Članek
Sanje Billa Gatesa o nadzoru planeta prek Svetovne zdravstvene organizacije postajajo bližje resničnosti
Objavljeno May 05, 2022

Sanje Billa Gatesa o nadzoru planeta prek Svetovne zdravstvene organizacije postajajo bližje resničnosti

Brian Shilhavy ,
urednik, Health Impact News

Občasno dobim e-poštna sporočila od ljudi, ki me prosijo, naj pokrijem kakšno zgodbo ali video o Billu Gatesu in njegovem vplivu na globalno proizvodnjo in distribucijo cepiv, in običajno odgovorim tako, da osebo, ki pošilja informacije, vprašam, ali je najprej iskala » Bill Gates ” o Health Impact News , ker že več kot desetletje pokrivamo vlogo Billa Gatesa za globalnimi programi cepljenja, predvsem z nakupom kontrolnega deleža v Svetovni zdravstveni organizaciji.

Če iščete » Bill Gates « na Health Impact News , bo vrnil rezultat 318 člankov (319, ko bo ta objavljen).

8. aprila 2020, ko so bili šele tedni pred plandemijo COVID, sem objavil članek z naslovom:

Kdo nadzoruje odziv ZDA na COVID19: Bela hiša ali Bill Gates?

kjer sem predstavil zelo močne dokaze, da je Bill Gates nadzoroval politiko ZDA glede COVID-19 in ne Donald Trump ali Bela hiša. Objavljena je bila dan po tem, ko je predsednik Trump napovedal, da ZDA ne bodo več podpirale Svetovne zdravstvene organizacije.

Tukaj je nekaj odlomkov:

Predsednik Trump je svojo trenutno službo predsednika ZDA začel januarja 2017. Glede na prihajajoče volitve novembra 2020 se bo njegovo delo končalo januarja 2021 ali januarja 2025. Njegovo delo je začasno delo, ki traja bodisi 4 leta ali največ 8 let.

Bill Gates po drugi strani ni izvoljeni uradnik. Kot ena najbogatejših oseb na planetu je desetletja vplival na javnozdravstveno politiko, ki je zajemala administracijo več predsednikov ZDA.

Svoje službe ne bo končal kmalu in dvomim, da obstaja kakšna entiteta na zemlji, ki je dovolj močna, da bi ga v to prisilila.

Včeraj, 7. aprila 2020, je predsednik Trump sporočil, da Združene države morda ne bodo več podpirale Svetovne zdravstvene organizacije (WHO), ker meni, da je ta organizacija napačno ravnala s pandemijo koronavirusa. Dejal je, da Svetovna zdravstvena organizacija prejme več sredstev iz Združenih držav, kot od katere koli druge države.

Kar se tiče držav, je to morda res, vendar nihče ne prispeva več k Svetovni zdravstveni organizaciji kot Bill Gates, bodisi neposredno prek svoje fundacije Billa in Melinde Gates ali prek drugih organizacij in podjetij, ki jih financira.

Bill Gates je bogatejši in močnejši od večine držav na svetu in ne odgovarja nikomur.

Kaj je torej njegov končni namen v odzivu na COVID19, ki ga je ustvaril in ki je ohromil gospodarstvo ne le Združenih držav, ampak tudi tako rekoč vseh drugih držav na svetu?

Čeprav se morda zdi že celo večnost, ko je bila pred malo več kot 3 tedni ustanovljena delovna skupina Bele hiše COVID19 in je bilo priporočilo, da se vsi Američani "zaklenejo" za 15 dni in med drugim izvajajo socialno distanciranje.

Ko smo z grozo spremljali, se je ameriško gospodarstvo močno ustavilo, zdelo pa se je, da predsednik Trump pripravlja ameriško javnost, da se vrne na delo in nadaljuje z običajnimi dejavnostmi sredi strahu pred koronavirusom. Izjava, ki nam jo je ves čas govoril, je bila:

Zdravljenje ne more biti hujše od težave.

Videti je bilo, da je razumel, da so posledice, vključno z zdravstvenimi posledicami, če ljudje ostanejo brez dela in so socialno izolirani, veliko hujše od strahu pred tem, kaj lahko naredi koronavirus.

Zdelo se je, da so nas celo njegovi zdravstveni svetovalci pomirili, da so ogroženi predvsem starejši in šibki in ne večina prebivalstva.

