Članek
Podane so bile zelo pomembne obtožbe o resnih kaznivih dejanjih, ki so jih zagrešili številni ministri vlade Združenega kraljestva ...
Objavljeno Jan 18, 2022

Vir: https://www.facebook.com/groups/1575785452445365/user/100073385141872/

Avdio zapis Marka Sextona:

Podane so bile zelo pomembne obtožbe o resnih kaznivih dejanjih, ki so jih zagrešili številni ministri vlade Združenega kraljestva, javni uslužbenci, vodje novičarskih omrežij itd.

Navedena kazniva dejanja so zloraba in nepravilna ravnanja pri opravljanju javne funkcije, zarota za povzročitev hudih telesnih poškodb, zarota za plasiranje strupene in škodljive snovi za povzročitev resne škode in smrti, uboj iz hude malomarnosti, korporativni umor, korupcija, goljufija, izsiljevanje, umor, zarota pri izvajanju umora, terorizem, genocid, mučenje, zločini proti človeštvu, lažne privedbe in zapor, večkratne kršitve človekovih pravic, vojni zločini, večkratne kršitve Nürnberškega zakonika iz leta 1947, večkratne kršitve zakona o človekovih pravicah iz leta 1998, dodana pa bo tudi izdaja.

Največja kriminalna preiskava v Združenem kraljestvu zdaj poteka v živo. Hammersmith CID in Metropolitanska
policija sta sprejela in pregledujeta 1000 strani dokazov ter se strinjala, da je dokazov dovolj za uvedbo
preiskave. Vse policijske sile Združenega kraljestva so obveščene o tej preiskavi v teku.

Zadevo je 20. decembra 2021 vložila skupina, v kateri so bili dr. Sam White, odvetnik Philip Hyland (PJH Law), odvetnica Lois Bayliss (Broad Yorkshire Law) in upokojeni policist Mark Sexton. Prošnje za pomoč so bile poslane mednarodnemu odvetniku Robertu F Kennedyju ml. (nečak JF Kennedyja), dr. Reinerju Fuellmichu (nemški odvetnik, ki je razkril škandal z emisijami Volkswagen Audi), dr. Michaelu Yeadonu (nekdanji podpredsednik Pfizerja) ter nešteto drugim zdravnikom, profesorjem, virologovm žvižgačem Nacionalnega zdravstvenega sistema, biologom, strokovnjakom za podatke in odvetnikom na nacionalni in mednarodni ravni; nekateri so že vzpostavili neposreden stik s policijo Združenega kraljestva in to je potrdil policijski predstojnik g. Simpson (pomočnik g. Cresside Dick, vodje Metropolitanske policije).

Mark Sexton pravi: „Dokazi, ki sta jih Philip Hyland in dr. Sam White predložila proti britanski regulativni agenciji za zdravila in medicinske pripomočke (UK’s Medicines and Healthcare products Regulatory Agency - MHRA), so prepričljivi in kažejo, da niso izkazali potrebne skrbnosti glede podatkov, preskušanj in študij o cepivu; in da so še naprej ignorirali smrti, škodo in poškodbe, ki jih povzročajo cepiva covid. To je zdaj kriminalna preiskava v teku. Zaradi samozadovoljstva vlade Združenega kraljestva smo bili prisiljeni ukrepati, čeprav so se popolnoma zavedali katastrofalnih številk smrti in poškodb tako odraslih kot otrok.

„To ni nič drugega kot genocid; ponovno se zdi, da je dobiček nad ljudmi prevladujoči motiv. Obstajala je in še
vedno obstaja namerna skupna kampanja dezinformacij. Mnogi se niti ne zavedajo, da je cepivo proti covidu še
vedno eksperimentalni izdelek. To je najbolj daljnosežna kazenska preiskava, ki je bila kadarkoli izvedena.
Nacionalni škandal, ki ogroža življenja in preživetje vseh ljudi v Združenem kraljestvu. Zahteva po prekinitvi
programa cepljenja ostaja prednostna naloga in policijo vsakodnevno opozarjamo”.

Ali lahko pomagate?
„Delovati moramo enotno, da bi razkrili resnico javnosti in ustavili nevarno uvajanje cepiva proti Covidu. Imamo več tisoč dokazov, ki diskreditirajo varnost in učinkovitost tega cepiva, vendar še vedno spodbujamo javnost, da se obrne na nas in policijo, da v celoti podpremo kazensko preiskavo. Zato apeliramo na vse, ki so utrpeli smrt ljubljene osebe po cepivu covid in vse, ki so bili od njega poškodovani, npr. slepota, težave s srcem, krvni strdki, možganska kap, miokarditis, spontani splavi in mrtvorojenost itd.”

Radi bi slišali tudi tiste, ki jim nezakonito grozijo z „Ni cepiva, ni službe”

Ukrepati moramo zdaj. Če imate informacje, ki bodo v pomoč pri policijski preiskavi, se obrnite na Lois Bayliss iz Broad Yorkshire Law: loisbayliss@broadyorkshirelaw.co.uk ali pokličite policijo na številko 101. Če menite, da ste žrtev kaznivega dejanja, mora policija prijavo kaznivega dejanja sprejeti!”

Prosimo, delite to objavo povsod s hashtagom #6029679/21
IN DODATNO:


Vložena je bila tudi ločena vloga na Mednarodno kazensko sodišče v Haagu. Številka datoteke: OTP-CR-473/21, ta primer ni naveden na spletni strani ICC, vendar si o tem lahko peberete tukaj ali skenirajte QR kodo:
https://www.docdroid.com/WUjv6iw/icc-compIaint-7-1-pdf

 

Dr. Sam White je napisal tudi močno pismo predsedstvu britanske regulativne agencije za zdravila in medicinske pripomočke (MHRA) - 'Zahteva za ustavitev kršitve zakonskih obveznosti in kršitve dolžnosti oskrbe'.
https://pjhlaw.co.uk/wp-content/uploads/2021/12/letterMHRA.pdf

 

Po vsem svetu se odvijajo številne druge preiskave škandalov in sodnih primerov covid. Če želite nesporne dokaze, obstaja mnogo spletnih virov, preveč, da bi jih našteli. Prosimo, naredite vse razumne ukrepe za zaščito vaše naprave med brskanjem po spletu. Tukaj je en primer:
https://www.saveusnow.org.uk/covid-vaccine-scientific-proof-lethal/

joj, a lahko malo pohitijo s tem!