Članek
Medicinske sestre, ki so zapustile sistem zdravstvenega varstva, da bi se osredotočile na zgodnje zdravljenje, opisujejo 'brutalne' protokole zdravljenja COVID-19
Objavljeno Aug 16, 2022

Staci Kay, medicinska sestra pri Zdravniki za svobodo Severne Karoline.  (Z dovoljenjem Staci Kay)
Staci Kay, medicinska sestra pri Zdravniki za svobodo Severne Karoline. (Z dovoljenjem Staci Kay)

Medicinske sestre, ki so zapustile sistem zdravstvenega varstva, da bi se osredotočile na zgodnje zdravljenje, opisujejo "brutalne" protokole zdravljenja COVID-19

Protokoli zahtevajo "osupljivo kognitivno disonanco"

Avtor: Matt McGregor

14. avgust 2022 Posodobljeno: 14. avgust 2022

Medicinske sestre, ki so bile priče »brutalnim« bolnišničnim protokolom zdravljenja COVID-19, ki ubijajo paciente, prikazujejo mračno sliko dogajanja v državnih in zvezno financiranih zdravstvenih sistemih.

»Grozljivi so in vsi so v zadregi,« je za Epoch Times povedala Staci Kay, medicinska sestra pri Zdravnikih za svobodo Severne Karoline, ki je zapustila bolnišnični sistem in začela svojo zasebno prakso zgodnjega zdravljenja. »Ne bodo upoštevali protokolov izven tega, kar jim je dano od CDC (Centri za nadzor in preprečevanje bolezni) in NIH (Nacionalni inštitut za zdravje). In nihče se ne vpraša, zakaj."

Kay je dejala, da bolnišnično osebje, ki ga mimo vrste rdečih zastav vodi kognitivna disonanca, ignorira očitno problematičnost zdravljenj, ki so se v kliničnih preskušanjih slabo obnesla, kot je remdesivir, in protokolov, kot je izoliranje pacienta, samo zato, da se držijo zveznega predpisa.

"Videla sem umreti ljudi ob svoji družini, ki je gledala prek iPada na Facetimeu," je dejala Kay. "Bilo je brutalno."

Kot nekdanja medicinska sestra na intenzivni negi je Kay rekla, da je videla svoj delež tragedije, a ker je videla, kako se zdravi paciente s covidom, »sem se sredi noči zbujala v hladnem znoju in bolečinah v prsih«.

"Sovražila sem svoje delo," je rekla Kay. »Sovražila sem hoditi v službo. Bila sem pod stresom, kot še nikoli prej v svojem življenju.”

Obdržati družine izolirane je bilo še posebej težko, je dejala, ker se ljudje niso mogli priti poslovit od svojih najdražjih.

"Zmoremo bolje"

Kay je iskala druge možnosti, ko je našla bolnišnični protokol, ki ga je oblikoval dr. Paul Marik, ustanovni član združenja Front Line COVID-19 Critical Care Alliance, ki naj bi imel 94-odstotno stopnjo uspešnosti.

Ko pa je Kay to posredovala vodji oddelka za pljučno kritično nego, so jo odpustili, zdravnik pa se je pohvalil, da je imela bolnišnica takrat 66-odstotno stopnjo preživetja.

»Rekla sem mu, 'Čutim, da smo lahko boljši,' a so me zelo hitro utišali,« je dejala Kay. "Postala sem zelo jezna, ker sem gledala ljudi, kako umirajo, in sem vedela, da bi nam lahko šlo bolje."

Bilo je, kot da bi prej pametnim ljudem oprali možgane, "in so samo še neumni", s primanjkljajem mentalnih sposobnosti, da bi ločili resnico od laži, je dejala Kay.

To je privedlo do tega, da je Kay začela zdraviti bolnike v ambulanti, da bi preprečila njihov sprejem v bolnišnični sistem, kar je zdaj njena zaposlitev za polni delovni čas, potem ko je bila odpuščena, ker ni izpolnjevala, kot je opisala, nelogičnih zahtev glede testiranja za tiste, ki niso bili cepljeni.

Kay je povedala, da je v svojem poslu medicine na daljavo, videla več primerov ljudi, ki so utrpeli poškodbe zaradi cepiva COVID-19 .

"Tudi na bolnišnični strani sem videla stvari, za katere sem sumila, da so bile poškodbe zaradi cepiva, ki jih naši zdravniki niso priznali," je dejala Kay. "Videla sem možganske krvavitve, napade iz nič, rak, ki se je razširil kot požar, ishemične kapi in videl sem eno osebo, ki je grozljivo umrla zaradi miokarditisa."

