SMRT JE NEOVRGLJIVO ŽIVLJENJSKO DEJSTVO

Oddajabram1b2 Cej, dne 2016-03-12 ob 09:58:32

Smrt je največja uganka življenja. Velika škoda je, da o njej vemo tako malo. Razrešitev te uganke razreši vse drugo. Žal se večina ljudi ne zaveda, kaj vse v življenju prav zaradi nepoznavanja tega pojava izgubljajo in kako odločilno to vpliva na kakovost bivanja. Globlje razumevanje življenja je moč doseči le skozi globlje razumevanje smrti. Ko namreč prideš do odgovorov na večino vprašanj o smrti, dobiš tudi odgovore na večino vprašanj o življenju. Smrt je mit, ki se bo prejali slej razblinil, saj ne odraža resnične stvarnosti. Šele, ko v celoti dojameš pomen smrti, lahko polno zaživiš.

MI  ne samo o smrti ne vemo ničesar,mi o vsemu vemo zelo malo.Večina pa že odkritega in poznanega ne pozna.Večina med nami modruje,uči,druge  in se hkrati obnaša licemersko ,sodi samo všečno  vse povprek in opleta s svojo temo,ki se je niti ne zaveda.

Najprej je treba poznati razliko med življenjem in elementarno vesoljno večno sedanjo, samodelujočo,samozadostno in samohranitveno vsepojavnost.Nato je treba razumeti,da je vsak elementarni /atomi,planeti,osnovni delec in življenjski pojav flore,favne-človek nič drugega kot Individulni samo izraz same večno sedanje vesoljne samobitnosti.

Razlika med anorgansko in organsko samo pojavnostjo je v zavesti>-vegetativni Flora,>agonski Favna in vesoljno neomejeni samozavedni ,ki jo izraža človek.

Potem je potrebno poznati enotno vseobsežno večno sedaj isto vesoljno samozakonitost-MATRICO večno sedanjega samodelovanja.Bistvo vesoljne vsepojavnosti je,da se na elementarni snovni ravni sočasno izraža v akumulirani in realizirani vrednosti mase-energije,pri življenju pa v dveh spolih  realizirani moški- in akumulirani ženski,tudi,če je neka življenjska vrsta samo reproduktivna >deževniki,polži itd>Razumeti je potrebno posamezne cikle elementarne pojavnosti,kjer je konec vsakega cikla vsake X elementarne -nežive narave> sočasno nov začetek in obratno nov začetek cikla sočasno pomeni konec starega cikla.Odgovor življenja na to enotno vesoljno samo zakonitost zakonitost je ravno v dvospolnosti znotraj vsake življenjske X pojavnosti,Življenje ima isto zakonitost kot elementarna vesoljna samopojavnost v svoji samoreprodukcijski verigi vsakega življenja in vrste.Tu umrli osebek nadomesti nov osebek z samozlivanjem>občevanjem

Če vse to prenesemo na nivo vsake X zavesti.pojavnosti življenja ima vsaka zavest tako flore,favne in človeka sočasno akumulirano in realizirano vrednost  svojo življenjsko zavest.To je znak,da ima vsaka rastlina,biljka sočasno brezčasno akumulirano spominsko zavest svoje vrste in sočasno tudi realizirano časovno omejeno zavest. Pri vsaki življenjski vrsti lahko akumuliran individualni brezčasni  genski spomin imenujemo dušĆasovno omejen um ali zavest pa iskustveno doživljanje življenja.Iz tega vzroka se lahko življenje prilagaja različnim pogojem,ker mu življenjsko realizirana zavest sproti daje informacije.Torej je razlika med elementarno pojavnostjo in življenjem v zavesti

Vedno je vzrok in posledica večno sedanjega samozlivanja sočasno akumulirane in realizirane masno energetske časovno,prostorske in življenjske X individulne vesoljne samopjavnosti Elektromagnetno valovanje-sila ali duh v življenjski X pojavnosti.Vsak X snovni delec se navzven izraža v enotni vrednosti znotraj njega pa se vedno zlivata akumulirana in realizirana vrednost in zaradi tega dejstva se lahko osnovni delec in vsaka druga elementarna X pojavnost v navezi z drugimi delci izraža kot hermafrodit sočasno v obeh vrednostih.Življenje ima to sposobnost samo pri hermafroditnih vrstah polži,deževniki in še nekaj vrst jih je,vse ostale vrste se izražajo v poaritetah in znotraj vsake individulne življenjske vesoljne samopjavnosti ima vsak osebek v sebi akumulirano-žensko in realizirano moško vrednost kljub temu,da se navzven izraža individualno,ne more pa se sam razmnoževati,zato ima vsaka življenska vrednost izpostavljeno večno-sedaj isto življenjsko samo reprodukcijsko verigo.

.Da ne bi kdo sanjal,da večno živi.Predstavljajte si,da se vaša življenjska energija za ćasa vašega življenja samodejno vrti iz leve proti desni strani,ko umrete vaša  življenjska energija spremeni smer rotacije iz desne proti leve.Vaš organizem postane elementarna snov,ki nima zavesti in se mora zopet vezati na elementarnem nezavednem nivoju.

VSEM SANJAČEM IN NEW AGE BLEFERJEM> ŽIVITE SAMO ENKRAT.TU IMATE VSE DOKAZE IN JIH PROSIM ARGUMENTIRANO  OVRZITE;ČE JIH ZMORETE:?

profileimage
Všeč mi je
0
Komentarji
0
Ni komentarjev
abram1b2 Cej
abram1b2 Cej
Objavil/a 2016-03-12 09:58:32 (Mar 12, 2016)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
ONESNAŽAVANJE NAŠEGA PLANETA -VSAK STRAH JE ODVEČ
SINTEZA UMA IN RAZUMA JE Vedno ČLOVEK
NE LOČUJE NAS VESOLJNA ZAKONITOST, LOČUJEJO NAS NAŠE OSEBNE ŽIVLJENJSKE VIZIJE
FAKTOR -TRPEČA ALI BOJEVITA CERKEV
30 LET SLOVENCI MEŠAMO MEGLO IN IZGUBLJAMO LASTNO DRŽAVO
VPRAŠLJIVI OPISI PRAVKAR ODKRITE ČRNE LUKNJE IN EINSTEINOVE RELATIVNOSTI
ZADNJI KOMENTARJI
IŠČI PO ARHIVU
december 2019
PTSČPSN
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj