Članek
SVETOVNI TRIBUNAL se začenja ta konec tedna ...
Objavljeno Feb 02, 2022

SVETOVNI TRIBUNAL se začenja ta konec tedna‼
Pri Civilni iniciativi slovenskih pravnikov že od vsega začetka sodelujemo v ožji organizacijski ekipi, ki pripravlja svetovni TRIBUNAL pod vodstvom Odbora za CORONA z dr. Reiner Füllmichom in njegovo ekipo na čelu.
Tribunal se bo začel konec tega tedna najprej z izjavami vseh odvetnikov in sodnika iz Portugalske. Predvidoma bo potekal vsak teden 1-2 krat, odvisno od uskladitve terminov neštetih prič, strokovnjakov in sodnih izvedence ter seveda odvetnikov.
OPOMBA: TO NI URADNI SODNI POSTOPEK, VENDAR SO VSI PREDLOŽENI DOKAZI RESNIČNI IN STVARNI.
Številni dokazi, ki bodo predloženi in izjave prič, ki bodo pričale, kot tudi pričanja sodnih izvedencev, bodo na razpolago vsem državam, ki se bodo na tej podlagi lotile lastnih pravnih postopkov.
Po zaključku preiskave bodo prebivalci sveta odgovorni, da zagotovijo pravico za zločine, ki so jih zagrešili obtoženci. Vsi prebivalci bomo morali jasno izraziti svoje stališče in tako podpreti procese, ki jih bodo sprožili odvetniki.
V CISP smo se dogovoril, da bomo poskrbeli za prevode in podnapise vseh sojenj. Sicer bo sojenje potekalo v angleškem jeziku.
Takoj, ko bomo dobili zeleno luč, bomo objavili tudi izjavo za medije, ki smo jo v organizacijskem odboru TRIBUNALA pripravili v dveh različicah- v krajši in daljši.

Vir: https://www.facebook.com/groups/202215498310545/permalink/334419018423525