirana življenjska matrica,na katero se veže realizirana genska vrednost-vsake življenjske oblike in vsake elementarne oblike. Iz tega vzroka rastemo,se staramo,prehranjujemo,razmnožujemo itd.To pomeni duša je osnovni akumuliran brezčasen spomin- zapis vsake in vse večno-sedanje vesoljne samobitnosti.KO človek umre njegova zavest umre in preide v stanje nezavedne akumulirane matrice,ki se veže z realizirano matrico nezavednega-elementarnega.Živa duša umrlega pa se prenaša iz roda v rod kot genski spomin in ostane njen zapis večno-sedaj živ v našem rodu,kot v vsaki življenjski pojavnosti.
Ko to razumeš lahko sprejmeš zaključek,da je vse kar si živel oz.tvoje celotno življenje ohranjeno,tudi po tvoji smrti v akumulirani genski vrednosti, s katero se veže minljiva realizirana življenjska vrednost naših prednikov in potomcev.Če pogledamo samo um-možgane-imajo ti akumuliran brezčasen spominski zapis -DUŠO-in realiziran časovno omejen um.TA realiziran um se mora skozi življenje učiti in ima nalogo nam samim omogočiti najboljše pogoje preživetja,ta um se zaveda,da je minljiv in se boji umreti,dočim duši ni potrebno učenje,ker ona ima v sebi brezčasen zapis spomin.Zakaj potem naš realiziran um spodbuja naš egoizem,če naša duša vse ve?Zato ker trenutno še ni ugodnih em frekvenc,ki bi spodbudile nemoten tokokrog medsebojnega samozlivanja večnega in našega časovno omejenega bivanja.Zaključek vsak med nami ve vse,toda nihče ne more postati vesoljna samospoznana božja večno sedanja živa samomanifestacija,če ni vesoljno ugodnih EM frekvenc,ki nenehno ciklično delujejo na vse nas. To pomeni vaš genom mora biti v popolnem sozvočju z vsemi vesoljnimi frekvencami,da bi se vaš akumuliran vseveden brezčasni spomin -teološko duša-samodejno zbudil.MOja razlaga se da enostavno razumeti .posadite krompir na njivo in vedno bo ena rastlina prva vzkalila in ta lahko -simbolna razlaga-potem tistim krompirjem ,ki so še v zemlji pove,da je svetloba blagodejna za vse.Tako je tudi z nami,ki 14000 let padamo in 14000 let rastemo znotraj vsakokratnega 28000 letnega ponavljajočega civilizacijskega vala. MI pravimo,da je voda vir življenja,res je,ker je voda akumulirana vrednost Zemlje nasproti realizirani vrednosti,ki je kopno.Vremenski tokovi so ravno znak nenehnega sočasnega samo zlivanja obeh vrednosti Zemlje. Se da razumeti?

