Članek
Po poletju bo Evropa ciljala na necepljene
Objavljeno Aug 10, 2022

Po poletju bo Evropa ciljala na necepljene

at June 8, 2022
 

»Vsakdo, ki si predstavlja, da prekinitev ukrepov, povezanih s covidom, v večjem delu Evrope pomeni, da so ti ukrepi in s tem kampanja cepljenja proti C-19 stvar preteklosti, bi si moral ogledati nedavne izjave Evropske komisije na to temo. , začenši z izjavo predsednice Komisije Ursule von der Leyen z dne 27. aprila o »naslednji fazi pandemije«. [Vir: brownstone.org]

Komentar

Ne bi smelo biti presenečenje, če izvemo, da evropski regulatorji pripravljajo načrte za ciljanje na 100 milijonov državljanov Evrope, ki so zavrnili cepiva proti COVID-19. V zakulisju so se ti isti regulatorji že 20 mesecev pred pandemijo koronavirusa pripravljali na uvedbo tako imenovanih 'potnih listov za cepiva'.

„Evropska komisija“ – izvršni organ Evrope – je 26. aprila 2018 prvič objavila predlog potnih listov za cepiva. Zakopanega globoko v dokumentu, ki obravnava ‘Strengthened Cooperation against Vaccine Preventable Diseases’, so predlog glavni mediji v bistvu ignorirali.

V načrtu, izdanem v začetku leta 2019, so bili nato določeni plani za izvajanje predloga Komisije. Primarni ukrep, naveden v časovnem načrtu, je bil 'preučiti izvedljivost razvoja skupne kartice/potnega lista cepljenja' za evropske državljane, ki je 'združljiv z elektronskimi informacijskimi sistemi o cepljenju in priznan za čezmejno uporabo.' Julija 2021 se je v Evropi nato začela uporabljati tako imenovana ‘Digital COVID Certificate Regulation’.

Gledano v tej luči je načrtovana razširitev evropske uredbe o digitalnih potrdilih COVID, kot je opisana v članku Brownstone Institute, očitno poskus izvajanja drakonskega načrta, ki je nastajal že več kot 4 leta.

Če želite prebrati več o evropskih prisilnih načrtih za potne liste s cepivi, ki so se pripravljali vsaj 20 mesecev pred pandemijo koronavirusa, glejte ta članek na naši spletni strani.

Vir: https://www.dr-rath-foundation.org/2022/06/after-summer-europe-to-target-the-unvaccinated/