SMO RES VSEMOGOČNI ?

Oddajabram1b2 Cej, dne 2016-03-14 ob 10:04:11

Kdor zna opažati bo videl, da razum brez duše-ubija nas same in vse okoli nas in  tako naša brezdušnost uničuje ta planet in vse življenje na njemu.

Vem mnogi boste rekli, če bi bil jaz glavni upravljalec  na Zemlji bi mi vsi in vse življenje z nami živeli v uravnoteženi harmoniji. Svet bi bil prijaznejši  pravičnejši in planet bi bil ponovno čist. Mi ne bi več poznali lakote. Svet bi bil brez vojn in na Zemlji ne bi več vladala pohlepna elita.

  Pa imamo res vse pogoje ki bi resnično -ne samo v naših glavah-spremenili naše življenje na bolje?

Priznajte si, že sedaj ko berete moj zapis  ste nekateri zrevoltirani v sebi. In si pritrjujete sami v sebi jaz bi resnično zmogel. To je iluzija vašega realiziranega uma, ki vas same egoistično prepričuje ,da vi osebno bi pa to zmogli in naredili svet boljši. Moti vas vse, nekatere RKC, druge požrešne elite, tretje nepravna država ,četrte nesocialna država ,pete oholost ljudi, njihova neumnost ,ozkosrčnost, slepota, da ne uvidijo, da je na svetu vse narobe. Pa je res vse narobe?

Nič ni narobe, vse je tako kot je, ker drugače sploh biti ne more! Sama enotna večno-sedaj ista vseobsežna vesoljna zakonitost nam odreja, kakšni smo bili ,smo in bomo bili! Nič ne moremo prehiteti ,moramo samo vzdrževati lastno življenjsko vrsto in poskušati s svobodno voljo ohranjati življenjske vrste in ta planet, da nas sam ne zdesetka predčasno. Zakaj sploh pišem vse to?

Zato, da bi vi dojeli, da smo mi vsi danes še nezrel človeški plod in zato še ne posedujemo znanja in vedenja, ki nam bi ponovno vrnilo in omogočil lepše in harmonično življenje katerega smo že imeli in tudi izgubili. Edino kar nam gre v prid je, da smo ohranili in vzdrževali svojo življenjsko reprodukcijo naše vrste in si na ta način skozi gensko reprodukcijo omogočili, da pridemo do prvega med nami, katerega brezčasen akumuliran genski spomin večno sedanjega vesoljnega človeštva DUŠA se bo samodejno prebudil, ta človek bo razložil vse in pokazal bo tudi pravo pot.  In vse možnosti ,ki nam jih življenje ponuja. Ta bo arhetip človeka prihodnosti, ki bo odrešitelj vseh naših življenjskih stisk, ker bo rojen iz vseh naših preteklih in sedanjih življenj-za vse nas in za celotno  vesoljno življenje.

Govorim o mesijanski dobi, ki bo vrnila vse v prvobitno stanje oziroma v pravo uravnoteženo stanje. V naš svet se bo vrnila  pravica ,harmonija, ravnotežje in izgubljeno znanje. Kdor pozna vlogo Manuja ,Jezusa, Mohameda, Mojzesa, MelkiTsedeka , Sončnega sina Vaivasvata ,Bude itd., razume o čem pišem. Vedite mi živimo pod enotno vesoljno zakonitostjo, ki nam in vsemu odreja skozi svoje ciklično valovanje kašni smo bili, smo in bomo.

 

profileimage
Všeč mi je
1
Komentarji
13
abram1b2 Cej
1
Mar 15, 2016
Ika
Post je vedno dobrodošel.Imaš prav glede negativnosti,se bodo naše misli sedaj bolj razsvetlile.Tudi tebi želim čim več optimizma.
#13
Abram Cej
0
Mar 15, 2016
Jaša
Je eden izmed njih in enakovreden vsem.Jaz se ga nisem zmislil.
#12
jaša
0
Mar 14, 2016
od kje ste spet tega kilerja mohameda prtrogal?
#11
i k a
0
Mar 14, 2016
Nisem bila eksplicitna. Menim, da so v času pred pomladjo dosti bolj ljudje destruktivni. Veliko skoncentrirane negativnosti. Je povezava s ciklom - kot praviš a je hkrati tudi postni čas. Je post povezan z sporočilom, katerega je rkc prisvojila?
Lep sprehod na lep sončen dan... vračam pozdrav :)
#10
abram1b2 Cej
0
Mar 14, 2016
Ika
Veš,da nerad kompliciram.Mislim,da smo vsi v pričakovanju brstenja ne samo pomladnega,tudi našega notranjega.Zima nas je naredila malo otopele in tudi manj tolerantne.Danes sem nabiral fižolovke po gmajni. Lepo sem se sprostil in se tudi počutim manj zategnjenega.
Upam,da sem ti odgovoril.Lep pozdrav in veliko sončnih dni v srcu.
#9
i k a
0
Mar 14, 2016
Abram1b2 Cej imam vprašanje. Kako bi opredelil razpoložeje oz odzivnost nas ljudi v tem postnem času oz. času, ko se končuje zima.
#8
abram1b2 Cej
0
Mar 14, 2016
Lara
Poišči delo Petra Garjajeva na njega me je opozoril MiIan. Milan je našel vzporednice v mojem pisanju z odkritji Garjajeva.
#7
Lara Arh
0
Mar 14, 2016
abram, zato vedno mislim le sedaj. Ne počutim se tako vsemogočne, da bi se lahko razbohotila čez jutrišnji dan in zaobjela njegovo vedenje, čeprav so dejansko nekatere vzročne posledice dovolj jasne, ako opazuješ akcije. Vseeno je to špekulacija, pa naj se izdide še kako po naših predstavah. Čeprav naj bi vse poti peljale v Rim ni rečeno, da tja tudi prispejo.

