Članek
'Korupcija: vladni dokumenti dokazujejo ...' Ali tudi pri nas javni zavodi prejemajo donacije in, če jih, ali se da dobiti seznam donatorjev (z zneski) ...
Objavljeno Sep 20, 2022

Korupcija: vladni dokumenti dokazujejo, da je Bill Gates glavni financer britanske regulatorne medicinske agencije, čeprav ima v lasti glavni delež v Pfizer & BioNTech

Avtor The Exposé na 15. september 2022

Preiskava je razkrila, da je fundacija Bill & Melinda Gates glavni financer britanske Regulativne agencije za zdravila in zdravstvene izdelke, fundacija pa ima v lasti tudi glavni delež v Pfizerju in BioNTechu.

Regulatorna agencija za zdravila in zdravstvene izdelke (MHRA) je 4. junija 2021 podaljšala dovoljenje za cepivo mRNA Pfizer/BioNTech v Združenem kraljestvu, da se ga lahko daje otroku, starim od 12. do 15. leta.

Takrat je izvršna direktorica MHRA dr. June Raine dejala, da je MHRA "pozorno pregledala podatke o kliničnih preskušanjih pri otrocih, starih od 12 do 15 let, in ugotovila, da je cepivo Pfizer varno in učinkovito v tej starostni skupini in da prednosti odtehtajo vsako tveganje".

Sprašujemo se, ali sta dr. June Raine in MHRA sploh prebrala rezultate izjemno kratke in majhne študije. Če bi jih, potem bi videli, da je 86 % otrok v študiji utrpelo neželene učinke, ki so segali od blagih do izjemno resnih.

Samo 1.127 otrok je sodelovalo v preskušanju, vendar je le 1.097 otrok zaključilo preskušanje, pri čemer jih 30 ni sodelovalo, potem ko so prejeli prvi odmerek zdravila Pfizer. Rezultati ne navajajo, zakaj 30 otrok ni nadaljevalo s poskusom.

Informacije so javno dostopne in vsebovane v informativnem listu FDA, ki si ga lahko ogledate tukaj  (glejte stran 25, tabelo 5 naprej).

Nikoli ni bilo nobenega dvoma, da bo MHRA izdala izredno dovoljenje za uporabo cepiva Pfizer/BioNTech pri otrocih, če ste upoštevali, da ima gospod Bill Gates delnice tako v Pfizerju kot v BioNTechu in je glavni financer MHRA.

Fundacija Bill & Melinda Gates je kupila delnice Pfizerja že leta 2002, septembra 2020, pa je Bill Gates zagotovil dvig vrednosti svojih delnic tako, da je glavnim medijem v intervjuju za CNBC naznanil, da vidi Pfizerjevo cepivo kot vodilno v tekmi proti Covidu-19.

"Edino cepivo, ki bi lahko, če bi šlo vse brezhibno, zahtevalo dovoljenje za nujno uporabo do konca oktobra, bi bil Pfizer."

Fundacija Bill & Melinda Gates je tudi septembra 2019, tik preden je izbruhnila znana pandemija Covid-19, "po naključju" kupila delnice BioNTecha v vrednosti 55 milijonov dolarjev.

MHRA je leta 2017 od fundacije Bill & Melinda Gates prejela nepovratna sredstva v vrednosti 980.000 funtov za "sodelovanje" s fundacijo. Vendar pa je zahteva po svobodi informacij (op. prev.: dostop do informacij javnega značaja), na katero je MHRA odgovoril maja 2021, razkrila, da trenutna raven nepovratnih sredstev, prejetih od fundacije Gates, znaša 3 milijone dolarjev in pokriva "število projektov".

Ali lahko res verjamemo, da bo MHRA ostala nepristranska, ko je njen glavni financer fundacija Bill & Melinda Gates, ki ima v lasti tudi delež v Pfizerju in BioNTechu? Mislimo, da ne.

Vir: https://expose-news.com/2022/09/15/bill-gates-mhra-pfizer-corruption/