Članek
Največja laž v svetovni zgodovini: Podatkovna baza je pomanjkljiva. Pandemije nikoli ni bilo. Covid ukrepi, vključno s cepivi, so neveljavni.
Objavljeno Mar 25, 2022

Največja laž v svetovni zgodovini: Podatkovna baza je pomanjkljiva. Pandemije nikoli ni bilo. Covid ukrepi, vključno s cepivi, so neveljavni.

S PCR "potrjeni primeri Covid-19" so nesmiselni. Projekt antigenskih ter domačih testiranj,  vreden več milijard dolarjev, je lažen

Piše Michael Chossudovsky
Global research, 23. marec 2022


Uvod 

Destabilizacija družbene, politične in gospodarske strukture 190 suverenih držav ne more predstavljati "rešitve" za boj proti virusu. Toda to je bila vsa »rešitev«, ki se je izvajala v več fazah od samega začetka korone krize januarja 2020.  Gre za uničenje življenj ljudi. Gre za destabilizacijo civilne družbe.

Lažna znanost je podpirala uničujočo agendo. Laži so bile podprte z množično medijsko dezinformacijsko kampanjo. 24/7, Nenehna in ponavljajoča se »kovid opozorila« v zadnjih dveh letih.

Zgodovinsko zapiranje 11. marca 2020 je sprožilo gospodarski in družbeni kaos po vsem svetu. To je bilo dejanje "ekonomske vojne": vojna proti človeštvu. 

Ta diabolična agenda je spodkopala suverenost nacionalnih držav. 

To je prispevalo k valu bankrotiranj. Osiromašila je ljudi po vsem svetu.

To je privedlo do naraščajočega svetovnega dolga, denominiranega v dolarjih. 

Močne strukture globalnega kapitalizma, Big Money skupaj s svojim obveščevalnim in vojaškim aparatom so gonilna sila.

Z uporabo naprednih digitalnih in komunikacijskih tehnologij je zaklepanje in »zapiranje« svetovnega gospodarstva brez primere v svetovni zgodovini.

Osrednja vloga testa verižne reakcije s polimerazo reverzne transkripcije (RT-PCR)

»PCR je postopek. Ne pove ti, da si bolan."  Dr. Kary Mullis , Nobelov nagrajenec in izumitelj RT-PCR, je umrl avgusta 2019.

Zlorabo tehnike RT-PCR nekatere vlade uporabljajo kot neizprosno in namerno strategijo  za izpolnjevanje pretiranih ukrepov, kot je kršitev velikega števila ustavnih pravic, … pod pretvezo pandemije, ki temelji na številnih pozitivnih testih RT-PCR in ne na dejanskem številu pacientov.  Pascal Sacré, belgijski zdravnik, specializiran za kritično oskrbo in priznani analitik javnega zdravja.

Celotna baza podatkov potrjenih primerov Covid-19« je neveljavna.

Tako so oboji, mediji in vlade, že od vsega začetka spregledali in ignorirali pomanjkljivosti in neresnice, ki se nanašajo na RT-PCR test kot sredstvo za odkrivanje širjenja virusa in identifikacijo SARS-CoV-2.

Dezinformacije medijev prevladujejo že več kot dve leti, kljub temu, da sta tako SZO kot CDC (z običajnimi namigi) potrdila tisto, kar je bilo znano že od samega začetka januarja 2020, in sicer, da je RT-PCR test, ki je opravičeval vsako politično odredbo, vključno z zaporami, socialno distanco, masko, zaprtjem delovne sile, zaprtjem gospodarske dejavnosti itd. da je bil pomanjkljiv in neveljaven. 

Svetovna zdravstvena organizacija je izdala Mea Culpa pred več kot enim letom, 20. januarja 2021. Nekaj ​​mesecev pozneje je Center za nadzor in preprečevanje bolezni (CDC) (21. julij 2021) pozval k umiku PCR testa kot veljavne metode za odkrivanje in identifikacijo SARS-CoV-2. 

