Članek
FDA je imela podatke, ki kažejo, da je 82–97 % nosečnic, ki so prejele cepivo Pfizer COVID-19 pred odobritvijo cepiv, izgubilo svoje dojenčke
Objavljeno Jun 03, 2022

FDA je imela podatke, ki kažejo, da je 82–97 % nosečnic, ki so prejele cepivo Pfizer COVID-19 pred odobritvijo cepiv, izgubilo svoje dojenčke

Brian Shilhavy ,
urednik, Health Impact News

Anne Reed iz Operation Rescue je prejšnji teden poročala, da so nedavno objavljeni dokumenti družbe Pfizer, ki so bili predloženi FDA, preden so odobrili njihovo cepivo proti COVID-19 v začetku leta 2021, pokazali, da se je po po-marketinški analizi  82 % – 97 % dokumentiranih nosečnosti zaključilo s smrtjo.

To še bolj dokazuje, da sta Pfizer in FDA sodelovala, da bi prikrila škodljive podatke povezane z uvedbo cepiv Pfizer COVID-19.

Maja 2021 je Operation Rescue objavila poročilo žvižgača, ki je pregledal Pfizerjeve dokumente, predložene Evropski agenciji za zdravila (EMA), ki je decembra 2020 odobrila cepiva Pfizer COVID-19 za uporabo v nujnih primerih v Združenem kraljestvu, in med temi dokumenti (za katere domnevamo, da so bili tudi predloženi FDA, vendar še niso bili objavljeni) so bili rezultati poskusov na živalih, ki kažejo, da so se pri primerkih podgan, ki so jim vbrizgali cepiva, pojavile resne prirojene napake. Glej:

Dokumenti EMA Pfizer o poskusnih cepivih mRNA COVID-19 razkrivajo, da so bili med študijo izvedeni poskusi na živalih – tveganja v nosečnosti so bila prikrita, vendar so jih potrdili podatki VAERS-a

Ko je EMA prvotno odobrila cepiva Pfizer COVID-19, je vključila opozorilo o injiciranju nosečnic:

Plodnost, nosečnost in dojenje

Nosečnost

Podatkov o uporabi cepiva mRNA COVID-19 BNT162b2 ni ali je omejena. Študije reproduktivne toksičnosti pri živalih niso bile zaključene. Cepivo mRNA COVID-19 BNT162b2 ni priporočljivo med nosečnostjo.

Za ženske v rodni dobi je treba pred cepljenjem izključiti nosečnost. Poleg tega je treba ženskam v rodni dobi svetovati, naj se izogibajo nosečnosti vsaj 2 meseca po drugem odmerku.

Dojenje

Ni znano, ali se cepivo mRNA COVID-19 BNT162b2 izloča v materino mleko. Tveganja za novorojenčke/dojenčke ni mogoče izključiti. Cepiva mRNA COVID-19 BNT162b2 se ne sme uporabljati med dojenjem.

Plodnost

Ni znano, ali cepivo mRNA COVID-19 BNT162b2 vpliva na plodnost. (Vir.)

Ko pa je FDA decembra 2020 kmalu po EMA izdala EUA za cepiva Pfizer COVID-19, NI vključila nobenih opozoril za nosečnice in nosečnice. Glej:

Za razliko od Združenega kraljestva, ameriška FDA dovoljuje nosečnicam in doječim ženskam, da prejmejo poskusno cepivo Pfizer COVID

Po objavi VAERS-ovih podatkov 20.5.2022 sta bila v zadnjih 18 mesecih, odkar je bila tem cepivov odobrena EUA, zabeležena 4.202 primera smrti plodov po cepivih proti COVID-19. (Vir.)

Za razliko od izvedenega popolnoma enakega iskanja v VAERS za zadnjih 30 letih (360 mesecih), ko je bilo zabeleženih le 2.239 smrti ploda po vseh cepivih, ki jih je FDA odobrila v teh 30+ letih. (Vir.)

To je 3.653-odstotno povečanje števila mrtvih dojenčkov po cepljenju proti COVID-19 v primerjavi z umrlimi še ne rorojenimi otroci po cepljenjih v zadnjih 30+ letih.

SODIŠČE ODREDILO OBJAVO PFIZERJEVEGA DOKUMENTA, KI RAZKRIVA, DA JE 82 % – 97 % CEPLJENIH NOSEČNIC IZGUBILO SVOJE OTROKE

Anne Reed
Operation Rescue

Nedavno objavljeni zaupni dokument razkriva, da je osupljiva večina dojenčkov v maternici umrla po tem, ko so nosečnicam injicirali cepivo Pfizer.

Strokovnjaki za javno zdravje in zdravstveni delavci za transparentnost (PHMPT) so zahtevali dokumente v zvezi z licenciranjem cepiva kot zahtevo po Zakonu o svobodi informacij, nato pa  tožili upravo za hrano in zdravila (FDA). V začetku januarja 2022 je zvezni sodnik ukazal FDA, da postopno izda dokumente, za katere je trdila, da bodo obdelava trajala desetletja. PHMPT je objavil Pfizerjeve zaupne dokumente, ko so postali dostopni.

V zadnji izdaji, 2. maja 2022, je dokument z naslovom » reissue_5.3.6 postmarketing experience.pdf«  na strani 12 razkril, da je do 8. februarja 2021 270 žensk prejelo injekcijo mRNA med nosečnostjo. Toda 238 primerov očitno ni bilo spremljanih („izid ni zagotovljen“). In zato izidi nosečnosti pri teh ženskah niso znani.

Že samo dejstvo, da 88 % nosečnic, ki so prejele injekcijo, niso spremljali med nosečnostjo, je zelo zaskrbljujoče, saj je imelo 124 od 270 nosečnic kakšno vrsto neželenih učinkov (49 neresnih, 75 resnih) glede na stran 12 istega dokumenta.

Med temi 34 nosečnostmi, ki so znane, poročilo navaja, da je 28 dojenčkov umrlo bodisi v maternici bodisi ob rojstvu. Samo en izid je bil poročan kot normalen, preostalih pet pa kot "na čakanju".

Pri analizi Pfizerjevih lastnih podatkov je jasno, da je 82 % – 97 % dokumentiranih izidov nosečnosti povzročilo smrt. (Različica 15 točk je odvisna od končnega izida tistih v kategoriji »izid na čakanju«.)

"To poročilo potrjuje informacije, ki smo jih objavili lani," je dejal predsednik Operacije Rescue Troy Newman. "Veselimo se, da bomo videli nekakšno odgovornost za tiste, ki so odgovorni za skrivanje teh ključnih podatkov pred javnostjo."

Oglejte si prejšnje poročilo Operation Rescue o vprašanjih nosečnosti, povezanih s cepivi Covid-19:

•  Žvižgač razkriva zaplete v nosečnosti
•  Žvižgači in drugi strokovnjaki opozarjajo na povečano tveganje za neplodnost
•  Odmeven intervju z žvižgaško projektno skupino COVID 19 – opozarjanje na tveganja cepljenja za nosečnice

*Upoštevajte, da sta bila za dvojčka poročana dva različna izida in oba sta bila šteta.

Celoten članek preberite na Operation Rescue .

Vir: https://healthimpactnews.com/2022/fda-had-data-showing-82-97-of-pregnant-women-injected-with-the-pfizer-covid-19-vaccine-lost-their-babies-before-approving-the-shots/