Članek
SADS: »Sindrom nenadne smrti odraslega« se množi, ko mladi in zdravi odrasli umirajo po odrejenem cepljenju proti kovidu
Objavljeno Sep 08, 2022

SADS: »Sindrom nenadne smrti odraslega« se množi, ko mladi in zdravi odrasli umirajo po odrejenem cepljenju proti kovidu

Brian Shilhavy
Urednik, Health Impact News

Samo število mladih, zdravih odraslih, ki "nenadoma" umrejo, je zdaj postalo tako splošno znano, da niti korporativni mediji ne morejo več prezreti tega rekordnega števila smrti med delavskim razredom, starim od 18 do 65 let.

Povezava med temi »nenadnimi smrtmi« in uvedbo cepiv proti COVID je nesporna, a ker »korelacija ni enaka vzročnosti«, korporativni mediji in vladne zdravstvene agencije še naprej zanikajo, da so cepiva kriva.

Ker ne najdejo nobenega drugega možnega vzroka za to rekordno število smrti med mladimi in zdravimi ljudmi, jih preprosto strnejo v kategorijo SADS, Sindrom nenadne smrti pri odraslih .

Toda te zgodbe zdaj postajajo tako pogoste, da upajmo, da se slepo in neumno prebivalstvo, ki je verjelo laži, začenja prebujati.

Nekatere od teh zgodb ponovno objavljam v tem članku in medtem ko je za nekatere umrle znano, da so prejeli cepivo proti kovidu, nekateri drugi teh informacij ne razkrijejo javno.

Vendar so vsi člani institucij, ki so odredile cepljenje proti COVID-u. Nekateri so študenti in zaposleni na univerzi Indiana, nekateri pa so zdravstveni delavci, ki so delali v ustanovah, kjer so bili predpisani vbodi.

To mora biti eno najbolj zlobnih obdobij v zgodovini človeštva, kjer je toliko ljudi na oblastnih položajih, bodisi na vladnih položajih bodisi kot vodij institucij, krivih za množične umore in do zdaj še nihče od njih ni prišel pred roko pravice.

Kako daleč seže ta krivda v sodelovanju pri genocidu cele generacije?

Kaj pa vi? Ste tudi vi krivi?

Če odgovorite z odmevno: »Ni šans! Ne podpiram cepiv proti COVID-u!” – potem vas moram nekaj vprašati.

Ali imate delnice vzajemnih skladov? Ali je vaš pokojninski sklad vložen v delnice in vzajemne sklade?

Kajti če je tako, je zelo verjetno, da je kdorkoli, ki upravlja vaš portfelj, vložil v farmacevtska podjetja, kot so Pfizer, Moderna, Johnson in Johnson ter druga, saj je Big Pharma trenutno »najboljše mesto za vlaganje denarja«, če želite povečati svoje dobičke.

To pomeni, da tudi vi delite del krivde, tudi če se ne zavedate, kam so vložena vaša sredstva. Pravno ste del lastnik teh podjetij, ki so proizvedla to smrtonosno biološko orožje, ki dobesedno ubija milijone ljudi.

Kdaj bo operacija Backtrack na cepivih?

9-minutni video iz GBN, britanskega novičarskega kanala – odličen za ogled!


Nenadne smrti v univerzitetnem mestu

avtorica Margaret Menge

Pred približno enim letom so nenadoma umrli trije študenti Univerze Indiana.

Enako je bilo s članom skrbniškega odbora Univerze Indiana.

Prav tako dva reševalca na tem območju in nekaj študentov, ki so obiskovali druge univerze v bližini.

Dve smrti študentov univerze Indiana sta bili tako blizu skupaj in tako begajoči, da okrožna mrliška oglednica Joanie Stalcup pravi, da se je obrnila na organe pregona in vprašala, ali vedo, kaj bi se lahko zgodilo.

Ena je bila dodiplomska študentka IU Mia Roy, stara 20 let, katere sostanovalec jo je našel mrtvo na kavču v njihovem stanovanju v torek, 14. septembra 2021.

V Bloomingtonu, kjer je univerza Indiana, je Mia Roy živela v stanovanju v Stadium Crossingu, kompleksu več zgradb na ulici Dunn, nasproti nogometnega stadiona IU na severni strani kampusa.

Bila je iz Crown Pointa v Indiani.

Poročila o njeni smrti, kot  je ta (glej dodatek prispevka), so poudarjala, da "ni dokazov o nasilju ali samopoškodovanju."

