Članek
Cepiva proti covidu-19 so povzročila 84 % vseh smrti, zabeleženih v VAERS v zadnjih 32 letih – Pfizer št. 1 po smrtih zaradi cepiv, še pred kovidom
Objavljeno Nov 04, 2022

24. oktober 2022

Cepiva proti covidu-19 so povzročila 84 % vseh smrti, zabeleženih v VAERS v zadnjih 32 letih – Pfizer št. 1 po smrtih zaradi cepiv, še pred kovidom 

Brian Shilhavy, urednik Health Impact News

Sistem poročanja o neželenih dogodkih pri cepljenju (VAERS) vlade ZDA je bil ustanovljen leta 1990 za sledenje poškodbam in smrtim, prijavljenim po prejemu cepiva. Kongres je z zakonom določil, da vlada vzdržuje to zbirko podatkov kot del nacionalnega programa odškodnin zaradi cepljenja .

Nacionalni odškodninski program za poškodbe zaradi cepiv je alternativa tradicionalnemu pravnemu sistemu brez krivde za reševanje peticij za poškodbe zaradi cepiv.

Nastalo je v osemdesetih letih prejšnjega stoletja, potem ko so tožbe proti podjetjem za cepiva in ponudnikom zdravstvenega varstva grozile, da bodo povzročile pomanjkanje cepiv in zmanjšale stopnjo cepljenja v ZDA, kar bi lahko povzročilo ponoven pojav bolezni, ki jih je mogoče preprečiti s cepljenjem.

Vsak posameznik, ne glede na starost, ki je prejel krito cepivo in meni, da je bil zaradi tega poškodovan, lahko vloži peticijo. V imenu otrok, invalidnih odraslih in umrlih oseb lahko vložijo starši, zakoniti skrbniki in zakoniti zastopniki. (Vir.)

Od odobritve nujne uporabe cepiv proti COVID-19 decembra 2020 do zadnje posodobitve baze podatkov VAERS 14. oktobra 2022 je bilo 84 % vseh smrti, prijavljenih po cepljenju v zadnjih 31+ letih, prijavljenih po cepivih COVID-19. (Vir.)

Podjetje, ki je proizvedlo največ cepiv, ki so povzročila smrtne primere, zabeležene v VAERS, je Pfizer, in to čast so imeli, že preden sodelovanjem z Biontechom pri izdelavi njihovega mRNA cepiva proti COVID-19, še ko so sodelovali z Wyethom pri proizvodnji različnih drugih cepiv.

Moderna, ki še nikoli ni proizvedla cepiva, preden je leta 2020 izdelala svoje cepivo proti mRNA COVID, je zdaj na drugem mestu s skoraj 24 % vseh smrti, ki so jih kadar koli zabeležili po injiciranju cepiva. (Vir.)

Ko se javnost bolj zaveda teh državnih statistik v VAERS, se poskuša zmanjšati njihov pomen. Eden od argumentov je, da je bilo danih toliko odmerkov cepiva proti COVID-19, da je statistika seveda višja za neželene dogodke po cepljenju proti COVID-19.

No, to trditev je zelo enostavno razkriti z uporabo statistike vlade ZDA.

Nacionalni odškodninski program za poškodbe zaradi cepljenja je objavil poročilo, v katerem je navedeno skupno število danih odmerkov za vsa cepiva, ki jih je odobrila FDA od leta 2006 do 2021. Lahko si ogledate pdf tukaj na spletni strani vlade ZDA.

Primerjajmo torej število primerov, prijavljenih pri VAERS, in število smrtnih primerov, prijavljenih pri VAERS, za drugo najbolj smrtonosno cepivo po VAERS, to je HIB, Haemophilus influenzae, cepivo, ki se daje predvsem dojenčkom in otrokom, mlajšim od 5 let.

Pred cepivi proti COVID-19 EUA je bilo to najbolj smrtonosno cepivo za otroke.

Tole pravi CDC o cepivih proti HIB:

Zakaj se cepiti?

Cepivo Hib  lahko prepreči  bolezen Haemophilus influenzae  tipa b (Hib).

Haemophilus influenzae tipa b  lahko povzroči veliko različnih vrst okužb. Te okužbe običajno prizadenejo otroke, mlajše od 5 let, vendar lahko prizadenejo tudi odrasle z določenimi zdravstvenimi težavami. Bakterije Hib lahko povzročijo blage bolezni, kot so vnetje ušes ali bronhitis, lahko pa povzročijo tudi hude bolezni, kot so okužbe krvi. Huda okužba s Hib, imenovana tudi "invazivna bolezen Hib", zahteva zdravljenje v bolnišnici in lahko včasih povzroči smrt.

Pred cepivom Hib je bila bolezen Hib glavni vzrok bakterijskega meningitisa pri otrocih, mlajših od 5 let v Združenih državah. Meningitis je okužba sluznice možganov in hrbtenjače. Lahko povzroči poškodbe možganov in gluhost.

Hib okužba lahko povzroči tudi:

  • Pljučnica
  • Močno otekanje v grlu, zaradi česar je težko dihati
  • Okužbe krvi, sklepov, kosti in ovojnice srca
  • Smrt

Cepivo proti Hib se običajno daje v 3 ali 4 odmerkih (odvisno od znamke).

Dojenčki  običajno prejmejo svoj prvi odmerek cepiva proti Hib pri 2 mesecih starosti in običajno zaključijo serijo cepiva pri 12–15 mesecih.

Otroci, stari od 12 mesecev do 5 let,  ki še niso bili v celoti cepljeni proti Hib, bodo morda potrebovali 1 ali več odmerkov cepiva proti Hib.

Otroci, starejši od 5 let, in odrasli  običajno ne prejmejo cepiva proti Hib, vendar je morda priporočljivo za starejše otroke ali odrasle, ki jim je bila vranica poškodovana ali odstranjena, vključno z ljudmi z anemijo srpastih celic, pred operacijo odstranitve vranice ali po presaditev kostnega mozga.

Cepivo proti Hib se lahko priporoči tudi osebam s HIV, starim od 5 do 18 let.

Cepivo proti Hib se lahko daje kot samostojno cepivo ali kot del kombiniranega cepiva (vrsta cepiva, ki združuje več kot eno cepivo skupaj v enem cepljenju).

Cepivo proti Hib se lahko daje sočasno z drugimi cepivi. (Vir.)

To so informacije o cepivih proti HIB, ki jih CDC posreduje zdravnikom, da jih dajo staršem.

Tukaj so informacije, ki jih NE dajo tem staršem, kar je zabeleženo v VAERS za cepiva proti HIB:

FDA je odobrila 5 cepiv, ki vsebujejo cepivo HIB, in odkar so na trgu, je bilo zabeleženih 2.387 smrti, 1.448 zabeleženih trajnih invalidnosti, več kot 25.000 obiskov na urgenci in več kot 14.000 hospitalizacij.

In zapomnite si, to je na seznamu cepljenja CDC in ta cepiva se dajejo predvsem dojenčkom in otrokom, mlajšim od 5 let.

Če ste starš, ki razmišlja o tem, da bi svojemu otroku dal to cepivo, ali ne bi želeli izvedeti te statistike? In koliko otrok, mlajših od 5 let, vsako leto zboli za HIB?

Težko je najti trenutno statistiko, ker CDC slovi po zagotavljanju »ocen« in ne neobdelanih podatkov o vzrokih smrti, vendar je študija, objavljena leta 2012, preučevala podatke od leta 1999 do 2008 v 5 državah in 5 metropolitanskih območjih, ki predstavljajo populacijo 27.779.979 leta 1999 in 35.559.550 leta 2008.

V tem 9-letnem obdobju so odkrili 4839 primerov HIB, med katerimi je bilo 828 otrok. To je manj kot 100 otrok na leto, pri čemer ni umrl noben otrok med 1. in 17. letom, med redkimi umrlimi otroki, mlajšimi od 3 mesecev, pa jih je polovica rojenih prezgodaj.

Pa vendar CDC ohranja to cepivo v svojem koledarju cepljenja za otroke in vsako leto je v VAERS prijavljenih na tisoče primerov neželenih učinkov in na desetine otrok umre po prejemu cepiva, in to so le primeri, vloženi v VAERS, kjer jih je zelo premalo prijavljenih, le približno 1 % vseh primerov. (Vir.)

In kdo so podjetja, ki proizvajajo ta cepiva, ki z njimi služijo?

Pfizer je v sodelovanju z Wyethom sodeloval pri približno 84 % vseh danih cepiv proti HIB. (Skupni odstotki več kot 100 zaradi kombiniranih odmerkov cepiva.)

Primerjajmo torej to zelo smrtonosno cepivo s cepivom proti COVID-19, glede na to, koliko primerov in koliko smrti je zabeleženih v VAERS na podlagi števila danih odmerkov.

Po statističnih podatkih Nacionalnega programa za odškodnine zaradi poškodb zaradi cepljenja, objavljenih tukaj, je bilo med letoma 2006 in 2021 danih 145.484.518 odmerkov HIB (to vključuje vsa kombinirana cepiva, ki vsebujejo HIB.)

Po podatkih VAERS je bilo v teh letih prijavljenih 35.422 primerov poškodb po cepivih proti HIB, z 925 smrtnimi primeri. (Vir.)

Torej, na podlagi te državne statistike je bil v VAERS prijavljen primer po cepivih proti HIB na vsakih 4.107 danih odmerkov, o smrti pa je bilo poročano v VAERS po cepivih proti HIB na vsakih 157.281 danih odmerkov.

Kakšna je primerjava s cepivi proti COVID-19?

Po podatkih CDC je bilo v ZDA zdaj danih 632.905.664 odmerkov cepiv proti COVID-19 (Vir).

Do zadnje posodobitve VAERS so ti odmerki povzročili 1.437.908 primerov in 31.534 smrti. (Vir.)

Torej je bil v VAERS prijavljen primer po cepivih proti COVID-19 na vsakih 404 danih odmerkov, smrt pa je bila prijavljena v VAERS po cepivih proti COVID-19 na vsakih 20.071 danih odmerkov .

Cepiva proti COVID-19 so povzročila 10-krat več primerov VAERS na aplicirani odmerek in 7,8-krat več smrti kot cepiva proti HIB, ki so bila najbolj smrtonosna cepiva za neželene dogodke in smrti v VAERS pred cepljenjem proti COVID-19.

In svetovalni odbor CDC za prakso cepljenja (ACIP) je pravkar priporočil, da se cepiva proti COVID-19 dodajo v koledar cepljenja otrok.

Zaključek: To je kult cepiv in nima nobene zveze z znanostjo ali dejstvi

Spodbudno je bilo videti, da so se nekateri ljudje na medicinskem področju končno prebudili in opazili, da v farmacevtski industriji, pa tudi v vladi ZDA in njihovih abecednih agencijah potekajo ogromne goljufije s cepivi proti COVID-19.

Toda bodimo iskreni z dejstvi. Skoraj VSI ti zdravniki, od katerih si mnogi zdaj ustvarjajo novo kariero s kritiziranjem cepiv proti COVID-19, pa še to samo v resnici kritizirajo »mandate« ali kritizirajo samo cepljenja za določene starostne skupine, drugim pa jih priporočajo, kritizirajo le najhujše od najhujše korupcije, do katere je prišlo zaradi prevare COVID.

Ta korupcija pa je potrebovala leta, pravzaprav DESETLETJA, da je prišla do točke, ko bi to prevaro COVID lahko izvedli, in kolikor vem, nobeden od njih ne govori proti tej korupciji in nasprotuje celotni pokvarjeni industriji cepiv, ker bi s tem končali svojo kariero na medicinskem področju.

Celotna medicinska industrija, ki dejansko obstaja le zelo kratko obdobje človeške zgodovine, je polna satanističnih simbolov in temelji predvsem na prepričanjih in zelo malo na znanosti, ta prepričanja pa popolnoma izključujejo Boga in zanikajo Božje ustvarjalne in odrešilne moči, ki človeku omogočajo resnično zdravje.

Medicinsko industrijo ne zanimajo dejanska zdravila, ker bi jih to onesposobilo. To je sistem za obvladovanje bolezni in trenutno najbolj donosen posel na planetu, kjer bolezni ne samo obvladujejo, ampak jih tudi ustvarjajo.

Skratka, gre za verski kult, z neverjetno močjo pranja možganov in nadzora uma nad množicami.

Vir: https://healthimpactnews.com/2022/covid-19-vaccines-have-caused-84-of-all-deaths-recorded-in-vaers-for-the-past-32-years-pfizer-1-in-vaccine-deaths-even-before-covid/