Od 31. decembra 2021 po CDC-ju v ZDA test PCR ne šteje več za veljavnega. Za več podrobnosti glejte: CDC ne priznava več testa PCR kot veljavne metode za odkrivanje »potrjenih primerov Covid-19«?

CDC je zdaj trdno priznal, da test PCR ne razlikuje učinkovito med Covid-19 in sezonsko gripo. Pozitiven PCR ne pomeni »potrjenega primera Covid-19«. Lahko gre za gripo ali korona prehlad. CDC je pozval k njegovemu umiku z  31. decembrom 2021.

Kliknite tukaj ali na video za ogled

Lažni podatki: 465 milijonov tako imenovanih "potrjenih primerov Covid-19"

Če je PCR test neveljaven (potrjeno s številnimi študijami, pa tudi s SZO, CDC), je 465 milijonov tako imenovanih »potrjenih primerov Covid-19«  (glej spodnji diagram, 18. MAREC 2022), zbranih in zabeleženih po vsem svetu, od začetka krize Covid-19 nesmiselnih. Kliknite tukaj za najnovejše podatke.

Pogodba o pandemiji in koda za preverjanje QR 

V začetku marca 2022 je bilo ustanovljeno medvladno pogajalsko telo (MPT) z mandatom za oblikovanje „Pogodbe o pandemiji“, tj. subjekt globalnega zdravstvenega upravljanja pod okriljem SZO, ki bi prevladal nad pristojnostmi držav članic SZO:

, "MPT je imel prvo srečanje za pripravo in pogajanja o mednarodnem instrumentu za preprečevanje pandemije, pripravljenost in odzivanje pod vodstvom SZO" (Mercola)

Pogodba o pandemiji je povezana s SZO-jevim projektom QR Verification Code,  katerega namen je ustvariti globalno digitalno banko podatkov o 7,9 milijardah ljudi. Obe pobudi, ki bi jih hkrati izvajala SZO v povezavi z ID2020  v Gavi Alliance, financira Gates Foundation.

Peter Koenig QR kodo opisuje kot

"popolnoma elektronski ID – povezuje vse o vsem, kar ima vsak posameznika (zdravstveni, bančni, osebni in zasebni podatki itd.)"

David Scripac pravi»Nastaja svetovni digitalni ID sistem. [Cilj] WEF – in vseh centralnih bank  [je] uvesti globalni sistem, v katerem bodo osebni podatki vseh vključeni v omrežje digitalnih valut centralne banke (CBDC). 

Koda za preverjanje QR potencialno postavlja temelje za izjavo o »globalni policijski državi«, ki jo nadzoruje finančna ustanova. To je del tistega, kar je pokojni David Rockefeller poimenoval "pohod proti svetovni vladi".

Legitimnost pogodbe o pandemiji in kode za preverjanje QR pod okriljem SZO temelji na predpostavki, da je domnevna »pandemija Covid-19 resnična« in da »cepivo mRNA predstavlja REŠITEV za domnevno pandemijo Covid-19«.

Obe pobudi temeljita na odkriti goljufiji in korupciji. Kaj so dokazi:

1. Število »kumulativnih potrjenih primerov Covid-19«, ki izhaja iz testa RT-PCR, ni upravičilo odločitve SZO, da 11. marca 2020 uradno sproži pandemijo. Številke so bile smešno nizke. Ni bilo dokazov, da bi se SARS-CoV-2 širil na nacionalni ali mednarodni ravni.

2. Navodila o zapiranju, poslana marca 2020 več kot 190 državam članicam ZN, so popolnoma neveljavna.

3. SZO in CDC sta metodologijo, ki uporablja test PCR za odkrivanje in prepoznavanje SARS-CoV2 in njegovih domnevnih različic, priznala kot popolnoma nefunkcionalno, kot je opisano zgoraj.

4. Vsi podatki, ki se nanašajo na kumulativne potrjene primere Covid-19, ki so jih od januarja 2020 zbrale nacionalne vlade in ki jih je v tabeli pripravila SZO, so neveljavni in nesmiselni.

