Članek
In, kdo bo odgovarjal … Poročilo CDC: Rekordno število otrok hospitaliziranih po tem, ko je bila njihova imuniteta oslabljena …
Objavljeno Oct 11, 2022

Poročilo CDC: Rekordno število otrok hospitaliziranih po tem, ko je bila njihova imuniteta oslabljena zaradi socialne distance in mask

Avtor: Alicia Powe
Objavljeno 8. oktobra 2022 ob 17.20

Glede na novo poročilo, ki ga je objavil Center za nadzor in preprečevanje bolezni, je rekordno število otrok in mladih razvilo oslabljen imunski sistem in so hospitalizirani zaradi zdravljenja prehlada in bolezni dihal .

CDC je zbral vzorce iz naključnih pediatričnih bolnišnic v Združenih državah, vključno z Washingtonom, Teksasom, New Yorkom in Ohiom, da bi izmeril razširjenost virusov.

Vladna agencija je ugotovila, da so virusi navadnega prehlada avgusta 2021 dosegli najvišjo raven med otroki in mladimi, mlajšimi od 18 let, glede na tedensko poročilo CDC o obolevnosti in umrljivosti, objavljeno 7. oktobra.

Skoraj 700 otrok je bilo hospitaliziranih z respiratornimi virusi na sedmih oddelkih, ki jih je avgusta pregledal CDC.

Petinpetdeset odstotkov otrok je bilo pozitivnih na respiratorni sincicijski virus, kar je najvišja raven, kadar koli zabeležena poleti. V zimskih mesecih se z RSV običajno okuži približno 30 odstotkov bolnikov.

Decembra 2021 je bilo 60 odstotkov otrok na oddelkih z boleznijo dihal okuženih z RSV, kar je rekord vseh časov.

Ločeni podatki, ki jih je objavil CDC, kažejo tudi izjemno visoko stopnjo hospitalizacije med malčki z boleznimi dihal, poroča Daily Mail.

Podatki, ki jih je septembra zbral CDC, kažejo, da ima 4,7 odstotka otrok, mlajših od štirih let, težave z dihanjem, kar je rekordno veliko.

Dr. Scott Roberrts, medicinski direktor na univerzi Yale, trdi, da so zapiranja ovirala sposobnost otrok, da razvijejo imunost na pogoste bolezni.

“To ima dve posledici,” je Roberts povedal za Daily Mail. “Prvič, vrzel daje čas, da virusi še bolj mutirajo in povzročijo hujšo bolezen.”

“Drugič, ne glede na to, kakšna imuniteta je bila zgrajena na te viruse, bo oslabela, zaradi česar je imunski odziv zdaj veliko manj močan,” je nadaljeval.

Poleg vse večje osiromašene imunosti pri otrocih so avtoritarni kcovidni ukrepi negativno vplivali tudi na kognitivni razvoj otrok.

Logopedi so opazili zaskrbljujoč porast števila dojenčkov in malčkov, ki zamujajo pri govoru.

Nošenje mask je povzročilo 364-odstotno povečanje števila napotitev za dojenčke in malčke, opozarja logopedinja Jaclyn Theek.

Čeprav Covid praktično ne predstavlja nobenega tveganja za zdravje otrok v normalnih okoliščinah, Bidnova administracija še naprej vztraja, da otroci v šoli še naprej nosijo maske. Administracija še naprej zahteva obvezne za maske za malčke, stare 2 leti, v okviru zveznega programa Head Start.

* * *


Alicia Powe

Povzetek

Alicia je raziskovalna novinarka in multimedijska poročevalka. Alicijino delo je predstavljeno na Gateway Pundit, Project Veritas, World Net Daily in Media Research Center, kjer razkriva goljufije in zlorabe v vladi, medijih, Veliki tehnologiji in Veliki farmaciji ter javno korupcijo. V novi tedenski oddaji Red Voice Media prinaša svojo znamko resnice. Spremljajte Alicio tukaj:
Facebook

Vir: https://www.thegatewaypundit.com/2022/10/cdc-report-record-number-children-hospitalized-thier-immunity-weakened-social-distancing-masks/