MANJKA NAM ZNANJA IN RAZUMEVANJA

Oddajabram1b2 Cej, dne 2016-03-15 ob 11:40:34

https://uploads.publishwall.si/imgsmedium_2/2016/03/15/publishwall_1458038435_3920636.jpg

Zgodovino Zemljinega ozračja pred eno milijardo leti poznamo slabo. Dogodke, ki so sledili, poznamo z večjo natančnostjo. To ostaja zelo aktivno raziskovalno področje.Zemljina notranjost je sestavljena iz več razmeroma aktivnih plasti, med katerimi se nahaja verjetno trdno železovo jedro, ki ustvarja Zemljino magnetno polje, ter tekoči plašč, v zgornjih plasteh pa trda skorja.

Razložil bom svoje videnje zemljinega nastanka.Najprej je potrebno razumeti zgradbo našega osončja,nato je potrebno usmestiti naše osončje v galaktično telo.Nato je potrebno razumeti zgradbo galaksije ,kot največje individualne samomanifestacije večno sedanje vesoljne  samobitne vseobsežne ,samodelujoče in samohranitvene enotne vse pojavnosti.Potem je potrebno razumeti enotno večno sedaj isto vseobsežno zakonitost ,ki velja enako za večno sedanjo elementarno- snovno- in življenjsko vseobsežno vesoljno samopojavnost.Potrebno je poznati posamične individualne cikle sočasnega zlivanja akumulirane in realizirane masno energetske, t.-časovno p. prostorske in *življenjske cikle.Enotna vseobsežna vesoljna večno sedaj ista zakonitost se zapiše ;  Xmept*= Rmept*>  EM T.O.AO <Amept*= Xmept* .

Naše osončje se je ponovno samozlilo pred cca 4,5 -5 milijrdami let,to pomeni konec starega cikla in začetek novega 15 milijrdnega cikla.Satelitska osončja so celice galaktičnega telesa.Galaksije se samozlivajo v 150 milijardnih ciklih,kjer je vsak začetek konec starega cikla. Isto je z nami naš povprečen življenjski cikel je 7o let kjer se naše celice samodejno menjajo v 7 letnih ciklih točno tam,kjer so vezane v elektromagnetno.življenjsko vezje v našem telesu.Življenje ima na to vesoljno samodogajanje odgovor v sami reprodukcijski verigi,kjer nov  osebek nadomesti stari osebek vrste.Cikićnost življenja se tako večno sedaj samo ohrani.Življenje ne nastane,ampak je življenje iz življenja,isto je z elementarno pojavnostjo večno-sedaj si zagotavlja samoobstoj skozi ciklično samozlivanje vezi akumulirane in realizirane vrednosti znotraj vsakega x pojava,česar vzrok in posledica EM sila .Gravitacija šibka in močna jedrska sila so posledica elektromagnetnega vezja akumuliranih in realiziranih vrednosti znotraj vsake individualne Xpojavavnosti mept*.Tako imate Poenoteno vesoljno teorijo pred seboj.

Vedite na Zemlji bi bilo kopno, vode in atmosfera takšne kot soć neodvisno od katere koli življenjske pojavnosti.Atmosfera je posledica zemeljskih vod H2O. Voda je nosilka kisika.Zemlja se ob ponovnem samozlivanju osončja preobraža v planet gostiteljico življenja približno tri milijarde let..Zapomnite si; Življenje je iz življenja in ni nikoli nastalo ,kot vseobsežna vesoljna samobitnost ni nikoli nastala in ne bo nikoli končala.Večno-sedaj vse ciklično umira in se sočasno samo rojeva.Kdo torej skrbi za selitev in ohranitev vesoljnega življenja? Kaj je potem smisel in namen našega bivanja? Danes še zase nismo sposobni poskrbeti.Bo pa kmalu vse zelo drugače!  Kako potem do vesoljno neomejenega  ekološkega čistega vira energije?

