Članek
Ti krvni strdki po cepljenju niso krvni strdki: dogaja se nekaj zelo čudnega
Objavljeno Jul 25, 2022

Ti krvni strdki po cepljenju niso krvni strdki: dogaja se nekaj zelo čudnega

"Če krvi dodate dušikovo kislino, ne gre samo za pok in začetek oksidiranja, skoraj se vname."

23.07.2022

Mike Adams iz  Brighteon.com in Health Ranger Report je nedavno intervjuval dr. Jane Ruby in razkril neverjetne ugotovitve, če se izkažejo za resnične. Intervju bo objavljen v začetku naslednjega tedna. Tukaj je naslov:

EKSKLUZIVNO: Biostrukture strdka cepiva, ki se sami sestavljajo, pobirajo prevodne kovine iz vaše krvi – objavljeni so preliminarni rezultati analize ICP-MS

V bistvu so analizirali elementarno sestavo strdkov po cepljenju iz vzorcev umrlih in jih primerjali z naravno prisotnimi krvnimi strdki v nespremenjeni (neinjicirani) človeški krvi. Pravi, da so našli več "šokantnih" stvari.

#1) Strdki po cepljenju niso narejeni iz krvi

"Iz elementarne sestave je jasno, da strdki niso narejeni iz krvi. Torej niso "krvni strdki". Na primer, v našem vzorcu človeške krvi je bil magnezij (Mg) pri 35 ppm, medtem ko je bilo v strdku magnezij le 1,7 ppm.

 Podobno je bilo v človeški krvi izmerjeno 462 ppm železa (Fe), medtem ko je bilo v strdku 20,6 ppm."

#2) V strdku je bilo zelo malo ključnih elementov, ki bi jih pričakovali v živem biološkem tkivu

"Poleg nizke vsebnosti magnezija in železa je imel strdek izjemno malo kalija (K) in kalcija (Ca). Prav tako je imel manj mineralov v sledovih, kot sta baker (Cu) in cink (Zn).

To pomeni, da strdki niso človeško tkivo in tudi niso le material krvnih žil. Ta analiza ICP-MS odpravlja te alternativne razlage, kaj bi lahko povzročalo strdke."

#3) Električno prevodni elementi so bili višji v materialu strdka

»Presenetljivo je bilo ugotovljeno, da je v strdku več določenih elementih, ki so električno prevodni. Na primer, ugotovljeno je bilo, da je kositra (Sn) v strdku skoraj šestkrat več kot v človeški krvi. (943 ppb proti 162 ppb). Kositer se običajno uporablja v spajkah za povezovanje vezij na tiskanih vezjih.«

Mikeove celotne ugotovitve lahko preberete tukaj.

Toda poslušajte konec tega kratkega posnetka iz Mikovega celotnega videa.

"Ta strdek ni krvni strdek, ker kri ne deluje tako. Če krvi dodate dušikovo kislino, ne začne kar pokati in začne oksidirati ter se skoraj vname. Bilo je nenavadno! Dobesedno je pokalo in prasketalo in in nekako suvalo naokoli, kot bi se samo usmerjalo zaradi majhnih mikro eksplozij ali česar koli drugega, kar se dogaja v tej stvari."

Način, kako je to opisal, je grozljiv. Toda splošne ugotovitve bi lahko pojasnile, zakaj smo priča temu čudnemu pojavu, kjer prisotnost koničastega proteina povzroči, da kri strdi kri v odsotnosti trombocitov, kot je pojasnil dr. Ryan Cole v intervjuju z dr. Josephom Mercolo.

"Dr. Reisa Pretorius je v svojih dokumentih pokazala, da lahko vzamete koničasto beljakovino v odsotnosti trombocitov, jo daste v plazmo, ki je revna s trombociti, in povzročite takojšnje strjevanje beljakovin v odsotnosti te majhne kaskade, skozi katero vedno gremo pri  nastaku strdka. Torej ta koničasta beljakovina sama po sebi povzroči zelo nenavadno strjevanje beljakovin v našem krvnem obtoku, in tako to delno pojasnjuje, zakaj opažamo nekatere od teh rezultatov."

Zanimivo bo videti in slišati ostalo, ko bo objavljen celoten intervju. Prepričan bom, da bo ta zgodba pri meni ostala na vrhu, ko bo vse prišlo na dan.

Članki in videoposnetki  The Vigilant Fox  so na voljo za ponovno objavo in licencirani pod mednarodno licenco Creative Commons Attribution 4.0. Vse, kar zahtevam, je zasluga za delo, povezava do tega  Substack in vdelani videoposnetek.

Vir:: https://thevigilantfox.substack.com/p/these-post-vaccine-blood-clots-arent