Vladean Vauhnnick telepatsko dobiva podatke od nezemeljskih civilizacij
Piše: Tatjana Svete v novih Misterijih www.misteriji.si

Zemljo in človeštvo čaka letos in v naslednjih letih veliko globalnih sprememb. Prelomnic. Preobrazb. Že letos, v drugi polovici leta, naj bi se zgodil svetovni politični, gospodarski, monetarni kaos. Nato še zlom in pomanjkanje energetskih virov. A to je le uvod v zlato dobo človeštva, ki naj bi se začela udejanjati z začetkom leta 2017. O tem smo se pogovarjali z Vladeanom Vauhnnickom iz Maribora. Vladean je predavatelj feng šuja in kozmologije. Dobro pozna energije in zemeljsko ter galaktično zgodovino, zato mu lahko rečemo tudi galaktični zgodovinar. Skozi akašne zapise mu je dostopen vpogled v zemeljsko zgodovino za šestdeset milijonov let nazaj.

Vladean Vauhnnick je seznanjen s tem, kaj se dogaja in se bo dogajalo. Pravi, da sta letos planet in človeštvo na zadnji stopnji prehoda iz tretje (3D) v četrto (4D) dimenzijo. Od 28. decembra 2013 do konca julija 2014 (poletje) naj bi bili deležni vse močnejšega elektromagnetnega valovanja, usmerjenega prek črvine iz centralnega sonca naše galaksije. Prek energijskega portala iz središča naše zvezde (Sonca) nam bo v treh stopnjah posredovalo impulz ultranizke (zgodil se je decembra 2012), srednje (marec 2013) in visoke frekvence astralnih energij centralnega sonca za premik na duhovni (zavest) in materialni ravni (telo) na višjo vibracijo (4D).

Obvezno preberite, kaj nas čaka na zemlji v 2 do 3 letih!

Vladean Vauhnnick telepatsko dobiva podatke od nezemeljskih civilizacij Piše: Tatjana Svete v novih Misterijih  www.misteriji.si