ČAS

Oddajabram1b2 Cej, dne 2016-03-20 ob 09:21:03

Ko je Bog ustvaril čas, ni ničesar rekel o naglici," se glasi afriški rek. A ne glede na to ostaja dejstvo, da nam čas beži. Trpimo zaradi kroničnega pomanjkanja časa. Naš čas meri "krono-meter" oziroma ura, v drugih kulturah pa so čas tehtali, kar je bila naloga Kairosa ali boga pravega trenutka.

Če si želimo, da bi čas postal naš prijatelj, si moramo prizadevati, da bi postala naša prijatelja tudi naše življenje in pot, ki nam je usojena. Če postanemo eno s svojo potjo, postane čas večnost – tedaj smo kakor popotnik v mirno potujočem vlaku, veter, ki nam piha nasproti, pa je kakor kipar, ki iz grobega kamna kleše naše notranje bitje.

Prepis.

Moja razlaga  časa- Čas ima samo eno dimenzijo,ki se imenuje večno SEDAJ in je v resnici ničelna točka,kjer se večno sedaj zlivata akumulirana )prihodnost in realizirana vrednost časa preteklost v enovito celoto obeh vrednosti 

 Vsi mi se rojevamo  živimo ,mislimo,predvidevamo in umiramo v točki sedaj.Točka  sedaj je edino izhodišče,ki ga imamo,ko ocenjujemo obe vrednosti časa,ki je v resnici enovit čas.

BOG ni ničesar ustvaril!!!! Bog je pojem za večno sedanjo vesoljno vseobsežno,samodelujočo,samozadostnost,ki je hrati  izraz same enotne vseobsežne vesoljne zakonitosti,kjer se večno sedaj ciklično medsebojno zlivata akumulirana in realizirana masno energetska prostorsko časovna in življenjska vesoljna samobitnost-.Xmept*=Rmept* -EM T.O A.O-Amept*=Xmept*kjer vsak konec cikla Omega pomeni nov začetek Alfa samozlivanja preko skupne ničelne točke T.O.kjer je vzrok in posledica EM sila. Vesolje je elektromagnetno vezje Amept* in Rmept* -gravitacija in šibka ter močna jedrska sila.

EINSTEIN je opravičeval svojo teorijo relativnosti časa s tem,da isti dogodek dve osebi na različnih lokacijah in odaljenosti ne vidita sočasno. TO je res,sočasno pa je tudi res,da se oba v trenutku videnja dogodka  nahajata v edini možni točki časa -SEDAJ. Oba vidita dogodek v točki sedaj,ker je to edina točka njunega bivanja.

Po vesoljni samozakonitosti večno sedanjega cikličnega samozlivanja je celotna vesoljna samobitnost in vsak njen idividualen pojav Xmept* večno v točki sedaj. Najbolj drži rek Hermesa Trismegistosa ,ki pravi:Kar je bilo,še bo in kar še bo,je že bilo.!!!!!!! To pomeni na EM valovanje in samozlivanje  preteklosti v rihodnost in prihodnosti v preteklost preko skupne ničelne točke njunega ponavljajočega cikličnega samozlivanja.

profileimage
Všeč mi je
2
Komentarji
0
Ni komentarjev
abram1b2 Cej
abram1b2 Cej
Objavil/a 2016-03-20 09:21:03 (Mar 20, 2016)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
ONESNAŽAVANJE NAŠEGA PLANETA -VSAK STRAH JE ODVEČ
SINTEZA UMA IN RAZUMA JE Vedno ČLOVEK
NE LOČUJE NAS VESOLJNA ZAKONITOST, LOČUJEJO NAS NAŠE OSEBNE ŽIVLJENJSKE VIZIJE
FAKTOR -TRPEČA ALI BOJEVITA CERKEV
30 LET SLOVENCI MEŠAMO MEGLO IN IZGUBLJAMO LASTNO DRŽAVO
VPRAŠLJIVI OPISI PRAVKAR ODKRITE ČRNE LUKNJE IN EINSTEINOVE RELATIVNOSTI
ZADNJI KOMENTARJI
IŠČI PO ARHIVU
februar 2020
PTSČPSN
12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj