Članek
Pfizerjevi dokumenti kažejo, da vsaj 800 udeležencev nikoli ni končalo preskušanja kovid injekcij zaradi umaknjenega soglasja, poškodbe ali smrti
Objavljeno Jun 21, 2022

Pfizerjevi dokumenti kažejo, da vsaj 800 udeležencev  nikoli ni končalo preskušanja kovid injekcij zaradi umaknjenega soglasja, poškodbe ali smrti


Ta članek lahko vsebuje izjave, ki odražajo mnenje avtorja

Slika: Pfizerjevi dokumenti kažejo, da vsaj 800 udeležencev sojenja covid jab nikoli ni končalo zaradi umaknjenega soglasja, poškodbe ali smrti

(Natural NewsNov sveženj Pfizerjevih dokumentov, ki jih je bila ameriška uprava za hrano in zdravila (FDA) prisiljena izdati po sodni odredbi, je razkril, da na stotine ljudi, ki so se prijavili za Pfizerjevo cepivo proti wuhanskemu koronavirusu (Covid-19) nikoli ni končalo prve faze testiranja, ker so umaknili svoje soglasje, so bili poškodovani ali so umrli.

Približno 800 udeležencev preskušanja je v bistvu preprosto izginilo iz podatkov, ker so bili njihovi rezultati neugodni za Pfizerjevo agendo. Farmacevtska korporacija ima veliko injekcij za prodajo, poškodbe in smrti pa, konec koncev, niso dobri za dobiček.

FDA, kot se morda spomnite, se je v imenu Pfizerja zelo potrudila, da bi odložila objavo vseh podatkov v zvezi z injekcijami. Korumpirana zvezna agencija jih je poskušala zadržati 75 let, dokler nii zvezni sodnik Mark Pittman v začetku januarja odredil FDA, naj objavi 55.000 strani na mesec.

Do konca januarja je FDA obelodanila le 12.000 strani, kar je v nasprotju z odredbo sodišča. Vendar pa so od takrat vse dokumente objavili strokovnjaki za javno zdravje in zdravstveni delavci za transparentnost (PHMPT).

Zadnji paket je prispel 1. junija in na njem obstaja 112-stranski seznam, ki prikazuje, kdo se je umaknil iz 1. faze Pfizerjevega kliničnega preskušanja, skupaj z nejasnimi opisi, zakaj.

»Prvih 14 strani navaja 102 subjekta, ki sta se umaknila iz študije,« poroča Exposé News .

»To pomeni povprečno 7,2 subjekta na stran. Na podlagi nadaljnjih 93 strani, ki podrobno opisujejo umaknjene osebe, to pomeni približno 780 ljudi, ki so se umaknili samo iz prve faze kliničnega preskušanja. Dejansko število bi lahko bilo nekoliko večje ali nekoliko manjše."

"Mnogi subjekti so skrivnostno preklicali privolitev za nadaljevanje preskušanja zaradi razlogov, kot je ponovno branje obrazca za privolitev in odločitev, da to ni tisto, o čemer so se prvotno dogovorili."

Pfizerjeve kovid injekcije so uničile na stotine življenj udeležencev preskušanja

Več udeležencev je kot razlog za umik navedlo "resne neželene dogodke", eden od njih je utrpel pljučno embolijo, potencialno smrtonosno stanje, pri katerem se krvne žile v pljučih zamašijo s strdki.

Drugi udeleženec, ki se je umaknil, je poročal o možganskem infarktu, znanem tudi kot ishemična možganska kap. To stanje nastane zaradi motnje pretoka krvi v možgane, ki lahko pripelje do odmiranja možganov, ker se jim odvzame kisik in vitalne hranilne snovi.

Več drugih je poročalo, da so utrpeli stvari, kot je prehodni ishemični napad ali mini možganska kap; izguba sluha in gluhost; »sinkopa«, znana tudi kot začasna izguba zavesti; tahikardija; parapareza; in seveda smrt.

"Vemo, zakaj tisti, ki so na žalost umrli ali so bili poškodovani, niso dokončali preskušanja," pojasnjuje Exposé .

»Toda zakaj je na stotine drugih zavrnilo nadaljevanje prve faze kliničnega preskušanja cepiva Pfizer Covid-19 v ZDA, potem ko so prvotno želeli sodelovati? In zakaj je FDA obupano želela skrivati ​​ta dokument med mnogimi drugimi vsaj 75 let?«

V komentarju je nekdo poudaril, da je kljub vsem tem razkritjem še veliko več vprašanj brez odgovorov. Eden od njih se nanaša na Pfizerjeve poskuse injiciranja pri otrocih, ki so podobno povzročili hude telesne okvare in številne smrti.

"Mislim, da je skrajni čas, da pridejo organi pregona ali vojska in zasežejo VSO dokumentacijo ter prisilno prenehajo s temi cepljenji," je zapisal drugi. »S tem, ko dovolijo nadaljevanje teh umorov, ne izpolnjujejo svoje prisege. To je očitno zamegljevanje."

Spet drugi je opozoril, da angleška beseda za »farmacija« izvira iz grške besede za »pharmakeia«, ki je v Svetem pismu prevedena kot ista beseda za »čarovništvo« in »čarovništvo«.

Najnovejše novice o Pfizerjevih cepivih proti "Fauci gripi" lahko najdete na Vaccines.news.

Vir: https://www.naturalnews.com/2022-06-17-pfizer-documents-800-trial-participants-disappeared-dead.html

Pfizerjeve kovid injekcije so uničile na stotine življenj udeležencev preskušanja