Članek
Avstralija: podatki o Novem Južnem Walesu dokazujejo, da gre za pandemijo cepljenih
Objavljeno Jul 22, 2022

Avstralija: podatki o Novem Južnem Walesu dokazujejo, da gre za pandemijo cepljenih

Avtor: Rhoda Wilson 20. julij 2022

V skladu z najnovejšim poročilom New South Walesa (»NSW«) Health so injekcije Covid »zelo učinkovite pri preprečevanju hudih posledic okužb z virusom« in tistih, ki so se odločili, da ne bodo prejeli »cepiva«, je v bolnišnicah znatno preveč.

Kot dokazujejo njihovi lastni podatki, je navedba o prevelikem deležu necepljenih v bolnišnicah popolna laž. Iz tega izhaja, ker ni hujšega vpliva od hospitalizacije in smrti, da je laž tudi njihova izjava, da so eksperimentalne injekcije »zelo učinkovite pri preprečevanju hudih vplivov«.

Toda podatki ne lažejo in podatki NSW Health kažejo, da je "v zadnjih sedmih tednih 37-krat večja verjetnost, da boste hospitalizirani s kovidom, če ste cepljeni, kot če niste," je včeraj zapisal Joel Smalley. In tisti brez cepiva tudi ne umirajo hitreje.

Avtor: Joel Smalley

Ker ne morejo nadaljevati z lažnimi trditvami, da injekcija mRNA preprečuje okužbo, se je NSW Health vrnil k mantri, da preprečuje hude bolezni in smrt:

Cepiva proti covidu-19 so zelo učinkovita pri preprečevanju resnih posledic okužbe z virusom. Več kot 95 % ljudi, starih 16 let in več, je v NSW prejelo dva odmerka cepiva proti covidu-19, medtem ko je več kot 68 % ljudi, ki so upravičeni do tretjega odmerka le-tega prejelo. S tako visoko precepljenostjo v skupnosti je velik delež ljudi, sprejetih v bolnišnico ali na enoto intenzivne nege (ICU) s Covid-19, zdaj cepljen z dvema ali tremi odmerki. Vendar je pri ljudeh, ki niso cepljeni, veliko bolj verjetno, da bodo zboleli za hudim covidom-19. Manjšina celotne populacije, ki ni bila cepljena, je zastopana v pomembno visokem številu med bolniki v bolnišnicah in na oddelkih za intenzivno nego s Covid-19.

 NSW Health: Poročila o nadzoru dihal v NSW – Covid-19 in gripa, povzetek 27. epidemiološkega tedna, ki se konča 9. julija 2022

Zgornji odlomek je iz njihovih najnovejših poročil o nadzoru dihal v NSW – Covid-19 in gripa, moj poudarek.

Tisto delček o velikem deležu necepljenih v bolnišnici, je seveda čista laž, kar dokazujejo tudi njihovi lastni podatki.

Stopnja hospitalizacije zaradi bolezni Covid glede na status cepljenja

Po njihovih lastnih podatkih (zgoraj) je v zadnjih sedmih tednih 37-krat večja  verjetnost, da boste hospitalizirani s Covidom, če ste cepljeni, kot če niste. Kako to, da naj bi bolo necepljenih preveč??

In tudi necepljeni ne umirajo hitreje.

Stopnja smrti zaradi bolezni COVID-19 glede na status cepljenja

Multiplikator tveganja je 0,94. Z drugimi besedami obstaja 6-odstotno relativno zmanjšanje smrti pri cepljenih v primerjavi z necepljenimi, kar je daleč od 95-odstotnega zmanjšanja, ki je bilo najprej napovedano zaradi goljufive napačne kategorizacije podatkov.

To ne bi smelo biti presenečenje, saj večina ljudi vseeno ne bo umrla zaradi Covida, tudi če ga dobijo. Tudi po njihovem zadnjem poročilu je bilo v zadnjem tednu od 95 smrti 45 oskrbovancev domov za starostnike in samo 6 mlajših od 65 let. Vseh 6 je imelo »zabeleženo pomembno osnovno zdravstveno stanje, ki se povečava tveganje za pojav hude bolezni Covid-19«, 4 so bili trikrat cepljeni, druga 2 pa dvakrat. Torej cepivo ni delovalo?

Tudi ko so obstajali lažni dokazi o učinkovitosti cepiva (»VE«), sem to jemal kot pirovo zmago, saj so bili vsakršni dokazi o VE izravnani z višjimi stopnjami Covida, najverjetneje zaradi vboda!

Toda zdaj, ko ni očitne VE, sploh ni zmage, le porast bolezni in pritisk na zdravstveni sistem:

Iz kakršnega koli razloga že, leta 2020 je bilo v NSW prizanešeno s Covidom (verjamem, da je udaril leta 2019 pred histerijo in preveč vnetim testiranjem in beleženjem). Toda odkar so začeli z vbrizgavanjem eksperimentalne genske terapije mRNA, so vpeljali za cel svet bolečine, ki ne izgine. Pravzaprav postaja vse slabše, bolj ko »cepijo«.

Sprašujete se, koliko časa lahko korporativni mediji še zdržijo, da ne poročajo o tej resnici? Vsak dan so videti bolj neumni in sokrivi.

Vir: https://expose-news.com/2022/07/20/nsw-data-proves-its-a-pandemic-of-the-vaccinated/