Članek
Prekomerna umrljivost in povišane stopnje raka se bodo verjetno še poslabšale
Objavljeno Sep 01, 2022

Prekomerna umrljivost in povišane stopnje raka se bodo verjetno še poslabšale

Statistika umrljivosti nam daje dovolj namigov



29. avg

Ta članek bo poskušal pokazati, da se čezmerna smrtnost, opažena v statističnih podatkih številnih visoko precepljenih držav, šele začenja pojavljati in bo verjetno sčasoma še hujša.

Ljudje umirajo in nikomur ni mar

Imamo problem. Ljudje umirajo in uradniki nimajo pojma, zakaj. Če že imajo idejo, nam je ne povedo. Tudi mediji so o tem skoraj povsem molčali. Po uradnih statističnih podatkih je presežna umrljivost v mnogih državah z visoko stopnjo cepljenja 15-20 % nad zgodovinskimi normami.

ZDA

Nova Zelandija :


Izrael:

Število umrlih v Avstraliji, glede na Arkmedic:

Vse države niso enako prizadete s povečano umrljivostjo: Bolgarija, ki ima le 30 % cepljenih, ne doživlja več čezmerne umrljivosti:

Kaj pomeni povečanje umrljivosti za 15 %?

Dojenček, rojen pred pandemijo, je imel pričakovano življenjsko dobo – število let, ki bi jih statistično verjetno živel – približno 80 let.

Nato sta se zgodili pandemija in cepljenje proti kovidu.

Umrljivost se poveča za 15 %, če bi ostala nespremenjena vse življenje, pomeni, da bi ti isti dojenčki živeli približno le do 68 leta – s čimer bi skrajšali njihovo pričakovano življenjsko dobo za 12 let!

Ali bi želeli, da se vaša pričakovana življenjska doba primerljivo skrajša? Stavim, da ne, in upam, da moja ilustracija prikazuje vpliv problema. To ni napoved ali model, je le način, kako povečano umrljivost narediti bolj razumljivo.

Smrti bodo verjetno naraščale

Ta porast umrljivosti brez primere je logično posledica bodisi kovida ali cepljenja.

Avstralija, država, ki skoraj ni doživela covida do omikrona, je nehote laboratorijski primer, ki nam pomaga ugotoviti, kaj povzroča čezmerne smrti.

Preprost pogled na avstralsko Poročilo o umrljivosti kaže, da se je presežna smrtnost v Avstraliji začela, PREDEN je država sploh doživela svoj prvi val kovida:


Tako ta graf z izključevanjem določa najverjetnejšo možnost: da so te presežne smrti povzročila cepiva proti kovidu.

Obstaja samo ena težava: tako cepiva kot poživitveni odmerki so bili večinoma dani v preteklosti. Po januarju 2022 se je primarno cepljenje v Avstraliji praktično ustavilo. Po marcu 2022 se je tudi poživitveno cepljenje skoraj ustavilo.

Kljub temu pa je presežek smrti še naprej naraščal, precej več od uradno prijavljenih smrti zaradi kovida v Avstraliji. Precej presegajo prijavljene 'smrtne primere s kovidom'.

To postavlja vprašanje: ali cepiva proti covidu povzročijo, da ljudje doživljajo povišane stopnje umrljivosti tudi po cepljenju? Čeprav o tem ne moremo biti prepričani, je to zelo velika možnost.

Je tudi najbolj moteča.

Ena stvar je, da cepiva proti kovidu predstavljajo takojšnjo, kratkoročno nevarnost. Prijateljev nečak je na primer umrl dva dni po cepljenju. Povsem druga težava je, če ljudje, ki so prejeli cepiva proti kovidu, dlje časa doživljajo povišano umrljivost, še posebej, če povišana umrljivost do zdaj ne kaže znakov upadanja.

Ali se bo ta povišana umrljivost, ki jo povzročajo cepiva, a se nezmanjšano nadaljuje tudi po cepljenju, sčasoma umirila ? Na to vprašanje ne poznamo odgovora. Zaenkrat zaskrbljujoče presežne smrti ne kažejo znakov upadanja.

Razlog za to je lahko, špekulativno, da se povečana proizvodnja beljakovin iz transfekcij mRNA nikoli ne ustavi in ​​se nadaljuje v nedogled. To je tema za drug članek in to omenjam samo kot možnost.