5. Cepivo Covid-19, ki je bilo lansirano novembra 2020, je povzročilo naraščajočo svetovno plimo umrljivosti in obolevnosti

V tem članku bom ločil več faz v razvoju te krize.

Faza I: Smešno nizko število »potrjenih primerov Covid-19«, ki se uporabljajo za utemeljitev začetka pandemije Covid-19

Od vsega začetka so bile ocene »potrjenih pozitivnih primerov« del »igre številk«.

Prva faza te krize je bila 30. januarja, ko je Svetovna zdravstvena organizacija razglasila nujni primer tveganja za mednarodno zdravje (NPTMZ). Čeprav uradno ni bil označen kot "pandemija", je kljub temu prispeval k sprožitvi kampanje strahu. Število "potrjenih primerov", ki temeljijo na napačnih ocenah (PCR), uporabljenih za utemeljitev te daljnosežne odločitve, je bilo smešno nizko.

Svetovno prebivalstvo zunaj Kitajske je 6,4 milijarde. 30. januarja 2020 je bilo zunaj Kitajske:

83 primerov v 18 državah in le 7 od njih ni potovalo na Kitajskem. (glej SZO, 30. januar 2020).

Ni bilo »znanstvene podlage«, ki bi upravičevala uvedbo svetovnega izrednega stanja javnega zdravja mednarodnega pomena.

Posnetek zaslon tabele WHO, 29. januar 2020 ,

Naslednji dan, 31. januar 2020:   predsednik Trump ustavi letalska potovanja s Kitajsko , kar je prispevalo k širši krizi v letalskem prometu in trgovini z blagom. Pet tako imenovanih "potrjenih primerov" v ZDA  je zadostovalo za "upravičitev" odločitve predsednika Trumpa z dne 31. januarja 2020.

20. februar 2020:  Na tiskovni konferenci v četrtek, 20. februarja popoldne (po srednjeevropskem času) na  brifingu v Ženevi, generalni direktor SZO, dr. Tedros Adhanom Ghebreyesus, reče, da je

"zaskrbljen, da se možnost za zajezitev izbruha koronavirusa "zapira" ...

"Verjamem, da je okno priložnosti še vedno tam, vendar se okno oži."

Te izjave so temeljile na 1076 primerih zunaj Kitajske za 6,4 milijarde prebivalcev.

Te izjave o »šoku in strahospoštovanju« so prispevale k okrepitvi kampanje strahu, kljub dejstvu, da je bilo število potrjenih primerov zunaj Kitajske izjemno nizko.

Od 20. do 21. februarja 2020 se začne finančni zlom 2020, ki ga je vodila izjava dr. Tedrosa. 

11. marec 2020: Zaklepanje. 44.729 "potrjenih primerov" kot utemeljitev za zaprtje 190 nacionalnih gospodarstev

Pandemija je na splošno opredeljena kot

"Izbruh bolezni, ki se pojavi na širokem geografskem območju (kot je več držav ali celin) in običajno prizadene znaten delež prebivalstva" (Webster-Merriam, poudarek dodan)

Ob predpostavki, da je test PCR veljaven (kar pa ni), je bilo število kumulativnih potrjenih primerov 11. marca smešno nizko. 44.279 PCR pozitivnih primerov po vsem svetu izven Kitajske.

TO JE GOLJUFIJA. PANDEMIJE 11. MARCA 2020 NI BILO

Generalni direktor SZO je že postavil oder na svoji tiskovni konferenci 21. februarja .

"Svet bi moral narediti več, da se pripravi na morebitno pandemijo koronavirusa." Svetovna zdravstvena organizacija je pozvala države, naj so "v fazi pripravljenosti".

SZO je uradno razglasila svetovno pandemijo v času, ko je bilo število potrjenih primerov zunaj Kitajske (6,4 milijarde prebivalcev) reda 44.279 in 1.440 smrti (številke, ki jih je zabeležila SZO za 11. marec (12. marec)) (glej tabelo) To so številke, uporabljene za utemeljitev zapiranja in ustavitve 190 nacionalnih gospodarstev.