A vse se je zelo hitro spremenilo in kmalu je bilo objavljeno, da se bodo te omejitve nadaljevale še 30 dni.

Kaj se je spremenilo?

Dva zdravnika z nacionalnim ugledom sta se s predsednikom Trumpom pojavila na večini sestankov delovne skupine za koronavirus Bele hiše in jasno je, da sta ta dva zdravnika prepričala predsednika Trumpa, da je država zaprta dlje, kot je očitno želel.

Toda večina držav verjetno ne ve, da imata oba zdravnika finančne povezave z Billom Gatesom.

Dr. Fauci se rokuje z Billom Gatesom leta 2018 na delavnici NIH. Vir slike .

Anthony Fauci  je direktor Nacionalnega inštituta za alergije in nalezljive bolezni (NIAID), oddelka Nacionalnega inštituta za zdravje (NIH).

Leta 2019 je NIH objavil, da porabi 100 milijonov dolarjev (sredstva vlade ZDA) "za razvoj genskih terapij za dve bolezni: HIV in srpastocelično bolezen (SCD)." NIAID dr. Faucija je bil del tega.

V isti objavi je fundacija Gates obljubila tudi 100 milijonov dolarjev v sodelovanju z NIH.

Fundacija Gates in Nacionalni inštitut za alergije in nalezljive bolezni (NIAID), ki je del NIH, trenutno skupaj z drugimi terapijami raziskujeta gensko zdravljenje HIV in ugotavljata, da jima bo to sodelovanje omogočilo, da okrepijo svoje raziskave, usklajujejo svoja prizadevanja in pospešujejo študije v zgodnja klinična preskušanja, da se testirajo obetavni posegi.

»To sodelovanje je ambiciozen korak naprej, saj izkorišča najsodobnejša znanstvena orodja in obsežno globalno raziskovalno infrastrukturo NIH, da bi nekega dne prinesla zdravilo in končala svetovno pandemijo HIV,« je povedal direktor NIAID Anthony S. Fauci, dr. izjava o najavi pobude. ( Vir .)

Podjetje za zdravila  Moderna  je bilo prvo podjetje, ki je prejelo sredstva za razvoj cepiva proti COVID-19. Razvijali naj bi ga pod vodstvom dr. Faucija in NIAID.

Moderna je poslala viale cepiva na Nacionalni inštitut za alergije in infekcijske bolezni (NIAID) v Bethesdi, Md. Cilj klinike je do konca aprila testirati cepivo na približno 20 do 25 zdravih prostovoljcih. Cilj študije bo ugotoviti, ali sta dva odmerka cepiva varna in ali povzročita odziv imunskega sistema za boj proti okužbi s COVID-19.

Direktor NIAID dr. Anthony Fauci je za Journal povedal, da je to hitrost brez primere, s katero bi se lahko ustvarilo potencialno cepivo za globalni izbruh bolezni. ( Vir .)

Kot smo že poročali, bo to cepivo na osnovi mRNA, ki še nikoli ni bilo na trgu.

Moderna je že razvijala potencialno cepivo na osnovi mRNA skupaj z dr. Faucijem in Billom Gatesom za okužbo s HIV. Glej:

Moderna je prejela začetno donacijo v višini 20 milijonov dolarjev fundacije Gates

Toda zahvaljujoč sklicevanju na  Zakon o pripravljenosti javnosti in pripravljenosti na izredne razmere (Public Readiness and Emergency Reparedness Act) je prvič v zgodovini naše države cepivo COVID19 hitro sledilo brez običajnih testiranj in varnostnih ukrepov in bo nedvomno postalo prva mRNA- cepivo, ki bo testirano v ZDA in svetovnem prebivalstvu.

Bill Gates z dr. Debro Birx. Vir slike .

Dr. Debra Birx , druga zdravnica v projektni skupini za koronavirus Bele hiše, je z dr. Faucijem sodelovala pri raziskavah proti virusu HIV/AIDS in razvoju cepiv ter ima tudi finančne vezi z Billom Gatesom.

Po besedah ​​Patricka Howleyja, ki piše za  National File , je dr. Birx zavrgel več predlaganih modelov za izbruh koronavirusa in izbral en sam model, ki ga je financiral Bill Gates prek Inštituta za zdravstvene meritve in vrednotenje (IHME). ( Vir .)

