Članek
TO je samo še en dokaz, da je bila ENERGETSKA KRIZA povzročena z namenom, da se izvede VELIKI RESET
Objavljeno Oct 31, 2022

TO je samo še en dokaz, da je bila ENERGETSKA KRIZA povzročena z namenom, da se izvede VELIKI RESET

Nulta tačka 23. oktober 2022.

Zdi se, da ne glede na to, da ta država nima opraviti z vojno v Ukrajini in energetsko krizo v Evropi, mora še vedno iti skozi naključno povzročeno krizo, da bi prebivalstvo pripeljalo skozi Veliko ponastavitev.

Če nič drugega ni dokaz, da je bila energetska kriza namerno povzročena z namenom vstopa v novo normalnost, potem ne vemo, kaj je.

Kot poročajo mediji, začenja Južna Afrika zaradi "težav" s termoelektrarnami na premog prebivalcem odklapljati elektriko.

Južnoafriški Eskom bo izvajal "fazo 4" od nedelje opoldne do zgodnjega ponedeljka zjutraj, preden bo pre[el s "faze 4" na "fazo 3" do srede, v skladu z izjavo elektroenergetske družbe.

Eskom, ki oskrbuje večino potreb Južne Afrike po električni energiji, trdi, da se trudi ohraniti prižgane luči, medtem ko se večina njegovih zastarelih elektrarn na premog redno zapira in moti proizvodnjo električne energije.

Bomo ponovili. Ne glede na to, na katerem delu planeta Zemlje ljudje živijo, preživljajo istočasno fazo energetske »krize«. Po nesreči? Sploh ne.

Vir: https://nultatacka.rs/ovo-je-samo-jos-jedan-od-dokaza-da-je-energetska-kriza/