Članek
Mark Sexton in njegova ekipa dosegli prekinitev delovanja Centra za cepljenje v Združenem kraljestvu
Objavljeno Oct 06, 2022

Mark Sexton in njegova ekipa dosegli prekinitev delovanja Centra za cepljenje v Združenem kraljestvu

Urednik ER: Nekdanji policist Mark Sexton (preverite povezave) je opravil hrabro delo, ko se je trudil, da bi policijske postaje pregledale dokaze, ki potrjujejo, da so centri za cepljenje v Združenem kraljestvu dejansko prizorišča zločina, katerih viale z mRNA je treba zapleniti za forenzično preiskavo in da je delo v centrih treba takoj ustaviti. Kot je povedal v spodnjem videoposnetku, pa je, ko je ta impresiven nabor dokazov, ki jih zagotovil, šel navzgor po poveljevalni verigi, je vse potehnilo. Vsaka preiskava, ki bi MORALA steči, se zapre. Ve, ker je poskusil.

Vendar pa so nedavno objavljena strokovno pregledana razkritja britanskega kardiologa dr. Aseema Malhotre poleg drugih novejših dokazov, kot je posodobljena statistika smrti in neželenih dogodkov, dala nov zagon upravičljivim trditvam o škodi, ki jo povzročajo cepiva. Glej

Svetovni svet za zdravje poziva k ustavitvi cepiv

Prejšnjo soboto so Sexton in njegova ekipa odšli v center za cepiva na Univerzi Zahodne Anglije (Bristol), v regiji NHS Bristol in Somerset, kjer jim je uspelo doseči, da je center zaprl svoja vrata nekje od sobote do začetka današnjega dne, do torka, 4. oktober 2022 (ali 'v bližnji prihodnosti' glede na 2. videoposnetek, vendar ne vemo natančno, kaj to pomeni). Sexton ima zelo dolgo razpravo pred kamero z lokalnim policijskim inšpektorjem, inšpektorjem Lippiattom (črkovanje), značka št. 4603. Preboj se izvede okoli 1:10 min. Videoposnetek ponujamo brez dodatnih komentarjev.

Spodaj je 4-minutni video, ki prikazuje, kaj se je zgodilo po dogodku. Oba sta vredna ogleda. Oba videoposnetka Bitchute ponujata pomembne povezave pod njima na spletnem mestu Bitchute.

Referenčna številka zločina 5222236390

Kazniva dejanja: Nepravilno ravnanje v javni upravi; Huda telesna poškodba (GBH); Masovni umor iz hude malomarnosti; Masovni umor s strani korporacij; Zarota, da bi storili vse našteto

ukcitizen.org

Vir

Vir

Vir: https://www.europereloaded.com/mark-sexton-and-his-team-get-uk-vaccination-centre-to-suspend-operations/