Članek
Direkotor NIJZ dr. Krek bo sam sebe zašil. Kar je odlično ...
Objavljeno Jan 27, 2022

=================================================

KAKO SO LAHKO TAKO NESPAMETNI, ŠKODLJIVO ZALETAVI IN NEODGOVORNI?!

Objavljeno 27. 01. 2022

Poslušam, dobim, preberem, berem, ocenim, presodim…, ponovim, vselej znova… In se križam (“kričam” – križam s krikom), držim za glavo, hiberniram… Ker sem idiot.

Džizs!

Tisti, ki bodo ali so vložili kako tožbo ali ovadbo samo zato, da bi jo in da so jo, samo zato, ker neuravnovešeno “tekmujejo” (o ja!), kdo jo bo prej, kdo jih bo več in jih poganja strastna želja po hipnem aplavzu, samo zato, da “se bo javno vedelo”, kdo je bil prvi, samo zato, ker hočejo biti oni, samo oni in najprej oni, sami, okrancljani z nekimi priznanji za neke zasluge…, nekateri pa za to ljudem poberejo celo denar, veeeliko dinarčkov (o ja!), četudi ga samo in zgolj za to ne potrebujejo, ali ga še ne potrebujejo (pod fakin ovadbo se lahko podpišejo sami, tožba pa stane, ko se začne dokazni postopek, izvajanje dokazov, izvedenska mnenja itd…), pri svojem delu pa še brezsramno uporabljajo intelektualno lastnino drugih (naj jo, samo ne brezsramno)…, ti bodo nestrokovno ZAJEBALI VSE! In vse bodo zajebali, še preden se bodo pristojni organi odločili, da je že vse zajebano in bo ta zajeb objel tudi tiste, ki strokovno ne zajebejo, preden se pristojni organi ne odločijo, da ne bodo storili ničesar in da bodo vsemu rekli zajeb.

Ti osli ne vedo, sploh ne vedo, kaj delajo!!

Bom pojasnil še odvetniško,. z besedami mojega amikota:

Na hitro in čez palec sestavljena ovadba lahko še kako ogrozi uspeh kasnejših kazenskih postopkov. Da ne govorim, če pride do točke, ko bo “res iudicata” in prepoved sojenjao isti stvari!!! Vsi ovadeni se jim lahko mirno zahvalijo!!!

To se tako ne dela! Za ljudi gre! Za vrednote! Celo za njihova življenja, mat kurja! Za naša življenja. Za vse. Madona no.

Se opravičujem za grobo francoščino, ampak mater vola no!

Fuellmich, drugih 50 odvetnikov, Mila, Mirsed, moji kolegi, kolegice… pač niso idioti in ne prehitevajo zadev po desni, ker delajo temeljito, natančno, premišljeno, taktno… (jaz sem najbrž imbecilna izjema, jaz sem Idiot).

Fak. Džizs no.

Grem nazaj na MeWe in GETTR. Hvala vsem, ki se odzivate – in šibate tja. Dovolj tega smrtonosnega virusa Fejstbruka!

Škoda, ker se ni že pred enim letom. Ampak božji mlini meljejo počasi, a temeljito.