(Število smrti zunaj Kitajske, omenjeno na Tedrosovi tiskovni konferenci, je bilo 4291).

V ZDA, je bilo 11. marca 2020, po John Hopkinsu zabeleženih: 1.335 "primerov" in 29 smrti  ("domnevnih" in potrjenih s PCR). Po podatkih SZO je bilo v ZDA 3.457 primerov. V Kanadi je bilo 9. marca 2020 184 primerov. 

Takoj po objavi Svetovne zdravstvene organizacije 11. marca 2020 se je kampanja strahu dvignila.

Vendar pa je bilo na podlagi 44.729 primerov 190 suverenih držav uvedena obsežna politika zapiranj prek zapletenega postopka odločanja, ki je neizogibno zahtevano korupcijo in podkupovanje visokih vladnih uradnikov. Zaklepanju 11. marca je sledil črni četrtek, drugi največji finančni zlom, ki je takoj sledil objavi pandemije.

II. faza. Marec-december 2020: Kampanja strahu. PCR testiranje gre v visoko prestavo

Od marca 2020 do lansiranja cepiva mRNA COVID-19 novembra 2020 se pospešuje testiranje s PCR.

Od 11. marca 2020, po zaklepanju, so bile nacionalne vlade pozvane, naj izvajajo test PCR-RT v množičnem obsegu, da bi povečali število pozitivnih primerov kovida po vsem svetu.

Test, Test, Test: Številke so se začele vzpenjati, da bi ustvarili vse več lažnih statistik.

Poglejte spodnjo tabelo. Zelo majhno število pozitivnih primerov v začetku marca. In potem se bo število primerov, pozitivnih na kovid, povečalo aprila, maja in junija 2020.

faza III. V začetku novembra 2020. Začetek svetovnega programa cepljenja proti covidu

Podprto z dezinformacijami medijev je bilo cepivo mRNA predstavljeno kot rešitev za zajezitev pandemije. Obširno dokumentirano je cepivo že od začetka decembra 2020 sprožilo trend naraščanja umrljivosti in obolevnosti.

Video: V mnogih državah je po uvedbi cepiva mRNA prišlo do znatnega premika v umrljivosti

Vir: HeathData.org

Dokazi so ogromni. Zadnji uradni podatki kažejo na približno:

Na dan 24. februarja 2022 je bilo prijavljenih 65.629 smrti zaradi injiciranja Covid-19 in 10.439.642 poškodovanih za EU, ZDA in Združeno kraljestvo skupaj.

Toda le majhen del žrtev ali družin umrlih bo šel skozi dolgotrajen postopek poročanja o smrtih in neželenih dogodkih, povezanih s cepljenjem, nacionalnim zdravstvenim organom.

Dezinformacije v medijih: Virus je "Morilec, ki udari in zbeži", "Cepivo rešuje življenja!"

SARS-CoV2, odkrit s PCR testom, je neusmiljeno prikazan kot  "virus morilec". "O tem virusu je veliko ključnih neznank, vključno s tem, kako natančno ubija, ali se bo razvil v nekaj bolj - ali manj - smrtonosnega  ... . (Nature)

Senzacionalistično poročilo BBC-ja z naslovom: »Zakaj je virus tako grožnja« trdi (sklicuje se in napačno citira »znanstveno mnenje«), da ima virus »ubijalsko evolucijsko taktiko«, da bi okužbo Covid-19 razširil daleč in na široko. Pravočasno poročilo, objavljeno dva tedna pred lansiranjem cepiva mRNA:

"Mojster prevare. V zgodnjih fazah okužbe je virus sposoben zavajati telo .

[Virus] se obnaša kot morilec 'udari in zbeži'

Količina virusa v našem telesu začne naraščati dan, preden začnemo zbolevati.

Danes traja vsaj teden dni, preden Covid napreduje do točke, ko ljudje potrebujejo bolnišnično zdravljenje. " To je res briljantna evolucijska taktika - ne greste spat, greste ven in se imate lepo," pravi profesor Lehner.

