NAŠA ZAVEST JE PODVRŽENA ENOTNI VESOLJNI ZAKONITOSTI!!!

Oddajabram1b2 Cej, dne 2016-03-21 ob 17:57:26

Mnogi pišejo tule o zavesti,ker jih ne želim učiti bom napisal pravi in neovrgljiv zapis o zavesti.Tega zapisa ne bo zmogel nihče argumentirano zavreči.Zgoraj vidite prikaz enotne vseobsečne vesoljne večno-sedaj iste samo zakonitosti,ki se izpiše

Xmept*= Rmept* >EM T.O. A.O.< Amept*=Xmept* Če dobro pogledate boste opazili,da ima vsaka individualna Xmept*pojavnost mase,energije,prostora,t.časa *življenja troedino pojavnost 1.--LEVI realizirano vrednost Rmept*  2--EM-elektromagnetno silo T.O ničelno točko samozlivanja kjer vsak začetek Alfa sočasno pomeni konec Omega cikličnega samozlivanjain 3 DESNI--Amept* akumulirano vrednost mase,energije,prostora t časa *življenja.Puščice nazorno pokažejo samozlivanje Rmept* + Amept*.

Vzemimo,da je Levi krokar naš realizirana  zavest um,ki je nosilec našega ega.Ta realiziran um ima v nas samih nalogo,da nam samim omogoči najboljše pogoje preživetja in ta realizirana vrednost našega uma se je sposoben učiti,tudi preko naših življenjskih izkušenj .Ta realiziran um se zaveda,da je ujet v časovno sfero,zato se tudi boji preminuti in ga je strah situacij,ki si jih ne zna obrazložiti s preteklimi izkušnjami. Desni krokar -Naš um ima še-akumuliran brezčasen podedovan genski zapis ali spomin celotnega vesoljnega človeštva,ki se teološko imenuje naša duša. V ta akumuliran genski spomin zapisujejo naši možgani vse kar smo doživeli,doživljamo in še bomo. Ta spomin se ravno tako prenaša preko naše življenjske samoreprodukcije iz roda v rod. Kje je sedaj resničen problem? Vsak med nami si lahko še tako prizedeva spremeniti svojo zavest,bit z raznim učenjem,vajami,jogo itd.Nič od tega ne more biti uspešno.Dokler ne bo ugodnih zunanjih EM frekvenc se naš brezčasni akumuliran um ne more zbuditi Naša želja tu ni dovolj,če danes ni dedne genske zasnove,ki omogoči nemoteno zlivanje realiziranega časovno omejenega in akumuliranega časovno neomejenega uma-duše.To pa pomeni,vedno smo takšni kot smo,ker nam vedno odrejajo vse naše psihično fizične danosti EM frekvence,ki delujejo od zunaj na nas in ne od znotraj.Mnogi med nami želijo spremeniti svojo zavest,ker jim duša govori,da se naj spremenijo,kar pa ni dovolj za korenito spremembo naše zavesti.V prispodobi :Danes je z nami tako,kot bi en krokar ruval drevo življenja,drug pa bi ga zakopaval nazaj -oba pa nista zmožna naravnega usklajenega in uravnoteženega medsebojnega sodelovanja.Trenutno je z nami tako,da bo nekaj časa vse več ljudi nezadovoljnih in psihično razcepljenih .Žal se temu ne da upreti,to je naša realnost..Boljši prikaz večno sedaj enotne vesoljne samozakonitosti nima nobeden narod na svetu,kot jo imamo potomci KARANTANCEV: Lp