Če bi resnično razumeli strukturo Zemlje bi razumeli njeno notranje jedro njenSTATOR,potem je notranji varovalni obroč,nato je plast ROTORja,ki je vezana na os S-J in zopet varovalni obroč in zunanji plašč,ki je njen zunanji STATOR.To je vse, nič več in nič manj! Znanost zna samo komplicirati,ker razume kolikor razume,ne prav veliko. Oproščam se za dolžino teksta.

profileimage
Všeč mi je
1
Komentarji
25
abram1b2 Cej
0
Mar 15, 2016
Radmila
Možno je,kar pišeš.Kljub temu moj razum govori,da lahko vsak sebi dela reklamo na ta način.Res me več ne zanima tale Keshe tehnologija.
#25
Radmila Čučak
0
Mar 15, 2016
A United States decree signed by Obama has banned Keshe technology and attempts to make access illegal by scientists to Keshe research. Keshe technology poses a huge threat to the power monopoly exercised by governments and corporations who exercise their power monopoly over us. Keshe technology is responsible for the capture of the US military spy drone last December, technology the US does not have. Iran has no need to buy foreign energy, in this regard it is rare among nations as being energy and therefore also economically self-sufficient. This has been cause for the effort to take war to Iran.

http://theocculttruth.com/index.php?p=1_174&_LiveEdit=preview
#24
abram1b2 Cej
0
Mar 15, 2016
Radmila
Že osnovni pristop je napačen Reaizirana masa energija-em sila-akumulirana masa energija. To je edini pravi pristop po enotni vesoljni zakonitosti sami. Moj namen ni tebe prepričevati.Moj namen je razlaga.
#23
abram1b2 Cej
0
Mar 15, 2016
Radmila
V domači avtomehanični delavnici sma z zetom naredila sistem sklop iz poščic za proizvodnjo vodika.Zadeva je predraga,ker se porabi preveč energije da dobiš vodik iz vode. Vodik ni rešitev,kot niso rešitev avtomobili na električni pogon.V M.T.Keshe Zero Point tehnologija je podobna neučinkovita rešitev.Vsak ima lahko svoje mnenje-mene osebno to ne zanima!.
#22
abram1b2 Cej
0
Mar 15, 2016
Radmila

Magrav-Power Car System-zmanjša trenje v bencinskih motorjih CENA 500 evrov.Isto je za doplnino elektriko,če nimaš el. omrežja sistem ne deluje samostojno.
Zadeva me ne prepriča in tudi vem zakaj. Zame to ni prava stvar, žal.Lahko,da je tebi všeč,če je zadeva lepo zapakirana in marketinško obdelana.


#21
Radmila Čučak
0
Mar 15, 2016
M.T. Keshe Zero Point tehnologija temelji na osnovnem modelu atoma iz materije, anti-materije in temne materije.....to je v podrobnosti obrazloženo v njegovi prvi knjigi
#20
Radmila Čučak
0
Mar 15, 2016
electric plasma model of Universe

https://www.youtube.com/watch?v=kRxC86FuZlE

Documentary - Electric Universe and Plasma (2015) - YouTube

The Electric Universe is a variant of Plasma Cosmology, and it is necessary to differentiate between the two. While they
#19
Radmila Čučak
0
Mar 15, 2016
Abram.....za Keshe tehnologije ti svetujem, da prebereš njegovo knjigo...da razumeš kako deluje.................jaz sem jo plačala 60 EUR, a zdaj je dospotpna že zastojn na internetu....v angleškem jeziku......https://www.google.si/search?q=mehran+tavakoli+keshe+book&biw=1024&bih=606&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwj1gJyq-8LLAhVGcHIKHQeiBjgQ_AUIBigB
#18
Radmila Čučak
0
Mar 15, 2016
Abram...glede pogona na vodik....oz vodo........je že tovarna v Indiji....ki dela avtomobile na pogon na vodik.....patent izhaja iz Francije....a v Evropi tega ni bilo možno izdelovati...zaradi avtomobilskega lobija.....
#17
Radmila Čučak
0
Mar 15, 2016
http://www.keshefoundation.org/webshop/products/kf-products