Virus je torej kot nevaren voznik, ki beži s kraja dogodkavirus se je premaknil na naslednjo žrtev veliko preden si opomoremo ali umremo.

Ostro rečeno, "virusu je vseeno", če umreš, pravi [Cambridge] profesor Lehner, "to je virus udari in zbeži". ….

Telesu dela nenavadne in nepričakovane stvari (BBC, James Gallagher, 22. oktober 2020, poudarek dodan)

Kakšne smeti! BBC pooseblja virus morilca, da bi ustvaril paniko. Ne samo, da ta senzacionalistična poročila temeljijo na rezultatih napačnih testov PCR, so tudi v nasprotju z uradno definicijo Covid-19 SZO.

»Najpogostejši simptomi COVID-19 so zvišana telesna temperatura, suh kašelj in utrjenost. …Ti simptomi so običajno blagi in se začnejo postopoma. Nekateri ljudje se okužijo, vendar imajo zelo blage simptome. Večina ljudi (približno 80 %) okreva od bolezni, ne da bi potrebovali bolnišnično zdravljenje. Približno 1 od 5 ljudi, ki zboli za COVID-19, resno zboli in ima težave z dihanjem.

Poleg tega mediji ali politiki redko omenjajo: CDC (ki je agencija ameriške vlade) potrjuje, da je Covid-19 podoben gripi

Influenca (gripa) in COVID-19 sta nalezljivi bolezni dihal, vendar ju povzročajo različni virusi. COVID-19 povzroča okužba z novim koronavirusom (imenovanim SARS-CoV-2), gripo pa povzroča okužba z virusi gripe. Ker so nekateri simptomi gripe in COVID-19 podobni, je morda težko razlikovati med njima samo na podlagi simptomov, zato bo morda potrebno testiranje za pomoč pri potrditvi diagnoze. Gripa in COVID-19 imata številne značilnosti, vendar obstaja nekaj ključnih razlik med obema."

Če bi bila javnost obveščena in pomirjena, da je kovid "podoben gripi", bi kampanja strahu padla. In program cepiva bi bil dokončno zavrnjen.

Omeniti velja, da se je cepivo mRNA, predstavljeno javnemu mnenju kot rešitev za zajezitev virusa ubijalca, opirala na test PCR kot veljavno sredstvo za oceno širjenja bolezni. V Združenih državah Amerike je bilo cepivo mRNA uvedeno 14. decembra 2020. Šest tednov pozneje WHO razveljavi veljavnost testa PCR. CDC pa 21. julija 2021 razglasi PCR za neveljavno kot sredstvo za odkrivanje virusa.

26. november 2021: črni petek. Različica Omikron

Ne pozabite na krizo Omikron, ki še vedno traja. strašljivo. Nova različica Covida, domnevno odkrita v Južni Afriki, ki se širi po vsem svetu. Kako je bilo odkrito? S testom PCR?

Začelo se je na črni petek, dan po zahvalnem dnevu, 26. novembra 2021.

To je sprožilo ponovno kampanjo strahu in nestabilnost na borzah, saj so delnice proizvajalcev cepiv Big Pharma hitro poletele. Spodbujalo je ljudi, da so dobili obnovitvene injekcije cepiva.

Omikronska objava je bila skrbno pripravljena goljufija. Dva dni pozneje je SZO vljudno razveljavila izjavo svojih svetovalnih delovnih skupin:

"Trenutno ni informacij, ki bi kazale, da bi se simptomi, povezani z Omikronom, razlikovali od simptomov drugih različic."  

Po drugi strani je dr. Angelique Coetzee, predsednica Južnoafriškega zdravniškega združenja (SAMA), opisala varianto omikrona kot »izredno blago, za nas [so to] blagi primeri.  … Govoril sem z drugimi kolegi in dajejo enako sliko.” (Glej video intervju na CNBC) 

Ti popravki na noben način niso ovirali kampanje strahu 24 ur na dan, ki je bila podprta z medijskimi dezinformacijami. Pravzaprav je to povzročilo paniko.

Medtem se je začela množična kampanja testiranja na domu.

