Članek
Škotska: Dramatičen in nepojasnjen ponovni vzpon presežnih točk smrti zaradi injekcij covida
Objavljeno Jul 25, 2022

Škotska: Dramatičen in nepojasnjen ponovni vzpon presežnih točk smrti zaradi injekcij covida

Avtor: Rhoda Wilson 22. julij 2022

Edinburški profesor trdi, da zadnji podatki potrjujejo "vzročno zvezo", ko poziva škotsko vlado, naj ponovno odpre javno preiskavo.

Upokojeni edinburški profesor Richard Ennos pravi, da uradni podatki za leti 2021 in 2022 'zagotavljajo zelo močne dokaze za vzročno povezavo' med cepljenji in ogromnim številom presežnih smrti v državi, je zapisal Graham Crawford v članku, ki ga je objavil Holding the Line.

Profesor Ennos je pisal Siobhian Brown MSP, sklicateljici škotskega vladnega odbora za okrevanje po covidu-19, in jo pozval, naj ponovno odpre javno preiskavo smrti, ki jih je mogoče le delno pojasniti z virusom.

Avtor Graham Crawford, Holding the Line

V začetku tega leta je odbor raziskal vzrok za izjemno visoko stopnjo smrti, zabeleženo na Škotskem od 21. do 52. tedna leta 2021.

S 4.819 je bil 12 % nad povprečjem – najslabši doslej zabeležen.

Do sedaj zabeležene smrti v letu 2022 gredo v isto smer in profesor Ennos meni, da so zdaj posledica poživitvenega vboda.

V nedavnem pismu gospe Brown 12. julija izraža tudi zaskrbljenost, da javna preiskava v začetku tega leta o presežnih številkah smrti leta 2021 ni omenila injekcije kot morebitnega vzroka.

Navaja, da je od 103 javnih vlog v preiskavi več kot tretjina izpostavila vbode kot možen razlog za inflacijo izgubljenih življenj.

Gospe Brown pravi: »Vendar pa v vašem poročilu Humzi Yousafu, sekretarju kabineta za zdravje in socialno varstvo, ni bilo niti ene omembe stranskih učinkov cepiv proti covidu-19 kot možnega vzroka za smrtnost, opaženo na Škotskem leta 2021.

»Tako je bilo kljub dejstvu, da je več anketirancev predložilo podrobne informacije iz strokovno pregledanih znanstvenih člankov, ki kažejo, da je smrt znan neželeni učinek cepiv proti covidu-19 in da so bili ugotovljeni različni mehanizmi delovanja (indukcija krvnih strdkov, miokarditis itd.).

»Obdukcije so tudi potrdile, da lahko cepljenje proti covidu-19 povzroči smrt prejemnikov, in to priznava vlada Združenega kraljestva, ki je že plačala odškodnino številnim družinam tistih, ki so umrli zaradi cepljenja proti covidu-19.

»Vaše pomanjkanje kakršnega koli sklicevanja na neželene učinke cepiva proti covidu-19 kot povzročitelju čezmernih smrti na Škotskem leta 2021 je še toliko bolj zaskrbljujoče, ker nedavna podrobna analiza podatkov nacionalne evidence Škotske zdaj kaže na vzročno zvezo med čezmerno smrtnostjo na Škotskem in cepljenjem proti covid-19.”

Profesor Ennos navaja, da se argument, ki vodi do tega zaključka, začne z ugotovitvijo, da se je v zadnjih 32 tednih leta 2021 čezmerna smrtnost začela pojavljati v različnih starostnih razredih škotskega prebivalstva, približno 12 tednov po vrhuncu cepljenja v tem starostnem razredu.

Začenši z najstarejšimi se je ta vzorec ponavljal, ko so se vbodi nadaljevali navzdol skozi vse mlajše starostne skupine.

Predlaga, da sta lahko navedena samo dva razloga za dodatne smrti: šlo je za injekcije ali pomanjkanje zdravstvene oskrbe, ki jo je povzročila ukinitev storitev NZS ali nezmožnost pacientov, da bi dostopali do teh storitev, "oboje je posledica odziva škotske vlade na covid-19."

Vendar pravi, da ni bilo doslednega povečanja presežnih smrti, ki bi kazalo na zapoznelo zdravstveno oskrbo zaradi dolgih čakalnih vrst.

Namesto tega podatki Nacionalnih evidenc Škotske razkrivajo, pravi profesor Ennos, da je po obnovitvenem (tretjem odmerku) vbodu prišlo do drugega osupljivega presežka smrti – pri čemer leto 2022 odraža vzorec iz leta 2021, ko je do smrti starostnih skupin prišlo približno 12 dni po najvišji uporabi cepiva.

Navaja, da zaporedni način, "ki ga predvideva hipoteza o neželenih učinkih … zagotavlja zelo močne dokaze za vzročno zvezo med cepljenjem proti covidu-19 in čezmerno smrtjo."

V času pisanja njegovega pisma je bil kumulativni presežek smrti na Škotskem leta 2022 1669, "in to število se vsak teden še povečuje."

Pismo profesorja Ennosa se zaključuje: »Podatki Nacionalnih evidenc Škotske ne podpirajo izjave, ki ste jo dali Humzi Yousafu 28. aprila 2022, da se je »presežna smrtnost zmanjšala in je na dan tega pisma podpovprečna za letni čas."

»Ravno nasprotno, stanje presežne smrti na Škotskem leta 2022 se je izkazalo za tako resno, kot je bilo leta 2021.

»Glede na to vrsto dokazov bi rad, da mi pojasnite, zakaj v svojem poročilu Humzi Yousafu niste prav nič omenili možnosti, da so stranski učinki cepiva proti covidu-19 odgovorni vsaj za del presežnih smrti zabeleženih leta 2021 na Škotskem.

"Prav tako vas pozivam, da ponovno odpremo preiskavo o presežnih smrtih na Škotskem, glede na ponovni porast presežnih smrti leta 2022 (552 samo v zadnjih štirih tednih), vendar tokrat ob tem, da lahko stranski učinki, ki jih lahko povzroči cepivo proti covidu-19, pomembno prispevatjo k tem čezmernim smrtim."

V odgovoru na vprašanja, ki jih je postavilo pismo profesorja Ennosa, je tiskovni predstavnik škotskega parlamenta izjavil: »Preiskava odbora o čezmernih smrtih na Škotskem od začetka pandemije je zdaj zaključena. Vsi dokazi, ki jih je obravnaval, vključno z odgovorom škotske vlade na ugotovitve odbora, so na voljo na spletni strani parlamenta.«

Profesor Ennos je dejal: »Ogorčen sem nad tem popolnoma neustreznim in izmikajočim se odzivom škotske vlade. To ni dovolj dobro. Življenja so ogrožena, a ustrezna vprašanja, ki izhajajo iz uradnih podatkov, preprosto zavračajo. Kje je tako opevana skrb za javno zdravje, ki nam jo vsiljujejo zadnji dve leti in pol.«

Vir: https://expose-news.com/2022/07/22/scotland-dramatic-excess-death-is-covid-injections/