Članek
Poškodbe in smrti "človeških morskih prašičkov" zaradi kovid injekcij še naprej naraščajo
Objavljeno Jun 21, 2022

Poškodbe in smrti "človeških morskih prašičkov" zaradi kovid injekcij še naprej naraščajo


Ta članek lahko vsebuje izjave, ki odražajo mnenje avtorja

Slika: Poškodbe

(Naturalnew) Poškodbe in smrti, ki jih povzročajo "cepiva" proti wuhanskemu koronavirusu (COVID-19), se kopičijo v vladnih bazah podatkov tako v ZDA kot po Evropi.

Evropska agencija za zdravila (EMA), birokratska enota Evropske unije (EU), ki ocenjuje in nadzoruje medicinske izdelke, je pravkar objavila nove podatke, zbrane iz baze podatkov EudraVigilance, ki prikazujejo na stotine tisoč novih neželenih učinkov, ki jih povzročajo vsa od glavnih cepiv Fauci gripe, tako vrste s prenašalcem RNA (mRNA) (Moderna in Pfizer-BioNTech) kot različice z virusnim vektorjem (Johnson & Johnson-Janssen in AstraZeneca).

Daleč največ poškodb in smrti predstavlja injekcija Pfizer-BioNTech, ki trajno spreminja človekove gene, 170.528 oziroma 5.368. Mimogrede, to so uradne številke – mnogi menijo, da so resnične številke, če upoštevamo primere, o katerih se nikoli ne poroča, veliko višje.

Izkazalo se je, da samo injekcija Pfizer-BioNTech predstavlja približno polovico vseh poškodb in smrti, ki so jih povzročile kovid injekcije. Drugo polovico povzročajo ostale tri znamke.

Na drugem mestu je injekcija Moderna, ki je povezana z 22.985 poškodbami in 2.865 smrtnimi žrtvami. Skupaj z injekcijo Pfizer-BioNTech predstavljata ti dve vrsti mRNA posnetkov 78 odstotkov vseh smrti zaradi kovid injekcij v EU.

Kovid injekcije sprožijo nevihte citokinov ADE, ki uničujejo zdravo telesno tkivo

Kar zadeva poškodbe, so najpogostejša vrsta neželenih učinkov, povezanih z injekcijami Pfizer-BioNTech in Moderna, motnje krvi in ​​limfe, kot je strjevanje krvi (tj. miokarditis in perikarditis). Zabeležene so tudi druge srčne motnje, poleg mišično-skeletne in vezivnega tkiva ter respiratorne, torakalne, mediastinalne in žilne motnje.

Imejte v mislih, da tako kot sistem za poročanje o neželenih dogodkih s cepivom (VAERS) tukaj v Združenih državah, EMA upošteva le majhno podskupino dejanskih poškodb in smrti. Pravzaprav je zabeleženih le en odstotek vseh poškodb in smrti, povezanih s cepljenjem.

"Uradno je od januarja 2021 v EU umrlo več kot 10.000 ljudi po prejemu cepiva proti koronavirusu," so navedla poročila. "To je grozljivo število smrtnih primerov, povezanih s cepljenjem, čeprav so resnične številke veliko večje."

VAERS je, mimogrede, trenutno zabeležil več kot 193.000 neželenih dogodkov, povezanih z kovid injekcijami, vključno s 4.057 smrtnimi primeri, 2.475 trajnimi invalidnostmi, 25.603 obiski urgence in 11.572 hospitalizacijami, ki so se vse zgodile med 14. decembrom 2020 in 14. majem 2021, od takrat je bilo prijavljenih še veliko več primerov.

"Od prijavljenih smrti se je 38 odstotkov zgodilo pri ljudeh, ki so zboleli v 48 urah po cepljenju," so dodali v poročilih.

"Uradno število smrtnih žrtev, povezanih s cepljenjem v ZDA, je v samo petih mesecih večje od vseh smrti zaradi cepiva v zadnjih 20 letih skupaj. Toda glavni svetovni mediji in ameriška vlada skorajda zakopljejo zaskrbljujoča dejstva."

Eden od načinov, kako te nove injekcije škodujejo prejemnikom, je z od protiteles odvisnim izboljšanjem, ali ADE, kar je v prispevku dr. Stephanie Seneff in dr. Grega Nigha opisano kot scenarij, v katerem: »… nizke, nenevtralizirajoče ravni od … protiteles proti virusu so prisotne v času okužbe. Ta protitelesa so lahko prisotna zaradi ... predhodnega cepljenja proti virusu ... (ta) nenevtralizirajoča protitelesa tvorijo imunske komplekse z virusnimi antigeni, da izzovejo prekomerno izločanje pro-vnetnih citokinov in v skrajnem primeru citokinske nevihte, ki povzročajo razširjene lokalne poškodbe tkiva."

Vse to potrjuje, zakaj tisti, ki to vedo, operacijo Warp Speed ​​imenujejo "človeški morski zajčki v poskusu", ker te injekcije uporabljajo novo tehnologijo, ki uničuje človeško življenje hitreje kot katero koli drugo "cepivo", ki je bilo kdajkoli uvedeno, kaj šele vsiljeno na način, kot te gnusobe počnejo zadnje leto in pol.

Če ste uživali v branju tega članka, boste na VaccineDeaths.com našli še veliko podobnih

Vir: https://www.naturalnews.com/2022-06-16-injuries-deaths-from-covid-injections-mount.html