Milijarde domačih in antigenskih testov, razdeljenih po vsem svetu

Ogromno testiranj doma: strah je "dober za posel"

Dobesedno na milijarde antigenskih in domačih testnih kompletov je bilo razdeljenih po vsem svetu. V ZDA je bilo na voljo več kot milijarda testnih kompletov za 340 milijonov Američanov.

V Kanadi je bilo razdeljenih 291 milijonov testnih kompletov. Prebivalcev Kanade je približno 38,5 milijona.

V mnogih državah je "smrtonosna" različica omikron postala izgovor za uvedbo obnovljenih delnih zapor, pospeševanje obveznega cepljenja, omejitve potovanj, pa tudi zapor in bivanja doma v času božičnih in novoletnih počitnic.

Spodaj so številke za tako imenovane "potrjene primere Covid-19" po vsem svetu v začetku novembra 2021. (01/11/21)

Povečanje števila lažnih "potrjenih primerov Covid-19"

Sovpadno s krizo omikron je porast uvoza in distribucije dobesedno milijarde domačih in antigenskih testnih kompletov po vsem svetu prispeval k povečanju števila LAŽNIH »potrjenih primerov Covid-19«.

V manj kot 5 mesecih (od 1. novembra 2021 do 18. marca 2022) so se kumulativni potrjeni primeri skoraj podvojili.

Joe Biden je kupil več kot milijardo kompletov za testiranje doma in antigenskih testov

V ZDA je Bela hiša januarja objavila, da kupuje na stroške davkoplačevalcev:

"Ena milijarda testov, ki jih je treba brezplačno dati Američanom se s spletnim naročanjem pol milijarde testov, začne 19. januarja." 

Ta nakup je bil dodatek k prejšnjim dobavam več sto milijonov kompletov za doma.

Od konca novembra so domači testni kompleti prispevali k pohodu na tako imenovane "potrjene primere" v ZDA. (Glej spodnji graf)

Te številke so lažne, ker sta WHO in CDC test PCR kategorizirala kot popolnoma neveljaven.

Domači testi so kategorizirani kot manj zanesljivi testi PCR, ki veljajo za zlati standard.

Justin Trudeau je kupil 291 milijonov kompletov za testiranje doma in antigenskih testov

V Kanadi je premier Justin Trudeau že novembra 2021 naročil  94 milijonov kompletov za hitre domače teste (komplet za samotestiranje in testiranje antigenov), ki so bili dostavljeni in razdeljeni po provincah.

Še 140 milijonov jih je zvezna vlada naročila v začetku januarja 2022 po ceni 1,7 milijarde (kanadskih) dolarjev na stroške davkoplačevcev.

Kanada ima 38,5 milijona prebivalcev in zdaj imamo 291 milijonov kompletov za hitri antigenski test (glej spodnjo tabelo). Z drugimi besedami, točno 7 testov na osebo. 

Ta proces je v zadnjih nekaj mesecih prispeval k ustvarjanju strahu in opustošenja v kanadskih družinah, hkrati pa je povečal število tako imenovanih "potrjenih primerov Covid-19".

Ocenjeni strošek za kanadske davkoplačevalce je približno 3,5 milijarde kanadskih dolarjev.

 

Glejte Health Canada (spodnja tabela)

Test PCR "zlati standard".

Ironično je, da se domači testi primerjajo z napačnim testom PCR, ki trenutno velja za tako imenovani zlati standard. Glede na NYT (posodobljeno 10. novembra 2021) so kompleti za hitri antigen in domači testi manj učinkoviti kot PCR test:

Hitri testi na antigen so manj zanesljivi za odkrivanje Covid-19 pri ljudeh z nizko virusno obremenitvijo v primerjavi s testi PCR, ki je »zlati standard«, ki jih dobite pri izvajalcu zdravstvenih storitev. Ena študija je pokazala, da ima hitri domači test antigena 64-odstotno možnost, da pravilno odkrijete virus pri ljudeh s simptomi, ki so bili pozitivni na testu PCR. (Test je ujel le približno 36 odstotkov tistih, ki so imeli virus, vendar niso imeli simptomov.)

NYT ne priznava, da je CDC pozval k ukinitvi PCR testa, »zlatega standarda«, 23. julija 2021, preden je bil uradno umaknjen 31. decembra 2021. (glej analizo zgoraj)

Direktiva CDC tiho priznava, da PCR test ni učinkovit med razlikovanjem "SARS-CoV-2 in virusi gripe". To vemo že od začetka. Čeprav so potrebovali skoraj dve leti, da so sprejeli, da je test PCR popolnoma napačen in neveljaven, je test PCR  uveljavljen kot zlati standard v primerjavi z antigenskimi in domačimi testnimi kompleti.

  • 31. decembra 2021 CDC razglasi test PCR za neveljaven
  • Neveljaven test PCR velja za zlati standard
  • Milijarde in milijarde antigenskih in domačih testov povišuje številke
  • 12. marec 2022 452.201.564 kumulativnih primerov 

Rezultati domačih in antigenskih testov so nesmiselni. V nobenem primeru ne potrjujejo povečanja tako imenovanih »potrjenih primerov COVID-19«.

Povečanje števila je v velikih meri posledica svetovne prodaje in distribucije milijard domačih in antigenskih testov. To je posledično prispevalo k novemu valu strahu in družbenih motenj.

Ta inženirski porast tako imenovanih »potrjenih primerov COVID-19« se je zgodil v času, ko je bil cepljen velik odstotek svetovnega prebivalstva.

»Strah je dober za posel«: veliko denarja za komplete za samotestiranje Covid-19

Na kocki je več milijard vredna operacija prodaje in distribucije kompletov za samotestiranje na Covid-19 po vsem svetu v obdobju več let.
Decembra 2021 je Bloomberg poročal , da bo "trg za samotestiranje dosegel "5,96 milijarde dolarjev leta 2020 in naj bi do leta 2027 dosegel 8,11 milijarde USD". Te številke se nanašajo izključno na ameriški trg, ki predstavlja približno 4 % svetovnega prebivalstva. Obstajajo dokazi, da se kompleti za samotestiranje trenutno prodajajo v večjem številu držav. To je agenda večmilijardnega usmerjenega dobička.
  
Kdo je lastnik pravic intelektualne lastnine? 
  
Fundacija Gates je imela ključno vlogo pri uvedbi "samostojnega testiranja na COVID-19", ki ga je odobrila FDA konec marca 2021.

"FDA je to odločitev sprejela na podlagi rezultatov študije, ki jo je izvedla United Health Group. Fundacija Gates je zagotovila tehnično podporo pri oblikovanju te študije" (Gates Foundation)

Avgusta 2021 je fundacija Gates skupaj s Sorosovo fundacijo Open Society vložila v

"pridobitev Mologic, britanskega podjetja, ki je specializirano za razvoj tehnologije hitrega testiranja, tudi za Covid-19 in različne tropske bolezni."

Mologic je opisan kot "vodilni na področju hitrega testiranja, [ki] predstavlja edinstveno priložnost"

Ta pobuda je obsegala »preimenovanje« Mologic v »neprofitno socialno podjetje«. ki bi delovalo pod okriljem Global Access Health Gatesove fundacije 

Naveden namen GAH je delovati kot "socialno podjetje, ki razširja dostop do cenovno dostopne najsodobnejše medicinske tehnologije, kot so diagnostični testi in proizvodni procesi."

***

Oglejte si avtorjevo e-knjigo (13 poglavij)
Svetovna korona kriza 2020–22: uničenje civilne družbe, ustvarjena gospodarska depresija, svetovni udar in »velika ponastavitev«

Prvotni vir tega članka je Global Research
Copyright © prof. Michel Chossudovsky , Global Research, 2022              

Originalna objava https://www.globalresearch.ca/biggest-lie-in-world-history-the-data-base-is-flawed-there-never-was-a-pandemic-the-covid-mandates-including-the-vaccine-are-invalid/5772008