Članek
ZDI SE, DA SO NEKATERI PRIPRAVLJALI VEČ SCENARIJEV ...
Objavljeno May 24, 2022

Opičje koze so bile namizna simulacija šele lani

Avtor , 20. maj 2022

Elitni mediji po vsem svetu so v rdeči pripravljenosti zaradi prvega svetovnega izbruha opičjih koz sredi maja 2022 – le eno leto po tem, ko je mednarodna konferenca o biološki varnosti v Münchnu organizirala simulacijo globalne pandemije, ki vključuje nenavaden sev opičjih koz”, ki se začne sredi maja 2022.

Opičje koze so bile prvič odkrite leta 1958, vendar še nikoli ni bilo globalnega izbruha opičjih koz zunaj Afrike, do sedaj – v točno določenem tednu točno določenega meseca, ki so ga napovedali strokovnjaki za biološko varnost v svoji simulaciji pandemije. Pelji te fante v Vegas!

Ed Yong, ki je napisal na desetine histeričnih člankov o Covidu za Atlantik, vključno s takšnimi dragulji, kot so Bolniki z dolgotrajnim COVID-19, ki se borijo za svojo prihodnostCelo zdravstveni delavci z dolgotrajnim COVID-om so odpuščeniKako je tako veliko smrti postalo normalno?  in  Zadnja izdaja pandemije, je vroč na sceni novega izbruha opičjih koz..

Eric Feigl-Ding se prav tako ukvarja s tem.

Epidemiologa  Jennifer Nuzzo in  Bill Hanage sta na sceni, vendar še vedno od njiju ni besede o tem, ali vidita kaj čudnega glede prvega svetovnega izbruha opičjih koz, ki se je zgodil sredi maja 2022, leto po tem, ko sta delovala kot svetovalca za mednarodno biološko varnost pri simulaciji svetovnega izbruha opičjih koz, ki se zgodi sredi maja 2022.

Vlada ZDA je vroča na sceni z naročilom 13 milijonov odmerkov cepiva proti opičjim kozam iz bavarskega Nordica.

WHO je na sceni.

Globalni izbruh opičjih koz – ki se pojavi na natančni časovnici, predvideni s simulacijo biološke varnosti globalnega izbruha opičjih koz pred letom dni – je osupljivo podoben izbruhu COVID-19 le nekaj mesecev po dogodku 201, simulaciji pandemije koronavirusa, skoraj enakemu COVID-19.

Dogodek 201 so oktobra 2019 – le dva meseca pred prvim razkritjem koronavirusa v Wuhanu – gostili fundacija Gates, Svetovni gospodarski forum, Bloomberg in Johns Hopkins. Tako kot pri Dogodku 201 so tudi udeleženci simulacije Opičje koz do zdaj molčali, da so sodelovali v simulaciji pandemije, katere dejstva so se v resničnem življenju uresničila le nekaj mesecev pozneje.

Ena oseba, ki je bila prisotna tako na dogodku 201 kot na simulaciji opic, je George Fu Gao, direktor kitajskega centra za nadzor bolezni. Na dogodku 201 je Gao posebej opozoril na boj proti "napačnim informacijam" med "hipotetično" pandemijo koronavirusa.

Tukaj je Gao na dogodku 201 tik poleg naše Avril Haines, direktorice nacionalne obveščevalne službe – tehnično najvišjega obveščevalnega uradnika v Združenih državah. Poglej te srčke. Ali se zaradi tega ne počutiš toplo in mehko? Uf. Kim Philby naredi ljubosumno.

Kljub temu ne bom sedel tukaj in razpravljal o divjih teorijah zarote, da bi lahko bilo kaj nenavadnega glede globalne pandemije, ki se zgodi le nekaj mesecev po simulaciji globalne pandemije natanko takšne vrste, ki ji je kmalu zatem sledil prvi svetovni izbruh še bolj obskurnega virusa le nekaj mesecev po simulaciji izbruha natanko te vrste.

Če želite biti dober Američan in zaslužiti šestmestno plačo – ali biti prijatelj z ljudmi, ki prejemajo šestmestne plače – potem storite, kot vam narekuje vaša vlada: sedite, utihnite, ostanite doma, rešujte življenja, vzemite svoja cepiva, pokažite svoje papirje in nagobčite svoje otroke.

Avtor

  • Michael P Senger je odvetnik s sedežem v Združenih državah. Od marca 2020 raziskuje vpliv Kitajske komunistične stranke na odziv sveta na COVID-19, pred tem pa je bil avtor Kitajska propagandna kampanja za globalno zaklepanje in The Masked Ball of Cowardice v reviji Tablet Magazine.

Viri:
https://thevaultproject.org/here-we-go-again-monkeypox...
https://brownstone.org/articles/monkeypox-was-a-table-top-simulation-only-last-year/
https://publishwall.si/dajana.babic/post/638079/tako-je-bila-nacrtovana-pandemija-opicjih-koz
https://www.odpriteoci.si/post/nikar-si-ne-dovolite-da-vas-%C5%A1e-enkrat-prevarajo