Članek
Vladni podatki kažejo, da je za 'brez-cepiva' MANJŠA verjetnost, da zbolijo s COVID
Objavljeno Jan 27, 2022

Avtomatski prevod https://www.wnd.com/2022/01/government-data-show-vax-free-less-likely-get-covid/

Vladni podatki kažejo, da je za 'brez-cepiva' MANJŠA verjetnost, da zbolijo s COVID

Stopnja okužbe več kot dvakrat višja pri cepljenih

Art Moore Avtor Art Moore
Objavljeno 24. januarja 2022 ob 20:26
Army Sgt.  Heidy Bucheli, podčastnica, zadolžena za anesteziologijo v regionalnem medicinskem centru Landstuhl, pripravlja cepljenje proti COVID-19 za otroke, stare od 5 do 11 let, v LRMC v Landstuhlu v Nemčiji, 18. novembra 2021. LRMC, največja ameriška bolnišnica v tujini, je začela COVID -19 cepljenja za otroke, stare od 5 do 11 let, s čimer postane ena prvih vojaških zdravilišč v tujini, ki cepijo to populacijo bolnikov.  (Fotografija ministrstva za obrambo ZDA Marcy Sanchez)

Army Sgt. Heidy Bucheli, podčastnica, zadolžena za anesteziologijo v regionalnem medicinskem centru Landstuhl, pripravlja cepljenje proti COVID-19 za otroke, stare od 5 do 11 let, v LRMC v Landstuhlu v Nemčiji, 18. novembra 2021. (Foto ameriškega ministrstva za obrambo Marcy Sanchez )

Podatki, ki jih je objavila škotska vlada , kažejo, da je pri ljudeh, ki so bili cepljeni z dvema ali tremi odmerki cepiva mRNA COVID-19, večja verjetnost, da se okužijo, bodo hospitalizirani ali umrejo kot ljudje, ki niso cepljeni.

Podatki javnega zdravja Škotske iz zadnjih štirih tednov so pokazali stopnjo okužbe 866 na 100.000 ljudi za dvojno cepljene in 481 na 100.000 za okrepljeno ali trojno cepljene.

Necepljeni so imeli stopnjo okužbe 413 na 100.000.

Stopnja umrljivosti tistih, ki so prejeli dva cepljenja, je približno 12 na 100.000, kar je več kot 50 % več kot stopnja necepljenih,

V začetku tega meseca je najvišja zdravstvena agencija Evropske unije opozorila, da bi krepitev vsake štiri mesece lahko škodila sposobnosti imunskega sistema, da se bori proti bolezni . Evropska agencija za zdravila je državam svetovala, naj namesto tega odražajo strategijo cepljenja proti sezonski gripi, ki je vezana na začetek hladne sezone.

In WHO je v nedavni izjavi dejal, da strategija cepljenja, ki temelji na ponavljajočih se obnovitvenih odmerkih prvotnih cepiv proti COVID-19, verjetno ne bo primerna ali trajnostna.

Podatki iz drugih držav so tudi v nasprotju s pripovedjo o "pandemiji necepljenih".

Nedavni podatki iz province Alberta kažejo, da se okužbe, hospitalizacije in smrti zaradi COVID-a povečujejo v dneh in tednih po tem, ko ljudje prejmejo svoj prvi odmerek cepiva, poroča nekdanji novinar New York Timesa Alex Berenson .

Izrael in Velika Britanija sta po sprožitvi množičnih kampanj cepljenja zabeležila, da je število smrtnih primerov zaradi bolezni COVID doseglo najvišje vrednosti vseh časov.

Podatki iz Združenega kraljestva od 16. avgusta do 5. decembra 2021 so pokazali, da so ljudje, ki so bili cepljeni, povzročili štiri od vsakih petih smrti zaradi COVID-19, poroča Gateway Pundit .

Poleg tega je britanski "tehnični brifing o zaskrbljujočih različicah SARS-CoV-2" ugotovil, da od 29. decembra v celoti cepljeni predstavljajo 74 % hospitalizacij zaradi okužbe z različico omikrona, ki zdaj prevladuje v zahodnih državah.

OPOMBA UREDNIKA: Lani so ameriški zdravniki, medicinske sestre in reševalci slavili kot junake na fronti, ki se borijo proti grozljivi novi pandemiji. Danes, pod Joejem Bidenom, je deset tisoč teh istih junakov obsojenih kot uporniki, teoretiki zarote, skrajneži in potencialni teroristi. Skupaj z ogromnim številom policistov, gasilcev, agentov obmejne patrulje, mornariških SEAL-ov, pilotov, kontrolorjev zračnega prometa in neštetih drugih resnično pomembnih Američanov, vsi veljajo za tako nevarne, da si zaslužijo odpoved, njihova poklicna in osebna življenja so se obrnila na glavo. zaradi njihove odločitve, da jim ne bodo injicirali eksperimentalnih cepiv proti COVID. Bidenov tiranski mandat grozi, da bo ohromil ameriško družbo – od organov pregona do letalskih družb do komercialnih oskrbovalnih verig do bolnišnic. Se že dogaja. Toda dobra novica je, da ogromno število "včerajšnji junaki« se zdaj borijo – pogumno in pogumno. Celoten epski obračun je kot še nikoli doslej predstavljen v senzacionalni oktobrski številki WND-jeve mesečne revije Whistleblower z naslovom"VELIKI AMERIŠKI UPOR: 'Ne bomo ugodili!' Zgrabitev moči COVID-19 sproži drzno novo dobo nacionalnega kljubovanja."

Vsebina, ki jo ustvari News Center WND, je brezplačno na voljo za ponovno objavo kateremu koli primernemu založniku novic, ki lahko zagotovi veliko občinstvo. Za možnosti licenciranja naše izvirne vsebine se obrnite na licensing@wndnewscenter.org .

PODPORITE RESNIČNO NOVINARSTVO. DONIRAJTE NEPROFITNE NOVICE WND. HVALA VAM!