Članek
Zdravstvena delavka - 'Če bi morala vse to še enkrat narediti, se nikoli ne bi cepila ... Nobena služba ni vredna tega ...'
Objavljeno Aug 04, 2022

Zdravstvena delavka, poškodovana zaradi cepiva Pfizer, necepljenim prijateljem: "Popolnoma vas občudujem: Želim si, da bi bila ena izmed vas."

Avtor Brian Shilhavy

Urednik, Health Impact News

Zdravstvena delavka, ki trdi, da jo je poškodovalo cepivo Pfizer COVID, ki ga je morala prejeti kot pogoj za zaposlitev, in zdaj trpi za CIDP (kronično vnetno demielinizirajočo polinevropatijo), za katero pravi, da ji je popolnoma spremenila življenje, je pred kratkim javno odgovorila na vprašanje, ki so ji ga očitno zastavili drugi v njenem socialnem omrežju: "Kaj menite o ljudeh, ki so zavrnili cepivo proti COVID-u?"

Kot smo nedavno poročali, v zadnjem času množično umirajo mladi, prej zdravi zdravniki v Kanadi, kjer so kot pogoj za zaposlitev potrebne injekcije COVID-19, vključno s poživitvenimi. Glej:

6 kanadskih zdravnikov je umrlo v 2 tednih po tem, ko so v eni bolnišnici začeli izvajati 4. poživitveno cepljenje zaposlenih

Torej, ko eden od njih dejansko preživi cepljenje proti COVID-19 in ima sporočilo, ki ga želi dati v javnost, mislim, da je dobro, da mu damo glas, da opozori druge.

Ta ženska, ki v videoposnetku ni identificirana, niti kraj, kjer je delala (predvidevam, da so njene poškodbe morda povzročile, da je morala prenehati z delom in pridobiti invalidnost), začne z besedami: »Če bi morala vse to narediti še enkrat, se nikoli ne bi cepila.«

Popolnoma priznava, da je prejela cepivo proti COVID-u, ker je "verjela", kar so govorile zdravstvene oblasti in mediji. Očitno si sploh ni vzela časa, da bi raziskala drugo plat zgodbe in možne stranske učinke.

Začela se je posmehovati tistim, ki so zavračali cepljenje, opazila pa je, da so med njenimi prijatelji necepljeni tisti, ki niso zboleli, tisti, ki pa so, so hitro ozdraveli.

Tako zdaj pravi:

Popolnoma sem si premislila. Oni so bili tisti pametni. Oni so bili tisti, ki niso nosili mask. Bili so tisti, ki so se motali drug okoli drugega in ga nikoli niso dobili – nikoli širili.

 Tisti, ki niste (cepljeni), vas popolnoma občudujem in si želim, da bi bila ena izmed vas. Imam zelo visoko mnenje o vas.

 Jezna sem sama nase. Nobena služba ni vredna tega.


Vir: https://healthimpactnews.com/2022/pfizer-vaccine-damaged-healthcare-worker-to-unvaccinated-friends-i-totally-commend-you-i-wish-i-were-one-of-you/

Vir za video posnetek: https://www.tiktok.com/@michelleeu03?lang=en