Vedenje, ki mi pripada je vezano izključno na tisto preteklost, ki sem jo sama živela. Vse ostalo so zopet le špekulacije in "čakule"...
#6
abram1b2 Cej
0
Mar 14, 2016
Lara
Negacija-negacije vedno pomeni po Heglu nekaj novega.
#5
abram1b2 Cej
2
Mar 14, 2016
Lara resnica!
Vesolje je večno sedaj v samorotaciji,iz tega razloga smo mi in svet v vedno v točki sedaj in v tej točki je svet in mi vedno takšni kot smo.Vesolje ciklično samo valovi,zato se letni časi izmenjujejo med seboj.A kljub tej samorotaciji in samo valovanju smo mi in vse večno v točki sedaj.Edina objektivna točka časa in njegova dimenzija je sedaj.Razmisli iz katere točke izhaja tvoja misel na preteklost in prihodnost vedno iz točke sedaj.Ti in vse valovi živi samo v tej točki ravno to valovanje pa je ciklično samodejno.Vse je v zimu,pomaladi,poletju jeseni večno v točki sedaj,kasr pa ne spremeni vesoljnega samo valovanja in samodelovanja v ničemer.Izhodišče naših misli je večno-SEDAJ! Zato mi pomladi ne mislimo enako kot poleti itd.
#4
abram1b2 Cej
0
Mar 14, 2016
Štulič
Hvala za negacijo negacije.Pomeni,da rastemo! V drugem odstavku imaš zopet prav. Verjemi cela zgodba o Jezusu se ni zgodila pred 2000 leti,apak skoraj pred 28000 leti.Jezus je zgolj teološko-verski opis arhetipa bodočega človeka-nas vseh. Nekateri veselo molijo,žal ima tudi vera svoj smisel,da ohranja skozi tisočletja za nas to izgubljeno danost,ki se bo ponovno vrnila neodvisno od nas samih. Pozdrav!
#3
Lara Arh
1
Mar 14, 2016
Se pridružujem Štuliču. V drugem delu sam negiraš prvega. Ako je vse tako kot je in mora biti, potem je pač to, to... Al ja? ;) :)
#2
štulič ;)
1
Mar 14, 2016
Izreden tekst, mon ami!

O Jezusu Kristusu, se še nismo dovolj načebljali (o no;) pa, če ravno je mitsko bitje al' pa heroj zvezdnih stez, vojne zvezd al' pa izreden arhitekt na tesarstvu...

Če ga ne bi Vsemogočni arhitekt poklical, se bi 'mel čisto dobro z in punce so ga imele rade in tu zemni oče ga je oboževal! :)

Pač :( odločil se je...

Prvi del, ti potrdim z negacijo_negacije, drugi:? je poljudnejši! ;)

https://vimeo.com/136806016Flash on Vimeo

Krivo srastanje (1984)
#1
abram1b2 Cej
abram1b2 Cej
Objavil/a 2016-03-14 10:04:11 (Mar 14, 2016)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
ONESNAŽAVANJE NAŠEGA PLANETA -VSAK STRAH JE ODVEČ
SINTEZA UMA IN RAZUMA JE Vedno ČLOVEK
NE LOČUJE NAS VESOLJNA ZAKONITOST, LOČUJEJO NAS NAŠE OSEBNE ŽIVLJENJSKE VIZIJE
FAKTOR -TRPEČA ALI BOJEVITA CERKEV
30 LET SLOVENCI MEŠAMO MEGLO IN IZGUBLJAMO LASTNO DRŽAVO
VPRAŠLJIVI OPISI PRAVKAR ODKRITE ČRNE LUKNJE IN EINSTEINOVE RELATIVNOSTI
ZADNJI KOMENTARJI
IŠČI PO ARHIVU
december 2019
PTSČPSN
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj