Članek
V razmislek … poslano na SAZU …
Objavljeno Oct 21, 2022

Poslano 20.10.2022
SAZU
cc
Alojz Ihan

Spoštovani,

Slovenski državljani potrebujemo predsednico ali predsednika, ki bo izključno ščitil suverenost države, svobodo in interese/dobrobit vseh njenih državljanov.

Slovenske vlade oz. slovenski politični akterji so že mnogo let pretežno nedržavotvorni izvajalci navodil nadnacionalnih inštitucij/interesov.

Vsi aktualni pretendenti/kandidati za mesto predsednice/predsednika Republike Slovenije (razen dr. Sabine Senčar) imajo dolgoletno politično/strankarsko kariero.

Dr. Sabina Senčar je edina kandidatka brez političnega/strankarskega nahrbtnika.

Za vstop v politiko se je odločila zaradi razočaranja nad ravnanjem odločevalcev v zdravstvu in slovenskih političnih akterjev med koronsko krizo ter na željo/predloge ISZ (Iniciative slovenskih zdravnikov za spoštovanje etičnih načel v zdravstvu) in številnih drugih civilnodružbenih organizacij.
https://youtu.be/PoRdSgphQq8

Naklonjenost/zaupanje ljudi je dr. Sabina Senčar pridobila s svojimi dejanji s katerimi je vedno in povsod nesebično priviligirala/branila temeljne človekove in pravice bolnikov ter se borila za striktno spoštovanje etičnih načel v medicini in družbi.

mag. Vladimir Pirnat, dr.med.
spec.int.med. in dipl.psiholog

PS:
Neizvoljeni birokrati v EU in večina poslancev v evropskem parlamentu deluje predvsem v lastnem ali interesu globalnih finančnih elit.

V sedanji zdravstveni, družbeni, ekonomski in politični krizi redki evroposlanci (nihče izmed slovenskih evroposlancev) branijo temeljne človekove in Ustavne pravice evropskih državljank in državljanov:

1./Nemška poslanka v Evropskem parlamentu Cristine Anderson:
” Evropski parlament je inštitucija, ki ustvarja zavajajoč videz/iluzijo da deluje v imenu in v korist prebivalcev EU.
Predstavniki evropskih državljank in državljanov še vedno širijo dezinformacije o učinkovitosti in varnosti Covid cepiv”:
https://odysee.com/@JakaKozmos:c/Anderson_Pfizer_sl:8

2./Nizozemski poslanec v Evropskem parlamentu Rob Roos:
“Direktorica farmacevtske družbe Pfizer je šele nedavno priznala, da pred odobrenjem za uporabo niso ugotavljali ali njihovo cepivo preprečuje prenos bolezni Covid-19 na druge osebe”:
https://odysee.com/@JakaKozmos:c/Rob_Ross_sl:c

3./Romunjski poslanec v Evropskem parlamentu Cristian Terhes:
“Šele po enem letu uporabe smo poslanci v Evropskem parlamentu zvedeli, da proizvajalci niti niso preizkusili ali njihova cepiva preprečujejo prenos bolezni”:
https://odysee.com/@JakaKozmos:c/terhes_-3_sl:d

Načrtovana prevara proizvajalcev mRNA Covid cepiv:
https://odysee.com/@JakaKozmos:c/terhes_5_sl:4

4./Hrvaški poslanec v Evropskem parlamentu Mislav Kolakušić:
” EU vladajo globalni finančni skladi”:
https://youtu.be/99DjNR__2vE

Samo peščica evroposlancev (nihče od Slovenskih) je zahtevala, da predsednica Evropske komisije Ursula von der Leyen razveljavi pogodbe za nabavo Covid cepiv, ki jih je sklenila v imenu držav/državljanov EU s farmacevtskimi giganti, ki so bili v preteklosti že večkrat obsojeni zaradi nezakonitih poslovnih ravnanj in podkupovanja zdravnikov::
https://odysee.com/@JakaKozmos:c/Kolakusic_raskid_pogodbe:6

* * *

Vir: https://delinaprej.eu/index.php/2022/10/21/v-razmislek-poslano-na-sazu/