profileimage
Všeč mi je
3
Komentarji
8
abram1b2 Cej
0
Apr 02, 2016
Srečko
Se zelo strinjam s povedanim.Ego ima če sodeluje z
akumuliranim genskim umom-brezčasen spomin.Uravnoteženo sodelovanje obeh je zdrav ego,zdrava duša je notranji in zunanji mir. Vse dobro.
#8
Srečko Prislan
0
Apr 02, 2016
Hvala za odgovor abram1b2 Cej !
Osebno vidim obe strani (dobro in slabo - pa še tisto vmes) in takšno realnost tudi upoštevam. K njej spada tudi vse tisto, kar ne vidim in ne slišim, saj nimam teh sposobnosti, nam pa mati narava vse pove v tišini in osvetli v temi, seveda, če izklopimo svoj ego in omejeno pamet!
lp
#7
abram1b2 Cej
0
Apr 02, 2016
Srečko hvala za vprašanje
Ni probema.To je čas dušne teme,ko je človeško ravnanje v neskladju s samo enotno večno sedaj isto vesoljno zakonitostjo.Tako je Bog sam sebi upornik zaradi našega trenutnega bivanja v temi- nerazumevanja te iste vesoljne samozakonitosti.Božja-vesoljna- živa samomanifestacija je v človeški samopodobi najbolj kontradiktorna sami sebi in tega še ni zmožna ozavestiti in spoznati.To pomeni obličje zre lastno obličje v prispodobi in dejanjsko. Trenutno je BOg na Zemlji v lastni temi,zaradi naše nezmožnosti spoznati prave možnosti,ki nam jih ponuja reazsvetljeno bivanje z razliko od sedanjega bivanja v temi.Srečko poglejte okoli sebe.Kaj vidite? Zlaganost,nevednost,licemerstvo,brez morale in etike,zavajanje bogatih in trpljenje revnih,ki so jih ustvarili najhujši ego lažnivci. Pozdrav!
#6
Srečko Prislan
0
Apr 02, 2016
Ja super, pa bi znal povedati ali razložiti, kaj pa je v tem kontekstu univerzalne razlage tudi "hudič"! lp
#5
abram1b2 Cej
0
Apr 01, 2016
Romano
Hvala za tvoj verodostojen dodatek.To so dvoličneži,ki imajo BOga samo zato,da se ne počutijo izgubljene v svetu,ker v resnici so izgubljeni blodneži.Pod okrilje BOga se skrivajo,ker nimajo lastnega JAZA. V bistvu so lahko nedožni,toda v resnici so kreteni.Kreten je tisti,ki brezpogojno verjame RKC dogmam.Kdor zna brati prispevke teh kretenov,bo videl njihovo zlagano licemerstvo,ko vse zavijejo v nek krtenski bogaboječi zapis-svoje lažne indentitete. Romano vse dobro!
#4
Romano Rajkov
0
Apr 01, 2016
O Bogu, krščanski religiji in duši bi se dalo veliko pisati, mislim pa, da si ti v tej difiniciji pisanja, prav lepo obrazložil in na povsem kratek in učinkovit način povedal, kakšna je realnost in resnica o Bogu in duši vsakega posameznika.

Tej razlagi, pa ne bodo sledili zavedeni, ker se njihovo prepričanje razlikuje od tvojega pojasnjevanja. Za mene so naravne evolucijske spremembe, s katerimi smo dejansko povezani tudi ljudje, kot živa bitja tega planeta, moč nadnaravnega stvarstva in to je Bog, ta pa tiči v vsakem človeku in živem bitju.

Nikomur ni moč zameriti, da gledajo na Boga, na umrlost in da dušo povezujejo z nasledniki, verujejo v posmrtneo življenje..., zakaj, ker gledajo stvarstvo v povsem drugačni luči in podobi kot to vidimo in čutimo ostali. Spoštujem vse tiste prave vernike, ki se zatekajo k veri, saj jih ne uči nič slabega, k večjem jim daje upanje.

Bolj me motijo prav tisti, namišljeni verniki, katerim religija koristi le kot orodje in da jo izrabljajo, se pretvarjajo, dejansko pa v duši niso verni in kar je najhujše, da so pokvarjeni, sprijeni, umazani!!!
#3
abram1b2 Cej
0
Mar 31, 2016
Hvala rastko!
Kaj čem ti reči drugega? Če me razumeš sem iskreno vesel zate in zase!
#2
rastko plohl
0
Mar 31, 2016
lp
#1
abram1b2 Cej
abram1b2 Cej
Objavil/a 2016-03-31 09:31:23 (Mar 31, 2016)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
ONESNAŽAVANJE NAŠEGA PLANETA -VSAK STRAH JE ODVEČ
SINTEZA UMA IN RAZUMA JE Vedno ČLOVEK
NE LOČUJE NAS VESOLJNA ZAKONITOST, LOČUJEJO NAS NAŠE OSEBNE ŽIVLJENJSKE VIZIJE
FAKTOR -TRPEČA ALI BOJEVITA CERKEV
30 LET SLOVENCI MEŠAMO MEGLO IN IZGUBLJAMO LASTNO DRŽAVO
VPRAŠLJIVI OPISI PRAVKAR ODKRITE ČRNE LUKNJE IN EINSTEINOVE RELATIVNOSTI
ZADNJI KOMENTARJI
IŠČI PO ARHIVU
december 2019
PTSČPSN
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj