Članek
Preiskava: U.S. D.O.D. je družbi v Ukrajini izdal pogodbo za 'raziskave Covid-19', tri mesece preden je bilo znano, da Covid obstaja
Objavljeno Apr 16, 2022

Preiskava: U.S. D.O.D. je družbi v Ukrajini izdal pogodbo za "raziskave Covid-19", tri mesece preden je bilo znano, da Covid obstaja

Avtor The Exposé 16. april 2022

Ministrstvo za obrambo Združenih držav (The United States Department of Defense - U.S.D.O.D.) je novembra 2019 izdalo pogodbo za raziskave Covid-19. Zakaj je to pomembno? Ker je bilo to tri mesece preden je bil novi koronavirus uradno poimenovan Covid-19.

Naročilo je bilo oddano podjetju s sedežem v Ukrajini in je bilo del veliko večje pogodbe za „program za zmanjševanje biološke nevarnosti v Ukrajini“.

Vir

Svet je prvič slišal o novem koronavirusu v začetku januarja 2020 s poročili o domnevni novi bolezni podobni pljučnici, ki se je razširila po Wuhanu na Kitajskem. Vendar pa je svet dejansko izvedel za Covid-19 šele februarja 2020, saj je Svetovna zdravstvena organizacija šele 11. tega meseca novo koronavirusno bolezen poimenovala kot Covid-19.

Torej, ker je to uradna resnica, zakaj podatki vlade Združenih držav kažejo, da je ameriško ministrstvo za obrambo (DOD) 12. novembra 2019 oddalo pogodbo družbi Labyrinth Global Health INC. za „raziskave COVID-19“ vsaj en mesec pred domnevnim pojavom novega koronavirusa in tri mesece preden so ga uradno poimenovali Covid-19?

Šokantne ugotovitve pa se tu ne končajo. Naročilo, oddano novembra 2019 za „raziskave COVID-19“, ni bilo zgolj oddano za izvedbo v Ukrajini, ampak je dejansko bilo del veliko večje pogodbe za „program za zmanjševanje bioloških nevarnosti v Ukrajini“.

Vlada Združenih držav ima spletno stran z naslovom »Poraba ZDA«, uradno odprti vir podatkov o zvezni porabi. Glede na spletno mesto je 12. aprila 2021 vlada ZDA porabila 3,63 milijarde dolarjev "v odgovoru na COVID-19". Vendar, to niso edine informacije o Covidu, jih je mogoče najti na spletnem mestu.

V »Iskanju nagrad« so skrite podrobnosti o naročilu, ki ga je Ministrstvo za obrambo oddalo podjetju z imenom »Black & Veatch Special Projects Corp«, ki je domnevno »globalno podjetje za inženiring, nabavo, svetovanje in gradbeništvo, specializirano za razvoj infrastrukture« .

Kliknite za povečavo

Naročilo je bilo oddano 20. septembra 2012 in je opisano kot »strokovne, znanstvene in tehnične storitve«. Očitno je to zelo nejasno in najverjetneje malo zanima vsakogar, ki nanj slučajno naleti. Toda globoko v podrobnostih je nekaj, kar bi moralo zanimati vsakogar in vsakogar.

»Zgodovina nagrad« za pogodbo vsebuje zavihek »Podizplačila«, ki podrobno opisuje prejemnike, datum izvedbe, znesek in zelo kratek opis za 115 transakcij izplačil. Večina izplačil je izjemno vsakdanjih za stvari, kot so »laboratorijska oprema za Kijev« ali »pisarniško pohištvo za Kijev«.

Vendar pa obstaja eno izplačilo, ki izstopa med ostalimi, in je bil dodeljen Labyrinth Global Health INC za »Rokopisno dokumentacijo MSP in raziskave COVID-19«.

Nagrada za raziskave Covid-19 ni ravno šokantna, ko je svet domnevno v primežu pandemije Covid-19, a glede na dejstvo, da je bila podizvajalska pogodba oddana 12. novembra 2019, vsaj en mesec pred domnevnim pojavom novega koronavirusa in tri mesece preden so ga uradno poimenovali Covid-19, bi morala biti nagrada za raziskave Covid-19 šok za vse.

Vir

Toda šok se s tem še ne konča, saj je bilo mesto, kjer je bilo naročeno, da se izvede raziskava o Covid-19, Ukrajina, prav tako tudi celotno naročilo, ki ga je DOD oddal podjetju Black & Veatch Special Projects Corp.

Podrobnosti o pogodbi, ki jih najdete na spletnem mestu "USA Spending", dejansko razkrivajo, da je posebna služba Ministrstva za obrambo, ki je dodelila pogodbo, Agencija za zmanjšanje obrambnih nevarnosti (DTRA). Naročilo je bilo oddano 20. septembra 2012 in sklenjeno 13. oktobra 2020.

Čeprav so podrobnosti nejasne, ameriška vladna stran tudi razkriva, da je bilo 21,7 milijona stroškov od 116,6 milijonske pogodbe porabljenih za "program za zmanjševanje biološke grožnje v Ukrajini".

Kliknite za povečavo

Zakaj je obrambno ministrstvo plačalo podjetje, ki je domnevno le »globalno podjetje za inženiring, nabavo, svetovanje in gradbeništvo, specializirano za razvojno infrastrukturo«, da pomaga pri izvajanju »programa zmanjševanja bioloških nevarnosti v Ukrajini«?

In zakaj sta ministrstvo za obrambo in omenjeno podjetje potem plačala Labyrinth Global Health INC za izvedbo "raziskave COVID-19" v Ukrajini vsaj en mesec pred domnevnim pojavom novega koronavirusa in tri mesece preden je bil uradno poimenovan Covid -19?

Vir: https://dailyexpose.uk/2022/04/16/d-o-d-issued-contract-for-covid-19-research-3-months-before-covid-was-known-to-exist/