Na ambulantni strani je rekla, da je opazila stanja, ki so posledica cepiva proti COVID-19, kot so možganska megla, kognitivni upad, bolečine v sklepih, gastrointestinalne disfunkcije in nevropatija, kar je otrplost in mravljinčenje v rokah, nogah in okončinah.

'Stara šola postane nova šola'

Kayino podjetje, Sophelina Counseling, nudi telemedicino, mobilno nujno oskrbo in mobilne intravenske terapije. Je neodvisno od korporativnega, zveznega in državnega nadzora, kar je po njenih besedah ​​rešitev za sistem zdravstvenega varstva, ki je paraliziran z zatiralskimi zahtevami.

"Dokler obstaja korporativni nadzor nad medicino, ne glede na to, ali gre za Medicare ali zasebne zavarovalnice, boste vedno imeli ponudnike, ki bodo pod prisilo, pod pritiskom in bodo prisiljeni delati stvari, ki jih običajno ne bi počeli," je dejala. "Zdravniki nimajo zdravljenja, kot so ga imeli."

Kay pravi, da zaradi tega korporativnega nadzora, seznam polj, ki jih morajo preveriti, jemlje čas dejanskemu pacientu.

"Odhod od te korporativne strukture bo spremenil igro," je dejala.

Kay se je zavzela za vrnitev na način »stare šole«, ki je neposredni model primarne oskrbe, pri katerem pacient plača mesečno ali letno naročnino za dostop do ponudnika brez vmešavanja tradicionalne zavarovalnice, ki zahteva »preveč obročev, skozi katere je treba skakati, glavobole in potrditvena polja.«

Kay opozarja na model zdravstvene oskrbe, imenovan GoldCare, ki ga je zasnovala dr. Simone Gold, ustanoviteljica American's Frontline Doctors.

Gold, ki je bila obsojena na dva meseca zapora zaradi domnevne vpletenosti v 6. januarski vdor v Kapitol, je ustanovila GoldCare kot zasebno člansko združenje (PMA).

Ker se velik del tega, kar počnejo zavarovalnice, vrti okoli morebitnih tožb, je treba za članstvo v PMA podpisati klavzulo, s katero se strinjajo, da ne bodo tožili.

»Za nas to pomeni, da nam ni treba naročati nepotrebnih testiranj ali posvetov samo zato, da si krijemo svoj hrbet, kajti to je večina tega, kar počne korporativna medicina,« je dejala.

Kot rezultat, je dejal Kay, sta tako pacient kot zdravnik srečnejša, ker proces zdravljenja ni obremenjen z napihnjenimi zahtevami glede zavarovanja.

Za Kaya je ta model – spominjanje na enostavnejši čas zdravstvene oskrbe, ko so bili zdravniki bolj povezani s svojimi pacienti – ključen.

"Stara šola bo morala postati nova šola," je dejala Kay.

NIH in CDC se nista odzvala na zahtevo časnika Epoch Times za komentar o protokolih zdravljenja COVID-19.

Bojkot sistema

Medicinska sestra iz zvezne države Washington, ki je želela ostati anonimna in je za plačilo vzela lososa, jajca in med, deli Kayino bolj tradicionalno vizijo prihodnosti zdravstvenega varstva.

Za Epoch Times je povedala, da morajo ljudje "bojkotirati svoje zdravstveno zavarovanje."

»Mislim, da ljudje, ki ne potrebujejo operacije, da bi si rešili življenje, ne bi smeli iti v bolnišnico,« je rekla medicinska sestra. "Mislim, da morajo ljudje najti zdravnike, ki so zasebniki in plačati samo tisto, kar jim morajo narediti."

Zvezno vlado je treba odstraniti iz enačbe zdravstvenega varstva, je dodala.

»Še posebej mislim, da noben otrok ne bi smel hoditi k tem zdravnikom, ki sprejemajo državno financiranje ali povračila Medicare in Medicaid,« je dejala medicinska sestra.

Medicinska sestra je zahtevala anonimnost, ker je – poleg tega, da ni bila cepljena – dejala, da je v zvezni državi Washington in Oregon vlada javnosti omogočila vložitev anonimnih pritožb, »brez dokazov«, proti zdravstvenim delavcem, ki spodbujajo zdravljenje, ki odstopa od uradnih protokolov.

Potem ko je bila medicinska sestra odpuščena zaradi neizpolnjevanja obveznosti glede cepljenja, je ustanovila lastno zasebno negovalno podjetje, ki ponuja monoklonska protitelesa, infuzije L-lizina in vitamina C, terapijo z infrardečo rdečo svetlobo in nebulatorje kot zdravljenje po potrebi in indikacijah.

'Razširjeno zatiranje podatkov'

S svojim na novo ustanovljenim poslom je izvedla zgodnje posege, za katere je rekla, da bi jih bolnišnice morale izvajati, "vendar jih nočejo izvesti, ker pravijo, da za to ni dokazov."

Medicinska sestra sodeluje z rastočo mrežo zdravnikov in izvajalcev, ki delujejo kot "popolna vzporedna družba", ki obstaja v senci poleg "pokvarjenega" zdravstvenega sistema, je dejala.

Po javni kampanji cepljenja v njeni skupnosti je medicinska sestra povedala, da je opazila porast kapi in postopkov embolizacije, saj so zdravniki sodelovali pri »široko razširjenem zatiranju podatkov«, na primer v sistemu za poročanje o neželenih dogodkih pri cepljenju niso poročali o tem, kar je ona videla kot poškodbe in smrti zaradi cepiva ter evidentiranje smrti, ki niso povezane s COVID-om, kot, da jih je povzročil COVID.

Še preden je CDC spremenil svojo definicijo necepljenih, je bolnišnični sistem ponovno razvrščal bolnike, ki so prejeli samo eno cepivo, kot necepljene, je dejala.

"Najhuje je bilo, ko so se pulmologi odločili, da bodo necepljeni bolniki sedem dni na ventilatorju, nato pa bodo družinam povedali, da se ne da narediti nič več," je dejala. "Te bolnike bi nato dokončno ekstubirali, tudi če bi lahko storili več."

Temu je bila medicinska sestra osebno priča, kot je povedala, pri 33-letni materi dveh otrok.

»Doma je jemala ivermektin in nanjo so gledali kot na privrženko teorij zarote,« je dejala medicinska sestra.

Preden so mamo dokončno ekstubirali in njen status spremenili v »tolažilno oskrbo«, je medicinska sestra rekla, da se je 12 ur prepirala z bolnišničnimi upravniki.

Povedala je, da je pulmologa prosila, naj razmisli o izvedbi dodatnih testov.

»Od zadnjega D-dimera je minil več kot teden dni in to bi pokazalo, ali se fibrin v krvnem obtoku povečuje ali zmanjšuje,« je pojasnila medicinska sestra. »Običajni postopek pri znani pljučni emboliji je bil pregled vsake tri dni. Bilo je več antikoagulantnih zdravil in načinov dajanja, ki bi jih lahko uporabili. Intravenski heparin je reverzibilen. Če so bili pripravljeni ukiniti podporo za življenje, zakaj niso bili pripravljeni poskusiti nečesa, kar bi lahko odpravilo okvaro krvnega obtoka?«

Na koncu je bolnišnica zmagala, je dejala.

"Mati je umrla, hlastajoč za zrakom, medtem ko je bila moja roka na njenem hrbtu," je rekla. »Nisem mogla verjeti. Šla sem do svojega vodje in prosila za revizijo naših koagulacijskih časov in protokolov zdravljenja pljučne embolije. Zaradi tega so me premestili z oddelka za intenzivno nego, dokler me niso odpustili.«

Medicinska sestra je rekla, da je opazovala upravnike, ki so vedno znova promovirali varnost cepiva, čeprav te trditve niso odražale tega, kar so videli z naraščajočimi primeri poškodb zaradi cepiva.

Čeprav je bilo nekaj osebja, ki je videlo resnico, a jo je ignoriralo, da bi obdržalo službo, je bilo veliko tistih, ki jih je opazila – tako kot je poročala Kay –, ki so kazali »osupljivo kognitivno disonanco«.

»Sami so prejeli cepiva in če bi se kdaj soočili z možnostjo, da so prostovoljno postali roka resnično zlobne agende, mislim, da ne bi mogli živeti sami s seboj,« je dejala medicinska sestra. »Včasih sem svoje sodelavce imela za ljudi, ki bi jim zaupala svoje življenje, toda po tem, ko so prejeli drugo dozo cepiva, je bilo, kot da bi dobili miselno usmerjenost k sovraštvu. Zelo srhljivo je to povedati na glas.”

Vir: https://www.theepochtimes.com/mind-blowing-cognitive-dissonance-nurses-who-left-the-health-care-system-to-focus-on-early-treatment-describe-brutal-covid-19-treatment-protocols_4661799.html