Howley  tudi poroča :

Deborah Birx  je v upravnem odboru The Global Fund , ki ga močno financira organizacijska mreža Billa Gatesa, kot je odkril novinar Jordan Schactel. Fundacija Billa in Melinde Gates  je leta 2012 Globalnemu skladu podelila zadolžnico v višini 750 milijonov dolarjev.

Globalni sklad pojasnjuje : »Fundacija Bill & Melinda Gates je ključni partner Globalnega sklada, ki zagotavlja denarne prispevke, aktivno sodeluje v njegovem upravnem odboru in odborih ter podpira prizadevanja za zagovorništvo, komunikacijo in zbiranje sredstev Globalnega sklada. Fundacija Gates je do danes prispevala 2,24 milijarde USD v Globalni sklad in obljubila 760 milijonov USD za šesto dopolnitev Globalnega sklada, ki zajema obdobje 2020–2022.

Globalna agenda Billa Gatesa

Vir .

Globalna agenda Billa Gatesa ni skrivnost, v zadnjih dneh pa je vstopil v medijske kroge, da bi promoviral svojo agendo.

Želi, da bi celotno populacijo cepili z novim cepivom COVID19, ki temelji na mRNA, in želi, da se zaporni ukrepi nadaljujejo, dokler se to cepivo ne razvije. Ko bo razvit, bodo lahko potovali le tisti, ki imajo potrdilo o cepivu proti COVID-19. Glej:

Bill Gates zahteva potrdila o cepivu kot pogoj za potovanje

To ni nič novega za Billa Gatesa. Ta načrt je bil vzpostavljen že vrsto let in ob trenutnem strahu pred koronavirusom in zaprtju po vsem svetu se bliža uresničitvi svojih sanj o cepljenju vsakega človeka na planetu s cepivom, ki ga financira.

Ljudje že leta opozarjajo na globalno agendo Billa Gatesa in ne le tisti, ki imajo skeptični pogled na cepiva. Celo nekateri mediji, ki jih sponzorirajo podjetja, so v preteklih letih izrazili zaskrbljenost glede Gatesovega nadzora nad globalnim zdravjem in vpliva, ki ga ima na Svetovno zdravstveno organizacijo (WHO).

Oglejte si ta članek Politico iz leta 2017  :

Spoznajte najmočnejšega zdravnika na svetu: Billa Gatesa

Mediji že leta poročajo, da fundacija Billa in Melinde Gates prispeva zelo veliko sredstev v Svetovno zdravstveno organizacijo, takoj za Združenimi državami in prekaša vse druge države sveta.

Vendar je to le merjenje neposrednih prispevkov. SZO črpa manj kot 20 % svojega proračuna od vlad držav po vsem svetu. Ostalih 80 % in več prihaja iz zasebnih institucij in posameznikov.

WHO ima dva glavna vira prihodkov:

  • odmerjeni prispevki  (določeni zneski, za katere se pričakuje, da jih bodo plačale vlade držav članic, glede na dohodek in prebivalstvo) in
  • prostovoljni prispevki  (druga sredstva, ki jih zagotovijo države članice, plus prispevki zasebnih organizacij in posameznikov).

Vir .

Večina porabe preko fundacije Billa in Melinde Gates je namenjena razvoju cepiv. Stojijo za organizacijo Global Alliance for Vaccine and Immunization (GAVI), ki dopolnjuje to, kar WHO porabi za razvoj cepiva.

Če želite izvedeti več o globalni agendi Billa Gatesa, ki se zavzema za cepljenje vseh na planetu in vključuje digitalno valuto ter nadzor nad svetovnim bančnim sistemom, si je to video poročilo Spira Skourasa potrebno OBVEZNO OGLEDATI, dokler je še na voljo.

Preberite celoten članek tukaj .

Nove objave WHO in Billa Gatesa, ki razkrivajo, kaj sledi

V začetku tega tedna je Bill Gates objavil, kakšen je načrt za to, kar sledi zdaj, ko je bila večina svetovnega prebivalstva pogojena, da se boji "virusov" in preda vse svoje državljanske svoboščine za boj proti tej "nevidni vojni" proti "globalnim pandemijam".