Opravljena je bila obdukcija in ugotovljeno je bilo, da je vzrok smrti povezan s prehladom, ki ga je imela prejšnji teden, je dejala Stalcupova.

Vendar je rekla, ker je to tako redek pojav – da mora zdrava mlada ženska umreti zaradi tako blage bolezni – da ima še vedno vprašanja, zato so vzorec tkiva jeseni 2021 poslali CDC na testiranje.

Ta teden je povedala, da od CDC še ni prejela ničesar.

Druga smrt študenta IU približno iste starosti se je zgodila v nekaj tednih, je dejala Stalcupova.

"Po mojem mnenju je bilo nenavadno, ker sta bila približno istih let in sta imela podobne zgodbe, ki so obkrožale njuno smrt,"  je dejala. »Vendar pri obdukciji ni bilo ugotovljeno nič sumljivega. V njunem vzroku smrti ni bilo nič sumljivega. Samo nenavadno je.”

Kot pri Mii Roy je bila sicer zdrava mlada oseba nenadoma mrtva.

Pravzaprav je prišlo do tretje nenadne smrti študenta IU, ki se je zgodila le nekaj tednov prej - čeprav zunaj okrožja.

Devyn Williams, stara 18 let, je bila 19. avgusta 2021 zadnji dan poletnih počitnic na zahodu, s svojo mamo je obiskala nacionalna parka Yellowstone in Grand Teton. Naslednji dan naj bi odleteli v Indianapolis, kjer naj bi jo Devynin oče pobral in odpeljal v Bloomington, da bo lahko začela prvi letnik na Univerzi Indiana.

Ko so jo v začetku tega leta poklicali po telefonu, je njena mati opisala, kaj se je zgodilo tistega strašnega dne, rekla je, da je imela Devyn napad astme ter da je poskušala uporabiti svoj nebulator, a ni deloval: ni mogla zadihati. Ko so reševalci prispeli do najetega bivališča v parku, je bilo že prepozno: Devyn ni bilo več mogoče oživiti.

Devyn je bila aprila cepljena s cepivom Pfizer, je povedala njena mati Angela Lacy.

Ko so jo vprašali, ali bi bila njena smrt lahko povezana s cepivom, je rekla, da razume, zakaj bi se nekateri to spraševali, a da preprosto ne ve.

Opravljena je bila obdukcija, je dejala Lacyjeva, in ugotovili so, da je vzrok smrti povezan z napadom astme.

Tukaj lahko preberete osmrtnico za Devyn Williams.

**

Istega meseca sta dva reševalca na območju Bloomingtona nenadoma umrla med delom – oba v družbi drugih reševalcev, ki so takoj nudili pomoč.

Prvi je bil  Brandon Staley, star 46 let, ki so ga  8. avgusta zadele močne bolečine v prsnem košu, ko je bil v službi kot hitra pomoč v okrožju Owen, približno 20 milj od Bloomingtona. Vozil se je v zadnjem delu reševalnega vozila z drugim reševalcem, ki je oskrboval dva otroka, ki sta bila pravkar poškodovana v prometni nesreči severno od Gosporta, ko ga je zajela bolečina v prsih, izgubil je zavest in umrl.

Drugi je bil  Kyle Martincic, star 34 let, iz Ellettsvilla, majhnega mesta zahodno od Bloomingtona. Delal je kot reševalec nujne medicinske pomoči in gasilec, 23. avgusta pa je bil na gasilski postaji na treningu telesne pripravljenosti, ko je utrpel  "nenaden srčni zastoj".

Kljub temu, da so ga obkrožali prvi posredovalci (njegovi kolegi gasilci), ki so takoj poskrbeli za reševanje življenja, ga ni bilo mogoče rešiti.

**

31. julija 2021 je skupnost IU in mesto Bloomington pretresla nenadna smrt energične članice upravnega odbora IU –  Melanie Walker, stare 62 let.

Melanie Walker, članica upravnega odbora IU, je nenadoma umrla 31. julija 2021.

Walkerjeva je bila predsednica TASUS Corp, hčerinske družbe japonskega proizvodnega podjetja z več kot 600 zaposlenimi v ZDA.

V času, ko je bila pri 34 letih imenovana za predsednico TASUS-a, je veljala za prvo predsednico japonskega proizvodnega podjetja v ZDA.

V času nenadne smrti je bila tudi aktivna članica upravnega odbora Indiana Economic Development Corp., IU Credit Union, Indiana Chamber of Commerce in Susie's Place Child Advocacy Center; in predsednica upravnega odbora Japonsko-ameriškega društva Indiana, predsednica izvršne vodstvene skupine Ameriškega združenja za srce in delegatka Indiane na konferenci Bele hiše o malih podjetjih.

Le nekaj let pred tem, leta 2017, je posvojila najstnico Stormy, ki je večino svojega življenja preživela v rejništvu.

Melanie Walker, desno, s posvojeno hčerko Stormy. (Avtor fotografije: Lisa Walker)

Walkerjovo je leta 2016 v upravni odbor IU imenoval takratni guverner Mike Pence.

Niti Univerza v Indiani niti mediji niso poročali o vzroku smrti.

V njena osmrtnici je zapisano le, da je bila njena smrt nepričakovana.

Znanka je rekla, da je imela težave s srcem.

*******

Poleg treh študentov IU, ki so umrli avgusta in septembra 2021, sta bili mesece pred tem še dve nenadni smrti študentov IU.

Študent tretjega letnika pravne fakultete IU David Gray je umrl sredi decembra 2020 kmalu po tem, ko je prejel cepivo proti covidu-19, je za Crossroads Report povedal njegov prijatelj.

"Nazaj je letel z letalom iz Mehike in se pogovarjal s stevardeso, ko mu je samo 'prikimal',"  je prijatelj zapisal v elektronskem sporočilu. »Mislila je, da je šel spat. Imel je močan srčni napad."

"Niso 100-odstotno prepričani glede cepiva, vendar ga je prejel," je dodal.

Prijatelj je rekel, da ne ve, kje in kdaj se je Gray cepil. Prva cepiva so v Indiani prejeli šele sredi decembra.

Pravna fakulteta IU Maurer je objavila Grayjevo smrt v objavi na Facebooku in zapisala, da so "pretreseni zaradi njegove nenadne in prezgodnje smrti."

Grey je bil iz New Yorka in njegov prijatelj ga je opisal kot "briljantnega in čednega" Juda v svojih 30-ih.

**

2. aprila 2021 se je 20-letni študent IU po imenu Jacob Schleinz  v zgodnjih jutranjih urah pogovarjal z dvema dekletoma na balkonu stanovanja v četrtem nadstropju, ko sta, nenavadno, rekli, da je nehal govoriti in padel čez balkonsko ograjo.

Schleinz je bil študent poslovne šole IU Kelley in je bil dogovorjen za poletno delo pri United Health v Indianapolisu.

Več večjih zdravstvenih organizacij v Indiani je poleti 2021 začelo predpisovati cepivo za zaposlene in pripravnike. Ni znano, ali bi moral Schleinz dobiti cepivo, da bi začel delati pri United Health.

O njegovi tragični smrti je tukaj pisala revija People.

**

Septembra so mediji poročali o drugi nenadni smrti študenta na tem območju.

Poročali so, da  je  študentka Rose-Hulman Institute of Technology po imenu Erin Canning  umrla "zaradi poškodb, ki jih je utrpela v nesreči." Nobene druge razlage ni bilo.

Canningova je bil članica ženskega nogometnega moštva Rose-Hulman. Bila je iz Pittsburgha.

**

In ŠE eden tukaj na drugi bližnji šoli, Državni univerzi Indiana. Novinca po imenu Dylan McConkey, ki je nameraval študirati računalništvo, so njegovi sostanovalci 22. avgusta 2021 našli mrtvega.

**

Univerza v Indiani je 21. maja 2021 objavila, da uvaja obveznost cepljenja za vse študente, učitelje in osebje, ter opozorila, da morajo biti študenti v celoti cepljeni do vrnitve v kampus, in če ne bodo, bodo imeli svoje registracije razreda preklicane, njihova e-pošta in kartice CrimsonCards pa ukinjene.

Sporočilo za javnost citira profesorico medicinske fakultete IU dr. Lano Dbeibo, ki je dejala, da so cepiva proti covidu-19 »izjemno varna in učinkovita«.

Manj kot dva tedna kasneje, 1. junija 2021, je sistem za poročanje o neželenih dogodkih pri cepljenju (VAERS) pokazal, da je 73 ljudi v Indiani, starih od 18 do 29 let, odšlo na urgenco po cepljenju z enim od cepiv proti covidu-19 — s cepivom Pfizer-BioNTech ali Moderna.

