Članek
Odkrito priznanje agenta Cie iz leta 1992: "WEF bo do leta 2030 ubil 4 milijarde ljudi"
Objavljeno Feb 05, 2023

Preverjeno
Februar 3, 2023 Baxter Dmitry

Knjiga nekdanjega agenta Cie Johna Colemana iz leta 1992 "The Conspirators Hierarchy, the Committee of 300" (Hierarhija zarotnikov, Odbor 300) ponovno vzbuja pozornost, saj se njene napovedi o "postindustrijskem" svetu, ki ga nadzorujejo globalistični tehnokrati, očitno uresničujejo.

V knjigi Coleman trdi, da bo mednarodni odbor pod vodstvom skupine Bilderberg in zahodnih obveščevalnih agencij usmeril svet v distopično prihodnost, v kateri bodo do leta 2050 z omejenimi vojnami, organiziranimi epidemijami in lakoto izločili 4 milijarde "nekoristnih jedcev".

Danes je svet priča omejeni vojni v Ukrajini, razkrito obvestilo generala ameriških zračnih sil pa opozarja, da bi se ZDA lahko do leta 2025 znašle v vojni s Kitajsko.

Pandemija Covid-19 je avtoritarnim vladam omogočila tudi uvedbo množičnih zapor, globalne gospodarske pretrese in širitev avtoritarnih ukrepov, kar vse se ujema s Colemanovimi napovedmi.

Druge napovedi iz knjige vključujejo spodbujanje obvezne pornografije v šolah, uničenje industrije in jedrske energije, nadzor nad kmetijstvom in proizvodnjo hrane s strani odbora 300 ter prizadevanje za zeleno energijo, ki ne more zadostiti trenutnim potrebam po energiji.

Se vam kaj od tega zdi znano?

Leta 2023 so liberalni mediji obsedeni s spodbujanjem drag queens v šolah.

Kmetijstvo in proizvodnjo hrane je prevzela globalistična elita, Bill Gates je postal največji lastnik ameriških kmetijskih zemljišč, nizozemska vlada pa sili kmete z njihove zemlje, da bi izpolnila uničujoče cilje Svetovnega gospodarskega foruma glede zelene energije.

Rezultati so tragični, saj so navadni ljudje zaradi pomanjkanja hrane in naraščajočih cen energije kaznovani.

Colemanova knjiga iz leta 1992 pravi, da ti trenutni dogodki niso naključje, temveč del desetletja dolgega načrta za vzpostavitev neofevdalistične, postindustrijske družbe.

Opozarjanje na hinavščino elite se nikoli ne obnese in nima nobenega vpliva nanje. Zakaj? Ker jih ni sram ... ni jih sram, ker nimajo moralnega kompasa, ker živijo po pravilu "namen opravičuje sredstva".

To načelo je prisotno v vseh delih njihove ideologije, od volitev do odprtih meja, podnebnih sprememb, splava in še bi lahko naštevali.

Ta oblasti željna združba milijarderjev in politikov že dolgo načrtuje zasužnjenje množic, zdaj pa se jim je to posrečilo.

In odločeni so, da vam bodo še naprej zatiskali oči.

Svetovni gospodarski forum je objavil, da je zaposlil več sto tisoč "informacijskih bojevnikov", ki bodo nadzorovali internet, nadzorovali družbene medije in forume zaradi "dezinformacij" in zarotniških vsebin, ki jih bodo nato sistematično zaprli.

Po mnenju WEF-u Klausa Schwaba so dezinformacije na internetu "infodemija", ki je "potencialno smrtonosna" in zahteva "zdravilo". Definicija dezinformacij je po mnenju WEF-a vse, s čimer se ne strinjajo. To pomeni, da se bodo informacijski bojevniki v bistvu ukvarjali z zapiranjem drugače mislečih.

Forumi zarote in komentarji na YouTubu so tarča tako imenovanih "digitalnih prvih odzivnikov", ki se pretvarjajo, da so običajni uporabniki platforme, v resnici pa si prizadevajo za prekinitev postopkov in podpirajo ideologijo WEF Klausa Schwaba.

Direktorica za komunikacije ZN Melissa Fleming je novico objavila v podkastu WEF-a in dejala: "Do zdaj smo zaposlili 110 000 informacijskih prostovoljcev, ki smo jih opremili z znanjem o tem, kako se širijo dezinformacije, in jih prosili, naj služijo kot nekakšni 'digitalni prvi odzivniki' v tistih prostorih, kjer se širijo dezinformacije."

WEF sublimno vpliva na množice, da bi ljudem vsilil svoje pripovedi.

V podkastu novinar Mark Little, ki se ukvarja z mainstreamom, predstavi možne rešitve za tako imenovano "infodemijo".

Little je delal za Twitter in ustanovil Storyful, novičarsko agencijo za družbene medije, ki je tesno povezana s programom za preverjanje dejstev. Zdaj je ustanovil podjetje Kinzen, ki grozi, da bo s pomočjo umetne inteligence cenzuriralo spletne vsebine v imenu elit.

"Na širjenje napačnih informacij sem začel gledati kot na globalno zdravstveno krizo," pravi Little za World Vs Virus. "Dezinformacije so tako resna grožnja naši družbi".

"Napačne informacije se pojavljajo med našimi prijatelji in družinami. Zato moramo poiskati strategije, s katerimi jih bomo najprej prepoznali. In drugič, kot aktivni državljani, tako kot nosimo maske, da bi zaščitili druge, moramo biti dobri državljani, aktivni vektor, ki se bori proti temu v našem vsakdanjem življenju."

Svetovni gospodarski forum ni edina globalistična organizacija, ki si prizadeva za nadzor nad pripovedovanjem v družbenih medijih, tako da bo na voljo več sto tisoč "informacijskih bojevnikov".

Googlova enota Jigsaw sponzorira poročilo RAND-a, ki priporoča "infiltracijo in spodkopavanje" spletnih forumov zarote od znotraj. Po navedbah poročila je najboljši način za spodkopavanje forumov zarote "podtikanje avtoritativnih sporočil, kjer koli je to mogoče".

Kaj je torej "avtoritativno sporočilo"? Če ste v zadnjem času kaj časa preživeli na forumih, ste morda opazili, da ko se ustvari zanimiva ali eksplozivna tema, se v temo takoj zgrnejo uporabniki, ki puščajo sporočila, v katerih omalovažujejo prvotno objavo, jo razčlenjujejo in v bistvu iščejo vse mogoče načine, da bi podvomili v njeno legitimnost.

Takšno vedenje je primer "avtoritativnega sporočanja" in ga izvajajo uporabniki, ki sodelujejo v imenu Svetovnega gospodarskega foruma ali Googlove enote Jigsaw.

Poročilo navaja, da če bo "avtoritativno sporočanje" na forumu zarote uspešno, bodo tako imenovani "zmerni teoretiki zarote" postali vplivneži in kot "ambasadorji blagovne znamke" za skupno dobro pomagali voditi "čredo" na bolj zelene pašnike ter druge učili napak na njihovih poteh.

Googlovo poročilo še navaja, da bodo člani foruma zarote sčasoma prepričani zaradi bombardiranja z vsebino, ki jo bodo označili algoritmi, in bodo počasi začeli verjeti, da imajo mainstream mediji in preverjevalci dejstev prav, in sicer zaradi velike količine dokazov in/ali pritiska vrstnikov, da se morajo prilagoditi.

Sodeč po vsebini tega poročila, je jasno, da elite ne spoštujejo preveč inteligence in vztrajnosti povprečnega tako imenovanega "teoretika zarote". Tu se motijo.

Povprečni uporabnik forumov zarote se je leta 2022 že izkazal s tem, da je kljub neskončnemu navalu propagande in napovedovalnega programiranja zavrnil vseobsegajoče lažne novice mainstream medijev. To so ljudje, ki razumejo, da je ves svet le oder. To so ljudje, ki so že utrjeni v boju.

Poskus infiltracije v forume zarote in družbene medije ter spodkopavanje določenih članov se zdi taktika, ki bo dojeta kot vdor, ki poglablja razdor in vodi k še manjšemu zaupanju. Ob tem je pomembno, da razumemo naravo informacijske vojne, ki jo vodijo nosilci oblasti.

Trenutno smo del nečesa tako velikega. Elite ne bi leta 2022 ciljale na forume zarote in družbene medije, če ti forumi ne bi bili zadnji kraji na svetu, kjer se odkriva resnica in razkrivajo laži.

Imamo potencial, da pretrgamo verige preteklosti. Nadzor, delitve, sovraštvo in ločevanje. Dobesedno ustvarjamo nov svet. Zato se nadzorni aparat tako zelo boji. Vedo, da tega ne morejo ustaviti. Bolj ko lažejo, bolj ko goljufajo, bolj ko se izpostavljajo, bližje so izgubi nadzora.

Se jim boste pridružili v boju za svobodo ali pa se boste v strahu oklenili in se podredili zahtevam globalne elite? Izbira je vaša. A ne glede na to, kaj boste storili, ne podcenjujte posledic svojih odločitev.

Všečkajte in se naročite na ta kanal, da bomo lahko še naprej delili novice, ki se jih mainstream ne upa dotakniti. Ta videoposnetek delite z vsemi, za katere menite, da so pripravljeni slišati resnico. Ostanite močni. V tem boju bomo zmagali.

Poglej:

Baxter Dmitry

Baxter Dmitry

Baxter Dmitry je pisec pri News Punch. Piše o politiki, poslovanju in zabavi. Odkar se je naučil govoriti, govori resnico o moči, prepotoval pa je več kot 80 držav in v vseh zmagal. Živite brez strahu.
Email: baxter@newspunch.com

Vir: https://newspunch.com/cia-agents-1992-confession-unearthed-wef-will-kill-4-billion-by-2030/

*** Prevod narejen z www.DeepL.com/Translator (free version) ***