Keean Bexte, ki piše za poročila The Counter Signal :

Bill Gates je napovedal ustanovitev pandemične ekipe "GERM", ki bo spremljala suverene narode in odločala, kdaj morajo ukiniti državljanske svoboščine ljudi, jih prisiliti k nošenju mask in zapreti meje.

»Potrebujemo stalno organizacijo strokovnjakov, ki so v celoti plačani in pripravljeni na usklajen odziv na nevaren izbruh v vsakem trenutku. svoji knjigi predlagam, da to skupino poimenujemo  ekipa GERM—Global Epidemic Response and Mobilization— team ,« piše Gates na svoji  spletni strani .

»Strokovnjaki ekipe za spremljanje bolezni bi iskali morebitne izbruhe. Ko ga opazi, bi moral GERM imeti možnost, da razglasi izbruh in sodeluje z nacionalnimi vladami in Svetovno banko, da zelo hitro zbere denar za ukrepanje. Strokovnjaki za razvoj izdelkov bi svetovali vladam in podjetjem glede zdravil in cepiv z najvišjo prednostjo.

Gates nadaljuje in pravi, da se bo ekipa usklajevala z različnimi državami, da bi določila, "kako in kdaj izvajati zapiranje meja in priporočati uporabo mask."

»... Vojske redno izvajajo vojne igre, da bi ocenile svojo pripravljenost – enako bi morali storiti z grožnjami bolezni. V večini držav lahko te vaje vodijo lokalni zdravstveni in vojaški voditelji, pri čemer GERM deluje kot svetovalec in pregledovalec. Za nekatere države z nizkimi dohodki bi moral svet vlagati v izgradnjo te zmogljivosti in po potrebi posojati sredstva.

In kako se bo ta načrt GERM izvajal?

Seveda prek Svetovne zdravstvene organizacije, ki jo obvladuje kot njeni največji financer.

Po Gatesovih besedah ​​bo globalna ekipa sestavljena iz 3000 strokovnjakov za bolezni pod pristojnostjo Svetovne zdravstvene organizacije (WHO) in bo prejela približno  milijardo dolarjev na leto sredstev .

In kdo bolje sestavi tako ekipo kot Bill Gates? Navsezadnje se zdi, da ima Gates kristalno kroglo v pandemiji.

18. oktobra 2019, le nekaj tednov preden je Kitajska svetu povedala o COVID-19, je Center za zdravstveno varnost Johna Hopkinsa organiziral  dogodek 201  v sodelovanju s Svetovnim gospodarskim forumom in fundacijo Billa in Melinde Gates.

Z neprimerljivo predvidevanjem so udeleženci dogodka 201 oblikovali » izmišljeno pandemijo koronavirusa « – skoraj identično COVID-19 –, ki bi zahtevala globalni odziv od zgoraj navzdol in dogovarjanje različnih nacionalnih vlad in mednarodnih organizacij.

Gatesova napoved ekipe GERM sovpada s pripravo  svetovnega sporazuma o pandemiji s strani Svetovne zdravstvene organizacije .

Kot je že poročal The Counter Signal, je bila pogodba o pandemiji uvedena na  posebnem zasedanju SZO  z naslovom "Svet skupaj" decembra 2021.

V skladu s Svetovno zdravstveno organizacijo mora pogodbo podpirati ustava SZO, ki v skladu s členom 19 "[zagotavlja] Svetovni zdravstveni skupščini  pooblastilo za sprejemanje konvencij ali sporazumov o kateri koli zadevi  v pristojnosti SZO." [Poudarek dodan]

Ta organ je bil prvotno zasnovan tako, da se nanaša samo na Okvirno konvencijo Svetovne zdravstvene organizacije o nadzoru tobaka, vendar se širi, da vključuje narekovanje prihodnjih odzivov držav članic na pandemijo.

V prihodnosti pogodba o pandemiji ne bo zagotovila le, da bodo države članice spoštovale  mednarodne zdravstvene predpise  , ampak bo tako rekoč postavila WHO na voznikov sedež. Države članice, vključno z ZDA in Kanado, bodo svoja naročila sprejemale neposredno od organizacije.

Kot pojasnjuje konservativna poslanka  Leslyn Lewis  : »Pogodba vključuje 190 držav in bi bila pravno zavezujoča. Pogodba opredeljuje in razvršča, kaj se šteje za pandemijo, in to bi lahko sestavljale široke klasifikacije, vključno s povečanjem števila rakavih obolenj, srčnih bolezni, kapi itd . Če je pandemija razglašena, WHO prevzame globalno zdravstveno upravljanje pandemije.  “

“…. " Še bolj zaskrbljujoče je, da če bo ta pogodba zapisana, bi WHO imela popoln nadzor nad tem, kar imenujemo pandemija . Lahko bi narekovali, kako se lahko naši zdravniki odzovejo, katera zdravila se lahko uporabljajo in katera ne, ali katera cepiva so odobrena. Na koncu bi imeli pristop, ki bi ustrezal vsem za ves svet ... Enkraten odziv na zdravstveno krizo ne deluje niti po vsej Kanadi, kaj šele po vsem svetu.”

Svetovna zdravstvena organizacija je nadalje navedla, da bo morda treba sankcionirati države, ki ne spoštujejo predpisov, ki jih narekuje Svetovna zdravstvena organizacija s svojo pogodbo o pandemiji.

Ni nerazumno domnevati, da bi ekipa GERM kot nova veja WHO nadzorovala zagotavljanje skladnosti držav članic s pogodbo o pandemiji po dokončnem oblikovanju osnutka in podpisu držav članic.

Naslednje vprašanje je torej, kako bi WHO in Bill Gates lahko spremljala vsakega posameznika v vsaki državi, da bi ugotovila, ali je dovolj ljudi bolnih, da bi upravičili zaklepanje regije.

V ta namen je Svetovna zdravstvena organizacija sklenila pogodbo s hčerinsko družbo Deutsche Telekom T-Systems s sedežem v Nemčiji za  razvoj globalnega sistema potnih listov za cepivo z načrti za  povezavo vseh ljudi na planetu z digitalno identifikacijsko kodo QR .

»COVID-19 prizadene vse. Države se bodo torej pandemije rešile le skupaj. Potrdila o cepljenju, ki so zaščitena pred posegi in digitalno preverljiva, gradijo zaupanje. SZO zato podpira države članice pri izgradnji nacionalnih in regionalnih omrežij zaupanja in tehnologije preverjanja,« pravi vodja oddelka WHO za digitalno zdravje in inovacije Garrett Mehl.

»Storitev prehoda SZO služi tudi kot most med regionalnimi sistemi. Lahko se uporablja tudi kot del prihodnjih akcij cepljenja in evidence na domu."

Tako bo obstajala ena pogodba o pandemiji, ena ekipa GERM, en globalni potni list za cepivo in ena Svetovna zdravstvena organizacija za spremljanje vsakega človeka na planetu. ( Celoten članek .)

Generalni direktor JPMorgan Chase Jamie Dimon z Billom Gatesom. Vir slike .

Ko govorimo o "Billu Gatesu", ne mislimo le na enega človeka, ampak na celotno mrežo milijarderjev globalistov, ki morajo sodelovati, da bi poskusili izvesti ta državni udar, saj smo že sredi tretje svetovne vojne in večina ljudi še vedno spi in nimajo pojma, kaj se v resnici dogaja.

Kolegi globalistični zarotniki so vodje najmočnejših svetovnih bank in upravljavcev skladov, kot so izvršni direktor JPMorgan Chase Jamie Dimon , Larry Fink iz Blackrocka, Mortimer J. Buckley iz Vanguarda in Warren Buffet iz Berkshire Hathawaya, ki je eden največjih sodelavcev Fundacija Billa in Melinde Gates .

Ta načrt za prestrukturiranje svetovne vlade, zrušitev finančnega sistema in zamenjavo gotovine z digitalnimi valutami centralne banke ter zahtevanje digitalnih ID-jev za sodelovanje v svetovnem gospodarstvu ni več »teorija zarote«, saj svoje načrte objavljajo od leta 2019, v pripravah na COVID-19.

Pred nami so množični nemiri in pomanjkanje hrane in tako kot je bila Kitajska poligon za svetovni odziv na COVID-19, je Kitajska spet trenutno poligon za preizkušanje naslednje faze .

Vir: https://healthimpactnews.com/2022/bill-gates-dream-to-control-the-planet-through-the-world-health-organization-is-becoming-closer-to-reality/