KFSSI Products | Keshe Foundation

Magravs-Power DIY and purchased Testimonials below:
#16
abram1b2 Cej
0
Mar 15, 2016
Radmila
Plazma je res imenovana kot četrto stanje snovi.Bolj je podobna lavi kot obarvani tekočini.Fant na posnetku nekaj muti in ničesar ne pokaže kontinuirano..EDino kar je možno je,da daruješ sredstva temu projektu.SAm sem v svoj projekt vložil že denarja,da bi lahko zgradil svoj grad.To ni tako enostavno,da bi lahko zadevo rešil z dvema plastenkama.Poznam tudi vodikove gorljive celice,preveč energije se porabi,da bi vodik prizvajal posameznik.Imam svoj cilj,ki pa ni lahko dosegljiv in tega se poplnoma zavedam in zato tudi ne iščem tuje pomoči..
#15
abram1b2 Cej
0
Mar 15, 2016
Radmila oprosti samodejno se mi je zapisalo.Bolj sem mislil kaj pišem kot komu pišem. To je to Radmila -preveč neznak.Sem si že ogledal in me ni prepričalo.
#14
Radmila Čučak
0
Mar 15, 2016
Abram...kaj je to ALmira?
#13
Radmila Čučak
0
Mar 15, 2016
Abram....ali sem jaz "Almira"? ...če sem. potem dajem odgovor:........Keshe generator deluje na principu neomejene zero point energije.......M.T.Keshe je prvotno imel razsikovalni labaratorij v Belgiji, a so ga od tam pregnali lobiji, ki so proti čisti..zeleni...zero point energiji....Zdaj ima sedež v Italiji. S Kitajsko ima dogovor za masovno proizvodnjo Keshe generatorjev...po prodajni ceni 800 EUR, z močjo 4 ali 5 KWh. ta generator ne potrebuje zunanjega vira napajnja, a da bi ga vi priklopili na svoje električno omrežje v hiši, ima podaljšek, s katerim se priklopi na vaše omrežje. Po mojih virih informacij, se prodaja v Nemčiji in deluje. ...ko sem nazadnje gledala (decembra), se je prodajal preko interneta....vendar pa bi moj znanec raje sam šel v Nemčijo in ga tam kupil....ker se zadnje čase ne ukvarjam z Keshe tehnologijo...si lahko sami dodatne podrobnosti ogledate na strani
http://www.keshefoundation.org/

Keshe Foundation | Keshe Foundation

April 21st and 22nd   Limited space available!
#12
abram1b2 Cej
0
Mar 15, 2016
Almira
Sem si ogledal zadevo.Nekaj je uporabnega,nekaj ni.Preveč neznank.Pa še to kje in katera kitajska firma to že proizvaja.Ali bo spet internetni nateg,kot je običajno s kitajsko robo.EDino kar imajo Kitajci največ na svetu je rudnina -redke zemlje-,katere uporaba nenormalno raste.
#11
abram1b2 Cej
0
Mar 15, 2016
Almira-tule se ne vikamo!
Bibavica je isti pojav. Vse elektromagnetno valovi.
ALi agregat deluje samostojno in ni potreben priklop na električno omrežje,ampak sam proizvaja moč 4-5 KW.Če je potreben za delovanje najprej električni tok,potem to ni to! Ne da se mi iskati po netu tega,zato te prosim za odgovor..
#10
Radmila Čučak
0
Mar 15, 2016
Abram.......sočasnost vleka in privleka ...med Luno in Zemljo....ali imate v mislih ......magnetno odbojno/privlačno silo...?
#9
Radmila Čučak
0
Mar 15, 2016
Abram ....ena dimenzija časa T.O. ...to je tisto o čemer govori Eckhart Tolle in ga imenuje čas ZDAJ
#8
Radmila Čučak
0
Mar 15, 2016
Plazma je 4. stanje materije ( trdno, tekoče, plinasto. plazma) . Je "juha" kvantnih delčkov, nevezanih v obliko atoma...Mehran Tavakoli Keshe ni teoretik....naredil je celo vrsto praktičnih aplikacij....kot je antigravitacijsko leteče plovilo......plazmični jedrski reaktor.........od decembra 2015 pa Kitajska izdeluje po njegovem načrtu zero point generator električne energije...ki je v prodaji za 800 EUR.....4-5 KWh......s priklopom na električno omrežje......
#7
abram1b2 Cej
0
Mar 15, 2016
Kaj pa je plazma Radmila?
#6
Pokaži več komentarjev
abram1b2 Cej
abram1b2 Cej
Objavil/a 2016-03-15 11:40:34 (Mar 15, 2016)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
ONESNAŽAVANJE NAŠEGA PLANETA -VSAK STRAH JE ODVEČ
SINTEZA UMA IN RAZUMA JE Vedno ČLOVEK
NE LOČUJE NAS VESOLJNA ZAKONITOST, LOČUJEJO NAS NAŠE OSEBNE ŽIVLJENJSKE VIZIJE
FAKTOR -TRPEČA ALI BOJEVITA CERKEV
30 LET SLOVENCI MEŠAMO MEGLO IN IZGUBLJAMO LASTNO DRŽAVO
VPRAŠLJIVI OPISI PRAVKAR ODKRITE ČRNE LUKNJE IN EINSTEINOVE RELATIVNOSTI
ZADNJI KOMENTARJI
IŠČI PO ARHIVU
december 2019
PTSČPSN
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj