Članek
FDA in Pfizer sta vedela, da kovid cepivo povzroča imunosupresijo
Objavljeno Apr 25, 2022

Z drugo serijo 11.000 dokumentov Pfizer, ki so bili objavljeni 1. aprila 2022, so stari sumi pridobili novo podporo. Kot je poročala Kim Iversen, sogostiteljica v "Rising-u"  (video zgoraj), je prvo bombastično razodetje to, da naravna imunost deluje in Pfizer je to že ves čas vedel.

Podatki kliničnega preskušanja so pokazali, da ni bilo razlike v rezultatih med tistimi s predhodno okužbo s COVID in tistimi, ki so prejeli injekcijo. Nobena skupina ni doživela hude okužbe. Naravna imunost je bila statistično enaka cepljeni tudi glede tveganja okužbe.

Pri mlajših odraslih je večja verjetnost stranskih učinkov
Drugo razkritje je, da so bili stranski učinki injekcij hujši pri mlajših ljudeh, starih od 18 do 55 let, kot pri tisti, starih 55 let in več. (Tveganje za neželene učinke se je povečalo tudi z dodatnimi odmerki, tako da je bilo tveganje po drugem odmerku večje kot po prvem.)

Kot mnogi od nas že ves čas pravijo, je tveganje za hud COVID dramatično nižje pri mlajših ljudeh kot pri tistih, starejših od 60 let, zaradi česar je povečano tveganje za neželene učinke nesprejemljivo.

Kot je zapisal The Naked Emperor na Substack-u (1) "s cepivom, ki povzroča pogostejše in hujše reakcije in neželene dogodke pri mlajših posameznikih, bi moralo biti cepivo omejeno na tiste, ki jim dejansko grozi huda bolezen COVID-19."

Pfizerjevi dokumenti kažejo visoko stopnjo miokarditisa

Zanimivo je, da Pfizerjeva dokumentacija vključuje tudi zdravstvene informacije, ki so jih glavni mediji in preverjalci dejstev označili kot dezinformacije ali lažne zinformacije. Obrazec za soglasje za pediatrijo navaja več možnih stranskih učinkov, vključno s stopnjo miokarditisa 10 na 100.000 – veliko večja od stopnje 1 od 50.000 (tj. 2 od 100.000), o kateri so poročali prej.

Vemo tudi, da je miokarditis veliko pogostejši pri mladih moških, zato je tveganje zanje bistveno večje kot 10 na 100.000, saj predstavljajo glavnino teh poškodb.

Učinki na reproduktivno zdravje niso znani

V obrazcu za soglasje je tudi navedeno, da učinek na spermo, plodove in doječe otroke ni znan. Vendar pa zdravstvene oblasti in mediji kot "dejstvo" zagovarjajo, da cepljenje ne vpliva na reproduktivno zdravje ali plodnost in je popolnoma varno za nosečnice in doječe matere.

Če učinek ni znan, po definiciji ne morete trditi, da je neškodljiv. Če to storite, lažete, čisto preprosto, in direktorica Centrov za nadzor in preprečevanje bolezni dr. Rochelle Walensky je le ena na dolgem seznamu tistih, ki so za to krivi. Javnosti je večkrat zagotovila, da cepljenje ne predstavlja zdravstvenega tveganja za nosečnice ali njihove dojenčke. Tukaj je Walensky maja 2021:


In tukaj, oktobra 2021, še vedno trdi, da ni tveganj.


Podobno je avgusta 2021, ko je bil Comirnaty licenciran, dr. Anthony Fauci, direktor Nacionalnega inštituta za alergije in nalezljive bolezni, trdil, da je cepivo COVID varno med nosečnostjo:



Video morda ne bo deloval v vseh brskalnikih

Ameriški kolidž porodničarjev in ginekologov (ACOG) prav tako daje nedvomne izjave o varnosti, češ da se cepljenje lahko opravi v katerem koli trimesečju, poudarek pa mora biti na prejemu cepiva čim prej, da se čim bolj izboljša zdravje mater in ploda. (2) Vendar celo nalepka na Comirnatyju (3), (4) navaja, da "razpoložljivi podatki o zdravilu Comirnaty, ki je dano nosečnicam, niso zadostni za obveščanje o tveganjih, povezanih s cepivom v nosečnosti."

Pojav pospeševanja bolezni s protitelesi ni izključeno

Mnoge, ki so opozarjali na možnost, da cepiva mRNA povzročijo pospeševanje bolezni s protitelesi (ADE) – situacijo, v kateri ste na koncu bolj dovzetni za resno okužbo, kot bi bili sicer – so mediji umazalii in demonizirali ter označili kot trosilce dezinformacij.

Vendar pa sam Pfizerjev privolitveni obrazec jasno navaja: "Čeprav do danes še ni bilo videno, še ni mogoče izključiti, da lahko raziskovano cepivo poslabša kasnejšo bolezen COVID-19." Kot je ugotovil Iversen, če ADE res sploh ne bi bil zaskrbljujoč, ga obrazec za privolitev ne bi vključeval. Pa vendar je tam.

S cepivom povezano pospeševanje bolezni (VAED), je prav tako navedeno kot "pomembno potencialno tveganje" v tabeli 5 na strani 11 dokumenta, imenovanega "5.3.6 Kumulativna analiza poročil o neželenih dogodkih po pridobitvi dovoljenja za promet".(5)

Do 28. februarja 2021 je imel Pfizer 138 primerov suma VAED, od tega 75 hudih, ki so povzročile hospitalizacijo, invalidnost, življenjsko nevarne posledice ali smrt; skupno 38 primerov se je izkazalo za smrtonosne, 65 pa je ostalo nerešenih. (6), (7)

Poleg tega, kot ugotavlja Daily Expose (8), "Klinična preskušanja 3. faze so zasnovana, da bi odkrili pogoste ali hude stranske učinke, preden je cepivo odobreno za uporabo, vključno z ADE. Toda v tem je težava, [ker] nobeno od cepiv proti COVID-19 ni končalo preskušanja faze 3."

Pfizerjeva faza 3 se bo končala 8. februarja 2024 (9) – čez skoraj dve leti! Kljub temu je Pfizer v svoji vlogi FDA sklenil, da "Nobenega od 75 primerov ni bilo mogoče dokončno šteti za VAED."
"[KAKO] za vraga ne bi mogli dokončno sklepati, da je bil VAED kriv, ko so bile med 75 % potrjenih 'prebojnih' primerov, o katerih so poročali, huda bolezen, ki je povzročila hospitalizacijo, invalidnost, smrtno nevarne posledice?" sprašuje Daily Expose. (10)
Pfizer je vedel o imunosupresiji

Še ena razkrivajoča izjava, ki jo najdemo v dokumentih, je ta:
"Klinična laboratorijska ocena je pokazala prehodno zmanjšanje limfocitov, ki so ga opazili pri vseh starostnih skupinah in skupinah odmerkov po odmerku 1, ki je izginilo v približno enem tednu ..."
Z drugimi besedami, Pfizer je vedel, da so ljudje vseh starosti v prvem tednu po cepljenju po prvem odmerku doživeli prehodno imunosupresijo ali drugače rečeno, začasno oslabitev imunskega sistema.

Kot ugotavlja Iversen, je to morda povzročilo izkrivljene stopnje okužb, saj so ljudje veljali za delno cepljene šele 14 dni po prvem cepljenju, 11 in uradno v celoti cepljene dva tedna po drugem odmerku.

Če so ljudje v tem prvem tednu dovzetni za okužbo, vendar se v tem času štejejo za necepljene, se zdi, kot da so necepljeni bolj nagnjeni k okužbi, čeprav to preprosto ni res. Pfizerjevo lastno preskušanje je pokazalo, da je bila okužba bistveno pogostejša v skupini s cepivom kot v skupini s placebom— 409 proti 287 — v prvih sedmih dneh po udarcu. 12

popolnoma Vaxxed bo verjetno umrlo zaradi COVID-a

Dejstvo, da sta se Pfizer in ameriška uprava za hrano in zdravila zavedala, da je injekcija povzročila imunosupresijo, je obremenilno, zdaj ko podatki britanske vlade kažejo, da so v primerjavi z necepljenimi tisti, ki so prejeli dva odmerka, : 13
  • Do trikrat večja verjetnost, da bodo imeli diagnozo COVID-19
  • Dvakrat večja verjetnost, da bodo hospitalizirani zaradi COVID-19
  • Trikrat večja verjetnost smrti zaradi COVID-19
Pfizerjevi dokumenti priznavajo, da se je imunska funkcija začasno zmanjšala po prvem odmerku, vendar podatki iz resničnega sveta, ki kažejo povečano tveganje za hudo okužbo in smrt zaradi COVID-a med dvojno zabodenimi, kažejo, da je ADE morda res prisoten tudi pozneje. .

Spodnji grafikon, ki ga je ustvaril Daily Expose, 14 z uporabo podatkov iz poročila UKHSA o nadzoru cepiv za 13. teden 2022 15 (strani 40 in 45), razkriva, kdo je bolj verjetno zbolel za COVID. In stopnja okužbe pri trojnih vaxxedih je celo višja kot pri dvojno vaxxed.

stopnja primerov covida
Naslednji grafikon je ustvaril Daily Expose 16 z uporabo podatkov s strani 41 in 45, ki primerjajo stopnje hospitalizacije COVID.

stopnja hospitalizacije covida
In končno, obstaja primerjava stopenj umrljivosti, ki temelji na straneh 44 in 45 poročila UKHSA o spremljanju cepiv za 13. teden 2022. 17 Vsakdo, starejši od 40 let, ki je prejel dvojni vbod, zdaj bolj verjetno umre zaradi COVID kot necepljena oseba iste starosti.

umrljivost zaradi covida
Negativna učinkovitost cepiva v resničnem svetu

Daily Expose nadaljuje z izračunom in grafom stopnje učinkovitosti vboda COVID v resničnem svetu in to je grozna novica: 18
"Če so stopnje na 100.000 višje med cepljenimi, kar so, potem to pomeni, da imajo injekcije COVID-19 v resničnem svetu negativno učinkovitost. Z uporabo Pfizerjeve formule za učinkovitost cepiva lahko natančno razvozlamo, kaj Učinkovitost v resničnem svetu med vsako starostno skupino dejansko je.

Pfizerjeva formula cepiva: Necepljenih na 100k - Stopnja cepljenih na 100k / Stopnja necepljenih na 100k x 100 = Učinkovitost cepiva ...

Ti podatki kažejo, da so vsi dvojno cepljeni ljudje, starejši od 18 let, med 2- in 3-krat večja verjetnost okužbe, z minus 87 % učinkovitosti cepiva med 18 do 29 letniki in minus 178 % učinkovitostjo cepiva med starejšimi od 80 let.

[A]Vsi dvojno cepljeni ljudje, starejši od 30 let, imajo med 0,2 in 2-krat večjo verjetnost, da bodo hospitalizirani, pri čemer je učinkovitost cepiva minus 1 % med 30 do 39 letniki in minus 76 % učinkovitost cepiva med starejšimi od 80 let.

Naslednji grafikon prikazuje dejansko svetovno učinkovitost cepiva proti smrti med dvojno cepljeno populacijo v Angliji, na podlagi zgoraj navedenih stopenj umrljivosti ...

[V]e so vse dvojno cepljene osebe, starejše od 40 let, 2- do 3-krat večja verjetnost umreti zaradi COVID-19, z minus 90 % učinkovitosti cepiva med 30 do 39 letniki in minus 156 % učinkovitostjo cepiva med starejšimi od 80 let."
učinkovitost cepiva covid
Pfizer najel 600 za obdelavo obremenitve poročil brez primere

Zadnji dve leti smo budno spremljali ameriški sistem poročanja o neželenih dogodkih po cepivih (VAERS) in zmajevali z glavami v nejeveri, ko so se številke vsak teden povečevale na stotine, hitro presegajo poškodbe za vsako drugo cepivo skupaj v zadnjih 32 letih. 19

Do 25. marca 2022 je bilo 1.205.753 poročil, povezanih z vbodom COVID, vključno s 145.781 hospitalizacijami in 26.396 smrtnimi žrtvami. 20 V sodobni zgodovini še ni bilo medicinskega izdelka, ki bi se lahko primerjal. Nič ni bilo tako škodljivo in smrtonosno kot te eksperimentalne injekcije.

V prejšnji skupini dokumentov smo izvedeli, da je Pfizer v prvih treh mesecih uvedbe prejel 42.086 poročil o primerih, ki vsebujejo skupno 158.893 dogodkov. V tej izdaji je bilo število poslanih odmerkov popravljeno, v izdaji od 1. aprila 2022 pa je ostalo neurejeno, kar pomeni, da lahko zdaj izračunamo stopnjo neželenih dogodkov, o katerih so poročali Pfizerju v teh prvih treh mesecih.

Med decembrom 2020 in koncem februarja 2021 je Pfizer poslal 126.212.580 odmerkov svojega mRNA jab po vsem svetu. Če delimo s 158.000 stranskimi učinki, dobimo stopnjo neželenih učinkov na odmerek skoraj 1 od 800, 21 , kar je noro neodgovorno.

Zdaj imamo tudi dokumentacijo, ki kaže, da je Pfizer do konca februarja 2021 zaposlil 600 dodatnih zaposlenih za polni delovni čas za obdelavo pritoka poročil o neželenih dogodkih brez primere, in predvideli so, da bodo do konca junija 2021 zaposlili več kot 1.800. 22

Na koncu se bo napad COVID-a zapisal v zgodovino kot največja zdravniška zloraba, ki se je kdaj zgodila z voljnim sodelovanjem tako farmacevtskih podjetij kot regulativnih agencij. In ni videti konca.

Marca 2022 je FDA odobrila odmerke 4 in 5 na podlagi študije prednatisov 23, 24 , ki je ugotovila, da je bila četrta injekcija Moderne 11 % učinkovita in je povzročila neželene učinke pri 40 % prejemnikov, četrta injekcija Pfizerja pa je bila 30. % učinkovitih in povzročil neželene učinke pri 80 % ljudi.

Ne vem, kaj bo potrebno, da se ta javnozdravstvena mora konča in da bodo odgovorne strani odgovarjale za svojo kriminalno malomarnost, a očitno še nismo dosegli kritične mase.

Viri in reference

Vir: https://www.sott.net/article/466915-FDA-and-Pfizer-knew-covid-shot-caused-immunosuppression