Članek
LAHKO TUDI Z 20% NE PRIDEŠ V PARLAMENT ...
Objavljeno Jan 28, 2022

" Ani Bidar shared a post

Golobova stranka, ki je favorit medijev in stricev iz ozadja ni vključena v teh 20%! Oni bodo poleg stranke SDS na prvem ali drugem mestu, če se ne bo narod zbudil!
Dejstvo je pa tudi to, da še ni vse odločeno, vendar se zaradi EGA posameznih liderjev list in gibanj zna zgoditi ravno takšen pogrom!
Dejstvo je, tudi to, da bi neparlamentarci lahko dobili celo ustavno večino, če bi ljudje začutili povezanost!
Dejstvo je, da ne potrebujemo populističnih pravljičnih programov, da ljudstvo podpre idejo povezovanja! Ampak zavezo skupnih kandidatov, da bodo vpostavili nove temelje vodenja države.
Da bodo vzpostavili direktno vladavino ljudstva!
Ljudstvo mora dobiti moč, da lahko odpokliče, predsednika države, predsednika vlade, poslance, župane, ravnatelje in ostale funkcionarje.
Pod nujno bi pa morali sprejeti nov volilni zakon, da imajo ljudje možnost izvoliti v parlament človeka, ki z njimi živi in ga poznajo. Trenutno te možnosti nimamo, ker se voli liste in stranke. Posameznik brez skupne liste pa lahko teoretično dobi 100% v svojem volilnem okraju, pa ne more biti poslanec, ker ne doseže skupni 4% rezultat na državni ravni! Vsekakor se bi morali vsi neparlamentarci zavezati, da se vzame denar in moč političnim skupinam, ki že 30 let uničujejo državo s kartelnim dogovarjanjem.
Navedla sem samo par predlogov v katere vsekakor sodi sprememba Ustave, preklic škodljivih Cov-id ukrepov in svoboda odločanja o cepljenju in zdravljenju vsakega posameznika ..."

Vir: https://www.facebook.com/groups/1575785452445365/permalink/5180867848603756/

Vse genocidne stranke ven: SDS, od levih pa vse, ki so dobile podkupnino (leve stranke so plačane od Soroša), vse poslance in ostale, ki so sodelovali pri zločinu na sodišče. In ostane, kar ostane. Janševi privrženci vidim tukaj na PublishWallu so zelo dejavni pri obmetavanju z drekom Goloba, ki jim je očitno največji sovražnik. Golob je bil za cepljenje... tako, da - na smetišče z njim. Če obstaja pravica - potem mora biti Janša prvi v vrsti za sojenje za genocid. In seveda vsa "stroka" za njim. In še pred njim strici iz ozadja, ki so se slikali s Sorošem itd. Bljak. Kakšne volitve, lepo vas prosim, vsa ta kamarila mora V ZAPOR! Če bi bile jutri volitve, bi Janša dobil največ 20% (pa ne vem, če bi, no..., ma od teh hipnotizirancev sigurno) .... namesto, da se Kekci združijo v eno stranko. Pol pa boj - ne mesarsko klanje... Namesto, da se počisti s to temo, izpostavi njihove zločine in se da na čelo pravega ljudskega voditelja, KI SE GA NE DA PODKUPITI... Kdo pa je to? Anton Komat? Aleksandra Kostanjevec?... Gregor Kos ne - on je temen... No, saj jih je kar nekaj!