Članek
ENA INFORMACIJA ...
Objavljeno Feb 07, 2022

Za Ljudstvo Slovenije

‼️Za ljudstvo Slovenije želimo sodelovati z vsemi, ki so pripravljeni skleniti zavezo, ki je trdna, neomajna, medsebojna obljuba in obljuba ljudstvu Slovenije, da od zapisanega ne bomo odstopili.

‼️Ker se zavedamo pomembnosti situacije smo absolutno pripravljeni sodelovati na skupni listi "Zaveze ljudstvu".

-->Prva zaveza: vstopiti v Državni zbor s potrebno parlamentarno večino ali vstopiti v koalicijo za ustvarjanje in udejanjanje sprememb. V kolikor tega ne bomo dosegli, bomo vrnili poslanske mandate. Kandidati se bodo temu zavezali pred vložitvijo kandidature v javni video izjavi, s svojim podpisom. Zakaj? Ker je biti v opoziciji pristajati na igro, ki nam jo uprizarjajo že 30 let, podaljševanje agonije ljudstva.

-->Druga zaveza: takojšnja ukinitev vseh neustavnih Odlokov in zagotoviti svobodo odločanja Svoboda odločanja pomeni: (a) dostopnost vseh načinov zdravljenja in varnih cepiv
(b) zagotavljanje informiranega pristanka na medicinske posege ob prepotrebnih neodvisnih znanstvenih študijah in zagotovitvi celostne pojasnilne dolžnosti.

-->Tretja zaveza: sprememba Ustave in udejanjanje moči odločanja ljudstvu in nadzor nad delovanjem politike. Kar pomeni tudi spremembo volilne zakonodaje in možnost odpoklica funkcionarjev (od poslancev do ministrov inp), ter nujen sprejem Zakona o lustraciji.

Vir: https://www.facebook.com/Za-Ljudstvo-Slovenije-105559581929835/