Članek
Bill Gates razvija cepivo brez igel, ki se kot virus širi na necepljene
Objavljeno Feb 25, 2022

Prevod članka https://citizens.news/596857.html

LJUDJE bodo KUGA: Bill Gates razvija cepivo brez igel, ki se kot virus širi na necepljene
Avtor: ethanh // 23.02.2022

Z novimi raziskavami, ki jih financirajo ameriški Nacionalni inštituti za zdravje (NIH) in fundacija Bill & Melinda Gates, želijo razviti cepivo brez igel, ki se lahko širi kot virus, namesto, da bi ga je treba injicirati, in nikomur ne pušča možnosti, da bi ostal necepljen.
Cilj je ustvariti cepivo, ki bi ljudji »ujel« brez njihove privolitve in brez potrebe po kakršnih koli injekcijah. Z drugimi besedami, cepivo bi se prenašalo z ene osebe na drugo kot prehlad.
V članku o tej temi trdijo, da bodo nalezljiva cepiva nekoliko manj smrtonosna od tradicionalnih injekcij, "vendar ne nesmrtonosna: še vedno lahko ubijejo."
"Umrlo bo nekaj ljudi, ki bi sicer živeli, čeprav bo na splošno umrlo manj ljudi," še pojasnjujejo. "Drugo težava je, da od večine bolnikov ni soglasja (za cepljenje)."
Tisti, ki podpirajo koncept, pravijo, da se ne razlikuje od umetnega fluoriranja vode, ki vključuje množično zdravljenje prebivalstva na splošno z zdravilom, ki naj bi preprečevalo zobno gnilobo. Tako kot fluorirana voda bi se cepiva brez igel dajala na silo z metodami, ki ljudem ne omogočajo, da se jim izognejo.
"Nikogar se ne vprašuje za privolitev, tudi tistih ne, ki se s tem ne strinjajo," pravi prof. Dominic Wilkinson, specialist za medicinsko etiko na Univerza v Oxfordu, ki očitno podpira idejo. "Namesto tega izvoljenim uradnikom zaupamo, naj preučijo verjetne koristi za zdravje in sprejmejo odločitve na podlagi dokazov. Mislim, da ni nič bistveno drugače, ko gre za idejo o samorazširljivih cepivih."

Samorazširljiva "cepiva" se zlahka spremenijo v biološko orožje, opozarja znanstvenik

Vse to je glasba za ušesa Billa Gatesa, ki si že desetletja na vse možne načine pridno prizadeva, da bi prisilno cepil ves planet. Gates že dolgo promovira vsa cepiva, vključno z injekcijami koronavirusa Wuhan (Covid-19), ki jih namerava združiti s tehnologijo podkožnih čipov.
Ta koncept ima vzporednice s konceptom "žiga zveri", ki je opisan v svetopisemskih besedilih.
"Takšno samorazširljivo orožje se lahko izkaže za neobvladljivo in nepopravljivo," opozarja dr. Filippa Lentzos, višja predavateljica znanosti in mednarodne varnosti na King's College London. Lentzosova pravi, da bi izpustitev samorazširljivih cepiv ugrabiteljem omogočila, da jih spremenijo v biološko orožje, ob predpostavki, da že od začetka niso biološko orožje.
Profesor Jim Bull, strokovnjak za nalezljive bolezni na Univerzi v Idahu, ki spremlja razvoj prenosljivih cepiv, je dejal, da še vedno ni jasno, ali so samorazširljiva cepiva sploh možna ali ne. "Trenutno je velika ovira, da ne vemo, ali jih lahko naredimo," je dejal.
Na Oddelku za zdravje in socialno varstvo v Bullovi šoli so povedali za Good Health, da nobeno preskušanje kakšnega samorazširljivega cepiva "ne bi potekalo brez stroge regulativne in etične odobritve."
Uh, seveda.
"Če je to storil - dvomim, da je to res - bom šel sam nad njega," je zapisal eden od bralcev pri Newspunchu, nanašajoč se na Gatesa.
"V to sploh ne dvomim," je odgovoril drugi.
"Ne pozabite, Gates je tisti, ki je bil že nekoč velik privrženec množične svetovne depopulacije"
Nekdo drug se je spraševal, s kakšno lahkotnostjo pošasti, kot je Gates, še naprej razkrivajo smrtno napravo za smrtno napravo, vse prikazane kot stvari, ki naj bi pomagale "reševati življenja".
"Naj povem takole: prepričan sem, da bi elite rada naredila hrošča, ki bi škodil drugim, vendar je Bog ustvaril človeško telo z izjemnim, močnim imunskim sistemom, ki je zelo trd oreh, če vaše telo dobi tisto, kar potrebuje s prehrano," je povedala druga oseba, ki je ponudila kanček upanja.
Najnovejše novice o Billu Gatesu in njegovih prizadevanjih za cepivo lahko najdete na Evil.news.

Viri za članek
Newspunch.com
NaturalNews.com