Raki se šele začenjajo pojavljati

Najslabši del situacije je povezan s smrtnimi primeri zaradi raka. Po Etičnem skeptiku doživljamo porast smrti zaradi raka po stopnji 11 sigma. To je prikazano v tem grafu:


Začeli smo doživljati naraščanje umrljivosti zaradi raka, ki je sovpadlo z začetkom cepljenja in je čedalje hujše. Trenutno so smrti zaradi raka nad dolgoročnim trendom, približno za 1.000 smrti zaradi raka na teden v ZDA.

Smrti zaradi raka se bistveno razlikujejo od hitrih smrti, kot je na primer srčni zastoj. Rak potrebuje čas, da mutira, se pojavi, raste, metastazira in končno ubije bolnika. Tako bi se le majhna manjšina rakov pojavila in ubila svoje žrtve v enem letu po cepljenju, tudi če bi nekaj – na primer cepivo proti covidu – pospešilo časovni razpored raka. Ostali raki bi prišli kasneje!

Uradna razlaga za porast rakavih obolenj pripisuje omejitvam. Po tej razlagi so ljudje zaradi raka odložili obisk zdravnika - in hočejo, da verjamete temu - in ta zamuda je povzročila porast raka. Ta razlaga ne drži vode, saj porast rakavih obolenj sovpada z začetkom cepljenja.

Zato najverjetneje vidimo učinek pospeševanja obstoječih rakov, z drugimi besedami, rakov, ki so obstajali, a so začeli agresivneje rasti. Zakaj se to dogaja? Zagotovega odgovora ni, vendar je verjetna razlaga ta, da je naš imunski sistem manj sposoben upočasniti ali zaustaviti rast tumorjev. Ker nisem zdravnik, se ne želim ukvarjati s to temo.

Na žalost to pomeni, da bi isti dejavnik, zaradi katerega so obstoječi raki bolj agresivni, povzročil tudi pojav več novih rakov - vendar večine teh ŠE ne vidimo. Morda čez leto ali dve pridejo.

Če želite prebrati več o tem, da cepiva proti covidu pospešujejo in povzročajo raka, obiščite ta članek:

Arkmedicov blog
Dobrodošli v Gileadu
TLDR: Oktobra je bil objavljen članek, ki prikazuje, kako lahko cepiva mRNA močno vplivajo na tveganje za raka jajčnikov in dojke. Dva znanstvenika, povezana z NIH in Pharma, sta se zarotila, da bi ga umaknila iz objave – s čimer sta ogrozila generacijo žensk. V zadnjih dneh sem od kolega prejel nekaj informacij, ki so utrdile vse, do česar sem prišel ...
Preberi več

Ponovne okužbe s covidom

Drug pomemben dejavnik za povečano umrljivost je dejstvo, da se nekateri ljudje ponovno okužijo približno vsake 3 mesece. Oglejte si ta avstralski video, začenši pri 41 sekundi :

Avtorji so poskušali narediti video pomirjujoč, privabili so šarlatane »virologe« in »vakcinologe«, da bi pomirili gledalce in priporočili »četrte poživitve«. Toda posnetek zveni naravnost zlovešče. Govori, da se Avstralci vedno znova okužijo. Medtem ko to gledate, si predstavljajte, da ta videoposnetek gledate čez 5 let kot »izbruh iz preteklosti«.

Splošna slaba novica pri vsem tem je, da ni nobenega očitnega razloga, zakaj bi kateri koli od zgornjih dejavnikov kmalu izgubil pomen - tako da lahko umrljivost ostane povišana še nekaj časa.

Pomiritev za mlade

Številni članki preveč dramatizirajo to situacijo v zvezi z mlajšimi. Umrljivost med mlajšimi se je relativno skromno povečala in trenutno znaša približno 15 %. To je znatno povečanje, vendar ne pozabite, da je smrtnost pri mlajših zelo nizka. Torej, ko njihova zelo nizka umrljivost postane višja za 15 % — to še ni smrtno povečanje stopnje umrljivosti. Dovolj je časa, da raziščemo situacijo.

Vir: https://igorchudov.substack.com/p/excess-mortality-and-elevated-cancer