profileimage
Všeč mi je
1
Komentarji
29
abram1b2 Cej
1
Mar 22, 2016
Lara
Nočem ti apriori nasprotovati. Žal so naše znanje in vsa odkritja vse do danes neetično izrabile elite,ki na vrhu vertikalne družbene hierarhije upravljajo z večino zemeljskih upravljavskih in nadzornih resurjev in naravnim bogatstvom s pomočjo izpostavljene hierarhije plačencev,ki ima nalogo varovanja njihovih interesov.
#29
Lara Arh
0
Mar 22, 2016
Če drugega ne, bi lahko poskrbeli za kakovostnejši obstoj dokler bivamo. Ne glede na vsa naša znanja, boli, ko vidimo, da človek lastne energije, vedenja in poznavanja, ne izrablja temu (sebi) v prid. Boli. Ampak tako je in čisto nič drugače.
#28
abram1b2 Cej
1
Mar 22, 2016
LARA
To niti ni bistvo,bistvo je da sprejemamo svet takšen kot je in sami sebe takšni kot smo.EDino kar vedno imamo je svobodna volja.Dobro pa je če poznaš in razumeš večno sedaj isto vesoljno samo zakonitost,kar ti daje večje vedenje,kako spreminjati sebe in svet, kolikor je v individualni moči.Jaz vem,da nismo vsi vesoljno samospoznani kot je bil nekoč Jezus.On je del civilizacijske teološke zapuščine,ki kaže pot kam gremo vsi.Sam nisem veren,vem pa zakaj obstaja Jezusova zapuščina.
#27
Lara Arh
1
Mar 22, 2016
Vidiš, Abram, v sebi nosimo moč, da bi marsikaj spremenili, pa se vendar ves čas sklicujemo na naravne zakone in naravo ;) :) :) Čemu bi se potemtakem človek "sekiral"? Vse kar se rodi, je obsojeno na zaton... o tem priča sama narava, ki bruha samo sebe v nedogled. Guess what!!! Upam, da se mi ne bo potrebno več izbruhati. Delam na tem :) :) :) Če se bom pa ponovno izbruhala, pa hvalabogu za to ne bom vedla. Ne bom si skušala prebujati spominov, za katere ne vem ali mi res pripadajo ali so tuja fikcija in ne verjela teorijam, ki jih nisem na sebi izkusila... :)
#26
abram1b2 Cej
1
Mar 22, 2016
Lara
Zgodilo se bo točno to kar se mora zgoditi. Vidiš tu si podala pravi odgovor. Neodvisno od nasih želja in hotenj.Tu ni nič neoprijemljivega,ampak čista enotna vseobsežna vesoljna večno sedaj ista zakonitost,ki velja za vso in vsako X pojavnost mase,energije,prostora,časa *življenja. Podala si pravi odgovor,jaz sem ga samo dopolnil.Lp .
#25
abram1b2 Cej
0
Mar 22, 2016
Ness
Preobrazba kolektivne zavesti se dogaja samo naravno,ker se mora prebuditi naša genska brezčasna akumulirana vrednost in ta samo naravno zopet zdrsne v svoj pad in pozaba,da bi se zopet samo zbudila po naravni poti.Naravni Cikli: Primer Drevo jablane pozimi spi,spomladi brsti, začne cveteti,plod raste ,da dozori in jeseni plod odpade,da bi zopet zaspalo.Isto se dogaja nami v štirih cikih po 7000 let.Lp
#24
Lara Arh
0
Mar 22, 2016
abram, kar trdim, da ne rabiš poznat vesolja. Spoznaj sebe in živi v skladu s seboj, potem ti tudi vesolje ne bo tuje. Maštati o vesolju, ko o sebi pojma nimaš, mnjah... prepuščam to tistim, katere se očitno osebna izkušnja ne dotakne dovolj. ;) :) :)

Kolektivna zavest... Ja, to bi nas rešilo. Da se prične človek postavljati zase in ne boriti, da bi spreminjal svet.