Konec decembra 2021 je Scott Davison, izvršni direktor življenjske zavarovalnice OneAmerica s sedežem v Indianapolisu, dejal, da se celotna panoga življenjskih zavarovanj sooča z nezaslišanim 40-odstotnim porastom smrti med delovno sposobnimi ljudmi, starimi od 18 do 64 let, v tretjem četrtletju leta 2021.

Tretje četrtletje leta 2021 je vključevalo julij, avgust in september – isto obdobje, v katerem so nenadoma in nepričakovano umrli trije študenti IU, dva reševalca in skrbnica IU Melanie Walker.

Preberite celoten članek na Substack.

Superfit Scots Doctor, 46, je umrl po srčnem napadu med plavanjem

Hollywoodske LA novice

Mike "Kippy" Wilson, 46, je treniral triatlon, ko je doživel srčni napad in umrl.

Daily Record  je  poročal, da so 46-letnega doktorja Wilsona 18. avgusta okoli 12.55 potegnili iz Lochindorba v Grantown-on-Spey. Zdravnik je treniral triatlon, ko je umrl.

Oče dveh otrok je bil pogrešan, zato so reševalne službe odšle preiskat vodo. Našli so ga mrtvega.

Wilson, rojen v Aberdeenu, je bil zdravnik v bolnišnici dr. Grays v Elginu. Diplomiral je na Medicinski fakulteti Univerze v Dundeeju in je bil navdušen deskar.

Njegov najboljši prijatelj Mike Watson objavlja akcijo zbiranja sredstev, da bi olajšal breme njegove nenadne smrti ženi in hčerkama, ki sta ostali za njim. (Wilson ni napisal oporoke, zato so njegove stvari šle v zapuščino, kar bo povzročilo pravne stroške poleg stroškov nepričakovanega pogreba.)

gofundme.com/f/mike-wilson-memorial-fund-lets-ride-again

Sredi poletja je mlada zdravnica v Kanadi umrla nekaj dni po kolapsu med plavalnim delom svojega triatlonskega treninga. Bila je ena od osmih zdravnikov v Kanadi, ki so umrli v dveh tednih julija.

Septembra 2011 so Miku Wilsonu uradno ponudili službo zdravnika v majhnem mestu blizu Cape Towna v Južni Afriki. Prijatelji so mu svetovali, naj se vrne domov na Škotsko.

Dr. Mike Wilson, deskar

Wilsonov najboljši prijatelj Mike Watson je maja 2021 ponosno objavil, da si je sam vbrizgal sintetično mRNA.

NHS ponosno vbrizga sintetično mRNA

» Hvala, NHS.

Mike Wilson in Mike Watson

Najboljša prijatelja Mike Wilson in Mike Watson 16. maja 2022 — Align Ride

1. avgusta 2022 je atletski 64-letni mož senatorke zvezne države Wyoming Wendy Schuler umrl zaradi srčnega zastoja med gorskim kolesarjenjem po stezi v parku.

6. avgusta 2022 se je študent medicine z univerze Ohio State Mason Fisher zgrudil in umrl nekaj milj, preden je dosegel konec, kar bi bila njegova tretja opravljena kolesarska vožnja po Pelotoniji.

Preberite celoten članek na Hollywood LA News .

Vir: https://healthimpactnews.com/2022/sads-sudden-adult-death-syndrome-explodes-as-young-and-healthy-adults-die-following-covid-vaccine-mandates/

---------- Dodatek - poročilo ---------

Police investigating after IU student's body found off campus

A spokesperson for Indiana University told 13News there was no evidence of foul play or self-harm.
Credit: Adobe Stock/vmargineanu
WTHR.com staff
10:18 AM EDT September 15, 2021
6:46 PM EDT September 15, 2021

BLOOMINGTON, Ind. — The Bloomington Police Department is investigating after a student's body was found off campus.

The Monroe County coroner said Mia Roy, 20, was found dead in her apartment in the 300 block of East Varsity Drive Tuesday evening.

An autopsy is scheduled for 8 a.m. Thursday. The cause of death is pending an autopsy and toxicology results, but the coroner said no foul play is suspected.

A spokesperson for Indiana University also told 13News there was no evidence of foul play or self-harm.

13News is waiting for a response from Bloomington PD about the case.

EDITOR'S NOTE: A previous version of this story identified the victim as 23 years old. The coroner later corrected her age to 20.