Članek
'USTAVIMO TE NORCE, V NASPROTNEM PRIMERU BOMO IMELI JEDRSKO VOJNO', je javnosti poslal sporočilo francoski kapitan Alexandar
Objavljeno May 05, 2022

(avtomatski prevod)

"USTAVIMO TE NORCE, V NASPROTNEM PRIMERU BOMO IMELI JEDRSKO VOJNO", je javnosti poslal sporočilo francoski kapitan Alexandar

3 maj 2022

fotografija: printscreen

Na družbenih omrežjih se je pojavil posnetek francoskega kapetana Alexandera Juvinga Bruna, ki v zelo čustvenem nagovoru žali francoske generale, ki po njegovih besedah ​​želijo Francijo vleči v jedrsko vojno z Rusijo. Ta video je že požel veliko pozornosti javnosti na družbenih omrežjih, in kar je zanimivo, največji mediji o tem ne govorijo. Spomnimo, na francoskih informativnih kanalih se pojavljajo vojaški uradniki, ki počasi govorijo o vojni proti Rusiji.

»Dragi moji prijatelji, dober dan. Pošiljam vam ta novi posnetek, dokler je vroče, ker sem malo jezen, ker slišim na vseh družbenih omrežjih, ker usrana medijska študija vsako nedeljo sprejema polkovnike, da javno pripravijo francoskega stotnika in še naprej obtožujejo vrhunsko vojsko uradniki poslušanja ukazov drugih, za katere vemo, od kod prihajajo, ali pa »prevzameš odgovornost, razsežnosti, ki si jih ne moreš predstavljati«.

»Vsi generali in vsi polkovniki, polkovnik Goya, general Yakovleff, general Deporte in drugi generali, general Clermont, vsi tisti, ki verjamete na besedo in pišete ter pozivate vse Francoze, naj se pripravijo na vojno, ste vsaj neumni. « je v eni sapi postavil francoskega kapitana in dodal, da čeprav bi jih moral spoštovati, poudarja, da so idioti.

“Vi ste na poti da nas odvedete v vojno in kljub temu, da ste neodgovorni, vi ste še norci. Zato, da vam vsi tv študiji dajejo besedo, a ta beseda ima vrednost”, je neposredno nagovoril najvišje vojaške uradnike in poudaril, da so bili tukaj zadnja desetletja, da branijo Francijo in branijo svoj narod, zdaj pa vodijo ta narod v vojno.

"Ne gre samo za kri, ki jo imate na rokah, ampak tudi za jedrsko sevanje v nosnicah, ki ga vdihnemo in je hujša od krvi. Niste tukaj zato, da bi pripravljali vojno proti manjšemu sovražniku, ampak proti nevarnemu sovražniku, Rusiji," je zelo čustveno nadaljeval Alexander Juving Brune, ki je dejal, da Rusija ni sovražnik, ampak le geopolitični nasprotnik, in vedno znova opozarjal, da je bila vedno zaveznica Francije.

"Ste na poti, da vse to izbrišete in nas popeljete v vojno in, kar je najpomembneje, v jedrsko vojno. Ti si totalno nor in neodgovoren. Mislim pa, da so Francozi tudi jezni in veliko bolj odgovorni kot ti. Ker poznajo ceno vojne in ta cena je cena krvi, cena sevanja ..."

Vse je prosil, naj ta videoposnetek delijo v čim večjem številu, saj je to eden od načinov, da se, kot je dejal, "zoperstavimo norcem, ki so na poti, da nas popeljejo v jedrsko vojno z Rusi. Ustavili vas bomo.'"Poudaril je, da je njihova dolžnost braniti Francijo, a jo počasi izdajajo, ker branijo Nato, Nato pa ni Francija. "Vi ste francoski generali, ne generali Nata", pri čemer poudarja, da "niste kapitani BFM in Cnews (dva največja info kanala v Franciji - op. urednika). Brani te nas, ser*nje, namesto da nas peljete v vojno, ker bodo solze, kri in sevanje," je zaključi s prošnjo, da se čim več deli ta njegov video.

====== Originalni prispevek ======

(VIDEO)”ZAUSTAVIMO OVE LUDAKE INAČE ĆEMO IMATI NUKLEARNI RAT”, Aleksandar, francuski Kapetan, poslao poruku javnosti

3. maja, 2022

foto: printscreen

Na društvenim mrežama se pojavio snimak francuskog kapetana Aleksandar Juving Brune-a koji u veoma emotivnom obraćanju iznosi niz uvreda na francuske generale, koji po njemu žele da uvuku Francusku u nuklearni rat sa Rusijom. Ovaj snimak je već izazvao veliku pažnju javnosti na društvenim mrežama a ono što je interesantno, najveći mediji o tome ne govore. Podsetimo da se na francuskim informativnim kanalima pojavljuju vojni zvaničnici koji polako govore o ratu protiv Rusije.

“Moji dragi prijatelji, dobar dan. Šaljem vam ovaj novi snimak dok je vruće, zato što sam malo ljut, zato što čujem na svim društvenim mrežama, zato što studija gov*njivih medija primaju svake nedelje pukovnike kako bi pripremile javno mnjenje za rat protiv Rusa”, otpočeo je svoje obraćanje ovaj francuski Kapetan i nastavio optužbama prema najvišim vojnim zvaničnicima da slušaju tuđa naređenja koja znamo odakle dolaze, ali, “uzimate odgovornost, dimenzije koju ne možete da zamislite”.

“Svi generali i svi pukovnici, pukovnik Goja, general Yakovleff, general Deporte i drugi generali, general Klermon, svi oni koji uzimaju reč i koji pišu i koji pozivaju sve Francuze da se pripreme za rat, vi ste u najmanju ruku tupani”, u jednom dahu je nastavio francuski Kapetan, dodavši da iako treba da ih respektuje naglašava da su tupani.

“Vi ste na putu da nas odvedete u rat i pored toga što ste neodgovorni, vi ste ludaci. Zato što vam sva tv studija daju reč, a ta reč ima vrednost”, direktno se obratio najvišim vojnim zvaničnicima i naglasio da su oni poslednjih decenija bili tu da brane interese Francuske i da brane svoj narod a sada taj narod vode u rat.

“Nije samo krv koju imate po rukama već i nuklerana radijacija u nozdrvama, koja se udiše i koja je gora od krvi. Vi niste tu da spremate jedan rat protiv minornog neprijatelja, nego protiv jednog opasnog neprijatelja, Rusije”, veoma emotivno je nastavio Aleksandar Juving Brune rekavši da Rusija nije neprijatelj već samo geopolitički protivnik od uvek i podsetio da je uvek bila saveznik Francuskoj.

“Vi ste na putu da sve to izbrišete i da nas odvedete u rat i što je najvažnije u nuklearni rat. Vi ste totalno ludi i neodgovorni. Ali mislim da su Francuzi takođe ljuti i da su mnogo odgovorniji nego vi. Zato što znaju cenu rata i ta cena je cena krvi, cena radijacije…”

Zamolio je sve da podele u što većem broju ovaj video jer je to jedan način da se, kako je rekao, “suprostavimo ludacima koji su na putu da nas uvedu u nuklearni rat sa Rusima. Zaustavićemo vas”. Naglasio je da je njihova obaveza da brane Francusku ali je polako izdaju jer brane Nato a Nato nije Francuska. “Vi ste francuski generali a ne Nato generali”, naglasivši da “niste kapetani BFM i Cnews (dva najveća info kanala u francuskoj – napomena urednika). Branite nas, sr*nje, umesto da nas vodite u rat jer će biti suza, krvi i radijacije”, završivši molbom da se što više podeli ovaj njegov snimak.