Dejstvo je, da bomo izumrli tako ali drugače. Spremeni se le časovna amplituda. Čemu bi se ukvarjala z nečem, kar je že obsojeno na svoj zaton? Vse kar se rodi, mora tudi umreti. Človek bo samemu sebi pospešil proces. Pa kaj potem? Naredim vse kar lahko, v skladu s seboj, da izkoristim čas, ki mi je tu dan. Zgodilo pa se bo točno to kar se bo moralo zgoditi - z menoj ali brez ;) :)
#23
abram1b2 Cej
0
Mar 22, 2016
Ness
Človeški brezčasen akumuliran genski zapis nosi v sebi brezčasen spomin večno sedanjega človeškega bivanja Dušo-teološko.Ta pa se veže na realiziran genski zapis ki sposoben učenja.Ko so ugodne EM frekvence je realiziran ego um prisiljen po naravni poti sodelovanja z brezčsasnim spominom dušo-zlitje teh dveh vrednosti samo rodi modrost.Realiziran um ego je ujet v časovno sfero- duša- akumuliran brezčase genski zapis pa ni ujet v časovno sfero,apmak je naše ponotranjeno dedno bistvo,ki ve vse.Vsak med nami v sebi nosi ta brezčasen podedovan genski zapis Dušo in vsak bi vedel vse,če bi bil njegov genom v sozvočju z vsemi EM frekvencami,ki jih sprejemamo tekoče izven naše volje in hotenja -naravno..
#22
Ness Blue
1
Mar 22, 2016
Zagotovo smo posamezniki, ki opazimo takšna in drugačna zadevanja, a za spremembe v kolektivni zavesti to ni dovolj. A z majhnimi koraki se ravno tako pride na cilj, le traja malo dlje :)
#21
abram1b2 Cej
0
Mar 22, 2016
Ness
Vsakodnevno nas zadeva ne samo avto,ampak cel avtobus,če ga ne opaziš-simbolno povedano nisi v toku procesa,ki pa se mu kljub lastni želji ne moreš v popolnosti izogniti,če samega procesa ne poznaš. V bistvu je razumevanje vesoljne samo zakonitosti ključ osebnostne stabilnosti in sprejetja samega sebe in soljudi.To je vzvod,ki lahko z razumevanjem in znanjem kaže in usmerja na pravo pot sožitja vsega življenja..
#20
Ness Blue
1
Mar 22, 2016
Neotipljivo je vesolje kot tako, kot tudi vesoljni človeški spomin in vpliv različnih dejavnikov nanj, kot tudi na zavest posameznika.
#19
abram1b2 Cej
0
Mar 22, 2016
Ness
Prosim te razloži mi,kaj je v moji razlagi neutipljivega? Lp
#18
Ness Blue
0
Mar 22, 2016
abram, ko nas bo dovolj zadelo, bomo že opazili ;) Saj, če te avto zgolj oplazi, oz. gre na tesno, na mm, morebiti res lahko spregledaš, a ko trešči vate na polno, no, to bo zagotovo vsak opazil, kot tudi občutil :)
#17
abram1b2 Cej
0
Mar 22, 2016
Lara
Enostavno je to,da moramo dojeti,da je naše bivanje in naša psihofizična danost soodvisna od vesoljnih em frekvenc. Zakaj je danes že več kot 100 stoletnikov v Sloveniji.Na Japonskem in v Francije že več tisoč-Zakaj se naša povprečna višina veča ,povprečna življenjska doba in tudi naša možganska prostornina? Misliš,da je medicina k temu prispevala ali tehnologija? Zakaj pa smo ljudje vse bolj psihično razdvojeni? Nič ni enostavno in hkrati je vse enostavno,če dojameš vesoljni sistem.Lp
#16
abram1b2 Cej
1
Mar 22, 2016
Ness
Šok se danes dogaja,samo opaziti ga moraš,v vsesplošni civilizacijski vertikalni hirarhiji,kjer zaprta vrhnja elita vodi celotno civilizacijo in želi odločati o vsemu in vse imeti pod nadzorom. Človeštvo še nikoli ni bilo tako družbeno razslojeno.V bistvu se uvaja kastni sistem družbe.
#15
Ness Blue
1
Mar 22, 2016
Včasih si domišljam, da sem se jih že, pa me vedno znova nekaj butne in mi pokaže, da so še rezerve ;)
#14
Lara Arh
0
Mar 22, 2016
PS: po drugi strani - nam vsaj nikdar ni dolgčas ;) :) :) :)
#13
Lara Arh
0
Mar 22, 2016
Ness, da se ne boš preveč šokov navadila. potem jih ne le iščeš, temveč tudi povsod najdeš - čarovnija človekova - celo tega smo sposobni - Vse si naredimo sami. :) :) :)
#12
Lara Arh
1
Mar 22, 2016
Sama menim, da so reči mnogo bolj preproste. Ako si želi človek pomagati - ako želi biti buden ali uspavan, bo k temu pripomogel sam. Vse sodi v našo izbiro in domeno. Vsak norec samemu sebi oči riše in lastno masko izbira - sem nekoč zapisala. Tako je bilo, tako bo. Vse kar je izven nas - valovanja in vse ostalo, ostane namreč še vedno v domeni interpretacije samega sebe - signali obstajajo vseokrog nas. Kaj bomo z njimi naredili, pripada izključno volji interpretatorja. V kaj več od tega ne verjamem ;) :)
#11
Ness Blue
1
Mar 22, 2016
Jaz stavim na šok, te vesoljske zadeve mi niso ravno blizu ;) So premalo otipljive.
#10
Pokaži več komentarjev
abram1b2 Cej
abram1b2 Cej
Objavil/a 2016-03-21 17:57:26 (Mar 21, 2016)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
ONESNAŽAVANJE NAŠEGA PLANETA -VSAK STRAH JE ODVEČ
SINTEZA UMA IN RAZUMA JE Vedno ČLOVEK
NE LOČUJE NAS VESOLJNA ZAKONITOST, LOČUJEJO NAS NAŠE OSEBNE ŽIVLJENJSKE VIZIJE
FAKTOR -TRPEČA ALI BOJEVITA CERKEV
30 LET SLOVENCI MEŠAMO MEGLO IN IZGUBLJAMO LASTNO DRŽAVO
VPRAŠLJIVI OPISI PRAVKAR ODKRITE ČRNE LUKNJE IN EINSTEINOVE RELATIVNOSTI
ZADNJI KOMENTARJI
IŠČI PO ARHIVU
december 2019
PTSČPSN
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj