NAŠI STARI SO VEDELI IN ZNALI

Oddajabram1b2 Cej, dne 2016-03-13 ob 09:50:24

In tudi pozabili po naravni poti,da bi tudi MI ponovno odkrili , pozabili in izgubili znanje,ki ga posedujemo danes. Mi smo obsojeni,da živimo pod enotno vseobsežno vesoljno  samozakonitostjo,ki nam in vsemu odreja ciklično samo valovanje-civilizacijske pade in dvige.Zmotno mislite,da ima ta raketa reaktivni pogon.Sliko najdete na Grande Triada,ki jo večina na Zemlji sploh ne razume. Takole jo bom zapisal  Adoni Tsedek-MelkiTsedek-Kohen Tsedek ali akumuliran svet-EM valovanje zlivanje obeh-realiziran svet.Vse tri vrednosti so troedina vrednost sveta. Lako tudi zapišemo AJIN-AJIN SOF OR-AJIN SOF ali Oče -Sveti duh-Sin-troedinost.

https://uploads.publishwall.si/imgsmedium_2/2016/03/13/publishwall_1457859799_1298358.jpg

profileimage
Všeč mi je
1
Komentarji
4
abram1b2 Cej
0
Mar 13, 2016
rastko
Hvala za kompliment in vprašanje. TO ZNANJE JE TUDI V TEBI IN VSAKEMU MED NAMI ŽIVEČEMU:To ni nič drugega,kot genska danost.
Če so tvoje življenjske genske EM frekvence usklajene v času tvojega bivanja se po zakonu vesoljne samo zakonitosti naravno in samodejno prebudi tvoj akumuliran brezčasen genski spomin Duša-prebudi in odpre se energetski kanal medsebojnega zlivanja brezčasnega akumuliranega in realiziranega časovno omejenega uma.Takoj ko se odpre naravno ta brezčasen genski spomin naše vrste ti dobiš uvid v vse.Bistvo stvari uvidiš takoj in znaš ločiti zrno od plevela. Recimo ko prejmeš neko informacijo o človeškem odkritju jo avtomatično tvoj genski spomin separira in izloči bistvo od blefa. Isto je ko neko zadevo bereš,lahko tudi s pomočjo več informacij naredi tvoj um pravo sintezo itd.Zamisli si,kako je meni brati toliko zavajojočih informacij,ki jih plasirajo semle tisti,ki se imajo za eksperte o določenih zadevah.Takoj tudi vem,kdo laže in kdo piše odkritosrčno kljub temu,da se mu o pisanem niti ne sanja.Vse dobro!
#4
abram1b2 Cej
0
Mar 13, 2016
Sponko
Ivana osebno poznam,a se z njim ne strinjam.On ne išče praktičnih rešitev on samo piše,pa ne vedno točno.Če želiš,da bi ti ljudje verjeli moraš imeti praktičen dokaz svojega vedenja.Človeštvu moraš dati uporaben dar,ki jim lahko izboljša življenje in še kaj.Tako,da ne gre vsem in vsega verjeti.Če nimaš dovolj vedenje o teh zadevah,te lahko vsak tak sanjač,ki ve malo več od tebe pelje žejnega čez vodo s svojimi pravljicamii od tu razni New Age sanjači in samooklicani učitelji.. .
#3
Sponko
0
Mar 13, 2016
Ali sta z omenjenim gospodom kaj povezana?

Ivan Mohorič
"Gospodarji dežja

Včasih, ko prebiramo stare pripovedi in nam pred oči silijo primerjave z današnjimi dosežki tehnike, se po temeljitem premisleku vprašamo, kako je mogoče, da vztrajni arheologi niso našli prav nobenega ostanka teh tehničnih predmetov, ki so (če so) v davnih časih letali po našem nebu. Najbolj zagreti zagovorniki te ideje bodo seveda takoj planili, da so jih celo že našli, a so jih skrbno prikrili in zamolčali. Morda. Pa vendar zna biti, da je odgovor bolj preprost.

Samo pomislite, kako malo jeklenih ptic iz druge svetovne vojne je dočakalo zoro tretjega tisočletja, pa čeprav so v tisočih še pred slabimi šestimi desetletji letale po zraku. Tiste redke, ki so »preživele«, se imajo za svoj današnji obstoj zahvaliti ljubezni redkih zanesenjakov, ki imajo tudi denar, da jih vzdržujejo.

Le težko si predstavljamo, da bi že pred tisočletji obstajali tehnični muzeji, kamor so spravljali posamezne primerke v spomin bodočim rodovom. A tudi če so, jim je zob časa nedvomno preglodal celo najtrše kosti".
#2
rastko plohl
0
Mar 13, 2016
le od kot ti to znanje
#1
abram1b2 Cej
abram1b2 Cej
Objavil/a 2016-03-13 09:50:24 (Mar 13, 2016)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
ONESNAŽAVANJE NAŠEGA PLANETA -VSAK STRAH JE ODVEČ
SINTEZA UMA IN RAZUMA JE Vedno ČLOVEK
NE LOČUJE NAS VESOLJNA ZAKONITOST, LOČUJEJO NAS NAŠE OSEBNE ŽIVLJENJSKE VIZIJE
FAKTOR -TRPEČA ALI BOJEVITA CERKEV
30 LET SLOVENCI MEŠAMO MEGLO IN IZGUBLJAMO LASTNO DRŽAVO
VPRAŠLJIVI OPISI PRAVKAR ODKRITE ČRNE LUKNJE IN EINSTEINOVE RELATIVNOSTI
ZADNJI KOMENTARJI
IŠČI PO ARHIVU
december 2019
PTSČPSN
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj