Ta članek vam bo povedal nekaj več o prikriti dejavnosti zlonamernih nezemljanov – reptilov, kako so obvladovali naš planet in kaj z nami nameravajo v prihodnosti ter o tem, kako dobre (skrite) zaveznike imamo tam daleč zunaj.

 

Kdo je v davni preteklosti obiskoval in naseljeval naš planet?

Obstajata dve glavni skupini Nezemljanov. Prvi so 'Nezemljani', ki so zgodovinsko naseljeni v notranjosti planeta Zemlja in so opisani kot ostanki stare človeške civilizacije Lyrancev, ki so ubrali ločeno evolucijsko pot kot človeštvo na površini. Njihovo »kraljestvo« se nahaja v notranjosti Zemlje in je znano kot Agharta, dežela z blago, tropsko klimo, čistimi oceani in visoko razvito tehnologijo. Humanoidna bitja, ki živijo znotraj planeta, izvirajo iz osmih civilizacijskih skupin, s prevlado lyranske civilizacije iz ozvezdja Rigel, znanimi kot Nordiksi ali Blondi (arijska rasa!).

Druga skupina Nezemljanov ima izvor izven našega osončja, vendar imajo ta bitja  humanoidno obliko in funkcije v takšni genetski zasnovi, da se mnogi izmed njih lahko (po)mešajo z ostalim človeštvom, ne da bi jih sploh lahko identificirali. To so v glavnem civilizacije iz Lyre, Vege, Plejad, Siriusa, Procyona, Tau Ceti, Ummo, Andromede in Arcturusa. Tukaj ne smemo pozabiti tudi na številne obiske reptilskih civilizacij iz Oriona.

 

Kdo so Reptili?

To so tako genetsko kot hierarhično gledano različni pripadniki »temnih sil« Imperija Orion, ki so že v preteklih tisočletjih večkrat kolonizirali naš planet in poskušajo to zlo namero uresničiti še dandanes.Njihova misija je človeški vrsti neprijazna, podla in je speljana zelo zahrbtno. Njene posledice bi bile za nas presenetljive. Vse, kar človeštvo pojmuje kot sistem in način življenja, izvira iz Imperija Orion: Religije, ki so v osnovi satanistične, prav tako (reptilski) bogovi, ki v resnici poosebljajo Luciferja … njihova je tudi implementirana ekonomija s plačilnim sistemom – vse to so dosegli predvsem z genetsko manipulacijo.

1.)    Drakoni/Zmaji (the Dracos):

Njihovi izvorni planeti se nahajajo nekaj sto svetlobnih let v ozvezdju Oriona kot so npr. Alpha-, Beta, Gamma- in Delta Draconis, od koder prihajajo starodavna bitja s tipičnimi karakteristikami plazilcev, v nehumanoidnih oblikah znanih kot Hydra- in Dracon-reptili, ki naj bi jih v pradavnini ustvarila ena od prvotnih civilizacij vesolja, katere bitja so bila podobna velikim pticam s humanoidno obliko teles. Moška bitja so v glavnem neusmiljeni vojščaki, znanstveniki in vodilni operativci, zadolženi za kolonizacijo 3D planetov v naši galaksiji. Ženska bitja valijo jajca (podobna dinozavrovim) in ne zapuščajo svojih planetov. Draconi imajo pokončno držo, tako kot človek, saj stojijo na dveh nogah, njihova koža je luskasta in temnejše barve. Ta bitja »teme« merijo v višino od 5-7 metrov, najvišja (kraljevina) imajo celo krila in so podobna mitološkim zmajem, po statusu so kralji, generali ali zapovedniki. Na Zemlji so bivali v glavnem le v podmorskih bazah, ki so bile v letih 2011-12 z intervencijo Galaktične federacije Tau Ceti po nalogu predstavnikov 12. civilizacij Velikega andromedanskega konzilija uničene.

 

2.)  Mali Sivi (the Greys):

Ta bitja izvirajo iz ozvezdja Zeta Reticuli in so manjše postave, merijo okoli 1.2 m, njihovo telo deluje na osnovi bakra, kot vrsta spadajo med visoko inteligentne in zelo razvite rastline. Obiskovati so nas pričeli najprej kot ambasadorji, potem pa kot strokovnjaki na različnih področjih, kjer bi lahko njihovo strokovno znanje človeštvo koristno uporabilo. Tako so po koncu 2. SV postali udeleženci v različnih programih, ki so odprli medsebojno sodelovanje, kar se je na koncu v ZDA razvilo kot trgovina za izmenjavo nezemeljskih tehnik, predvsem orožja za ugrabljena človeška telesa (duše), ki so služila za razne medicinske poskuse. Bitja so imela svoj načrt in so pričela namensko prihajati na planet v vedno večjem številu (max. 25.000), in se počasi, a zanesljivo infiltrirala v našo družbo na vseh ravneh, prodirala so tudi skozi najbolj skrivnostno elitno skupino, ki jo poznamo kot Iluminate ... Kot glavni in zelo usposobljeni ter izkušeni operativci na planetu, vendar podrejeni Draconom, so začeli uresničevat svoj podli načrt z nevsiljivim pridobivanjem nadzora najprej nad nacisti, po 2. SV pa nad ključnimi člani CIA in KGB z nam neznanimi tehnikami, kot so telepatske hipnoze, ki manipulirajo z reptilskim delom naših možganov, zato so »mali sivi« ustanovili tudi neke vrste telepatski hipnotični nadzor nad našimi voditelji večjih držav. Preko njih so skoraj v vseh slojih kontrolirali tudi nas, in danes, ko poznamo resnico, se nam zdi, kot da smo bili pod urokom, ki nas je vodil skozi našo usodo … kot da smo bili programirani z vrsto obredov črne magije (skrivna skupina Zionistov v Kabali), da se tako dolgo nismo zavedali njenega obstoja.

Mnogi od njih so precej neprijetne bitja in živijo v neki vrsti barbarstva, ki je tudi pri njih tako slabo in primitivno kot je zemeljsko. Pogosto so napadali in uničevali vse, kar jih je oviralo na njihovi poti osvajanja planeta. V drugih ozvezdjih so velikokrat celo uničili posamezne planete ali prisilili njihove prebivalce v suženjstvo.

Za prednike »malih sivih« v davnini štejemo visoko raso t.i. Blonds iz ozvezdja Rigel, ki je bil velik imperij, takrat znan kot vir največjega galaktičnega širjenja. Vsi Rigelianci so visoki Blondi. Najprej je bila ustanovljena kolonija Procyon. Začela se je velika državljanska vojna, ki je trajala 300 zemeljskih let ... Skupina Rigeliancev, ki je dovolj zgodaj spoznala, da je pomen te vojne le genetsko zasužnjevanje, je na skrivaj zgradila ladje in zbežala pred kataklizmičnim opustošenjem. Vsi tisti pa, ki so ostali na Rigelu, so bili genetsko spremenjeni v »visoke sive« oz. so postali njihovi hibridi. Ta del Rigeliancev, t.i. "visoki Grays" (pribl. 2.5 m), je nato igral ključno vlogo pri diplomatskih pobudah, ki so jih predstavili »mali sivi« in je služil kot genetski model za novo človeško - Gray hibridno raso, ki je predstavljala najboljše iz obeh vrst.

 

3. Anunnaki:

    So rasa starih Lyrancev, ki so se v davnini selili v zvezdni sistem Sirius B ter tam ustanovili svoje kolonije. Celotni zvezdni sistem so s planeti vred kasneje zajeli Dracon-reptili in zasužnjeno raso tudi genetsko spremenili. Draconi žal še danes veljajo za verjetno največje mojstre genetskega inženiringa in frekvenc v našem vesolju.

    Anunnaki prihajajo s planeta Nibiru/Niburu, ki prihaja v naše osončje vsakih 3.565 let, ko je ta civilizacija obiskovala ne le naš planet, ampak tudi vse ostale, predvsem Mars, ki je že takrat imel podobno atmosfero kot naša Zemlja, in Saturn, ki je že od nekdaj Satanov generalštab, od koder se na Zemljo skozi južni pol projecira matrica. Zaradi vojne je bilo pred skoraj milijon leti površje Marsa uničeno in opustošeno ter mnogo kasneje ponovno usposobljeno za nekaj velikih podzemnih baz (skladiščenje zlate idr. rude). Ta bitja, visoka med 2.8 – 3.2 metra, so na Zemlji ustanovila cesarstva kot so bila npr. Sumerija, Egipt in Babilon ter na teh območjih pustila veliko dokazov o njihovem obstoju in vplivu na človeštvo. Pred pribl. 280 tisočletji so tako za svoje potrebe preprogramirali tedanjo avtohtono vrsto Homo Erectus in ji spremenili DNK verižnico iz 12 v samo 2 snopa, ter s tem fizično spremenili 80% možganov in 30% telesa. Ustvarjen je bil Adam(u) Kadmon, prvi beli kromanjonski človek, iz katerega izhajajo praktično vse današnje vrste. Velikokrat nam pošiljajo sporočila, ki niso ponarejena ali pomešana z ostalimi, vendar je njihov namen prikrit, z vsebino pa nas zavajajo na mnogo načinov. Po navadi veliko obljubljajo. Njihova današnja ureditev je značilna v veliki Britaniji.

 

4. Človekoliki reptili (Humanlike-reptiles):

    Ta vrsta bitij ima svoj dom v zvezdnem sistemu Sirius B (12 planetov) in v v ozvezdju Aldebaran. Je na videz povsem humanoidna, vendar je v svojem jedru 100% reptilska. Ker je bila ta vrsta večkrat  genetsko »modernizirana«, se je sposobna zlahka pomešati med ljudi, ne da bi to kdo opazil. Kloni te vrste so motorično in umsko zelo sposobni in nas lahko v bistvu dokaj hitro nadvladajo. Predstavljajo se nam kot stari Sirianci s svojo močno filozofijo in mogočno floto, znano pod imenom Galaktična federacija svetlobe, katere posadka deluje kot plačanci. Njihova sporočila se velikokrat namerno mešajo s sporočili dobronamernih civilizacij, da nam tako z zmedo še bolj prikrijejo resnico.

 

Čemu se je Visoki andromedanski konzilij odločil za intervencijo proti reptilom v našem osončju?

 

Reptilska vrsta ima v naši galaksiji pod svojim nadzorom poleg Zemlje še dobrih 20 tisoč drugih 3D planetov (2 sta zelo podobna našemu). Zemeljsko vrsto so že v davnini uspešno »razpršili« z različnimi jeziki, religijami, kulturami ipd. iluzornimi vzorci.

Obstajata dva glavna razloga, ki jih podaja AC, za intervencijo Galaktične federacije Tau Ceti že pred nekaj leti, za osvoboditev planeta Zemlja, ki bosta preprečila prevlado Draco- in Hydra-reptilov ter njihovih zavezniških partnerjev iz Oriona (Greysi, Anunnaki, Rigelianci, Aldebaranci). V letu 2011 je zaradi tega v vesolju potekala nekajmesečna velika vojna, katere zmagovalka je bila (nam v prid) Galaktična federacija, ki je na koncu v zadnjih osmih mesecih očistila tudi naš planet z uničenjem vseh podmorskih baz in ogromnih vojaških formacij Hydra- in Dracon-reptilov (90.000+) ter rešila več kot 100.000 ugrabljenih in preprogramiranih humanoidov (predvsem žensk), ki jih ponovno usposabljajo na svojih matičnih ladjah in jih bodo čez nekaj let vrnili na planet.

Prvi razlog: Če bi v sedanjem času dovolili kolonizacijo Zemlje, bi bili naslednji postaji za napad reptilskih vrst ozvezdji Plejad in Andromede, kar bi pomenilo konec naše, to je humanoidne vrste. Po njihovem načrtu naj bi kolonizirali Zemljo v času nekje med leti 2000 in 2050. S potovanjem v linearnem času v prihodnost je bilo ugotovljeno, da bi bila v 370 letih kolonizirana praktično vsa Mlečna cesta (galaksija z 28 kvadranti in več kot 150 ozvezdji), vsi naseljeni planeti bi dobili reptilski ustroj, vsi prebivalci bi bili spremenjeni v reptilsko DNK strukturo z nižjo frekvenco.

Drugi razlog: Planet Zemlja se nahaja pred globalno zgodovinsko spremembo, ko naše nebesno telo dviguje frekvenco iz stalnih 7,84 Hz, ki je pogoj za 3D vibracije na veliko višjo 3.5 kHz, katera je pogoj za spremembo strukture in gostote materije v višji nivo, to je v 4. gostoto/dimenzijo. Enako velja za človeštvo, ki bo z mutacijo DNK spremenilo karbonsko strukturo molekul v kristalinsko (iz C6 v C7), kar bo povzročilo nenaden dvig zavesti in odpiranje centralnega spomina v zatilju. Ta proces bo trajal do leta 2025 in nas bo takrat popeljal v nov svet kot 4D človeško vrsto. Naši zavezniki (AC) menijo, da si je človeška vrsta po skoraj 13 tisočletjih iluzije, kontrole, trpljenja, manipulacij, čustvenih travm - v skupnem smislu suženjstva - zaslužila novo priložnost za vzpostavitev duhovne svobode in boljšega življenja brez vmešavanja, kot pa smo ga poznali do sedaj.

Razkrita je tudi reptilska kristalinska mreža, zgrajena že pred tisočletji (v času  Atlantide) okoli Zemlje, Lune in Marsa, ki je preko piramid služila za prenos moduliranega triangularnega signala, ki je konstantno zniževal frekvence vseh živih bitij v tem sektorju našega osončja. Ta mreža bi lahko v samo dveh desetletjih spremenila naš DNK v reptilsko strukturo (konverzija & transformacija), kar pa se na našo srečo ne bo zgodilo! Razkrito je tudi dejstvo, da reptilska vrsta z istim namenom na skrivaj gradi podobno mrežo okoli celotne galaksije Mlečne ceste, katere vzpostavitev bi bila katastrofalnega pomena za vse humanoidne vrste, ki samo v sosednjih ozvezdjih štejejo več kot 600 milijard bitij.

Zaključek

Toda, pred nami je čas velikih sprememb, ko naj bi po načrtu nezemljanov enkrat v letu 2017 Nexusov val gama energij iz velikega centralnega sonca vstopil v naše osončje z dvema valoma, najprej s kristalinskim in v nekaj dneh še z elektromagnetnim. Slednji bo s svojim močnim EM dejstvom v nekaj letih postopoma izničil vso tehnologijo, ki so jo postavili Hydra- in Dracon-reptili okoli planeta in onemogočil delovanje signala v njihovem medplanetarnem (Wi-Fi) omrežju, prav tako bo v faznih zamikih prenehala delovati vsa naša dosedanja 3D tehnologija.

V letu 2016 lahko vsled tega pričakujemo sesutje obstoječega sistema, razpad EU in močne ekonomske reforme, v letu 2017 pa sprostitev številnih patentov 4D tehnologije.